Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Liada @ 2009 03 16, 22:52)
Panelės, patarkit. Planuoju, kai bus galimybė įsigyti natūralų šampūną kokį, bet dabar pamąsčiau, gal geriau įsigyt kondicionierių  g.gif  Kadangi ir to ir to leist sau šiuo metu negaliu. Kaip jūs manot? 4u.gif

Man asmeniskai, bet aisku cia labai individualu, sampunai, kuriuos naudojant nereikejo kondicionieriaus(o plaukai linke siaustis) yra Urtekram su rozem, alijosiais arba su dilgelem, taip pat Sante su apelsinais.
Vien kondicionieriu isigyt ir deti ant cheminio sampuno, manau, nelabai logiska, geriau sampuna naturalu pabandyti.
Atsakyti
Merginos, kokia kaina Dr.Hauschka seseliu paletes , maciau krepsiukuose turite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 23:08)
labai taikliai pastebėjai  drinks_cheers.gif

pamatau gatvėje dabar būrius pasipylusių paauglių, tai man jos šiurpą varo: tiek lyginimo, maskavimo, spalvų suteikimo, kad veidai kaip papjė mašė kaukės sad.gif Nenusakomos spalvos, nenatūralūs, netikri sad.gif

na dabar jie piesia sau veidus, o paskui galbut gailesis ax.gif Nors is dalies pavydziu jiems, nes atrodo jiems taip paprasta gyvent, o as taip suku galva, kad oda butu sveika, kad viskas butu eco ir pan. doh.gif tai labai daug laiko ir energijos uzima doh.gif
Atsakyti
[quote=Deli~,2009 03 16, 21:29]
taip, man patinka kaip ji greitai, mikliai viska daro ir labai graziai atrodo blush2.gif smile.gif
O as reklamu paveikta, buvau isitikinus, kad skaistalu negalima be dvieju sluoksniu pudros doh.gif nes visa laika tik apie tai ir sneka: kremine, kompaktine, skaistalai... doh.gif O pvz. nesausina odos ir kitaip neveikia? blush2.gif
super thumbup.gif ach, tos reklamos doh.gif visa info tik toms, kas pudra dazosi unsure.gif

Na man nesausina. Siuo metu isvis nieko nenaudoju, po nestumu veidas rudom demem ismetytas doh.gif gerai, kad namie sedziu, tai kol kas ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 19:55)
man kazkaip irgi atrodom kad maziau baltumo g.gif gal dar nuo pastos priklauso unsure.gif

Man su ėduonim jokių problemų nėra, bet prieš žiemą pradėjo apatinėje dantų juostoje priekinius dantis skaudėti, galvojau, kad kelios skylutės yra, bet kai nuėjau pas savo dantistę, ji nieko nerado ir sakė, kad yra jautrumo ruoželiai. Liepė nusipirkti sensodyne, aišku aš nenusipirkau, bet užtai įsigijau Weledos ratanijos dantų pastą (ji stiprina dantenas), tai nuo to laiko nieko nebeskauda unsure.gif Kas dėl baltumo - kai naudojau pirmą natūralią pasta (Logonos kažkuri), tai tikrai dantų baltumas išryškėjęs buvo, o dabar dantys nebe tokie balti, sakiau įsigysiu balinančią natūralią dantų pastą ax.gif

QUOTE(Liada @ 2009 03 16, 21:52)
Panelės, patarkit. Planuoju, kai bus galimybė įsigyti natūralų šampūną kokį, bet dabar pamąsčiau, gal geriau įsigyt kondicionierių  g.gif  Kadangi ir to ir to leist sau šiuo metu negaliu. Kaip jūs manot? 4u.gif

Dėl šampūno labai sunku patarti, nes visoms skirtingai šampūnai "suveikia". Jeigu negalit leisti nusipirkau sau natūralaus balzamo, naudokit aliejines kaukes prieš galvos plovimą, kad ir pašildytą alyvuogių aliejų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 23:17)
Na man nesausina. Siuo metu isvis nieko nenaudoju, po nestumu veidas rudom demem ismetytas  doh.gif gerai, kad namie sedziu, tai kol kas ramu  ax.gif

aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 16, 22:11)
Merginos, kokia kaina Dr.Hauschka seseliu paletes , maciau krepsiukuose turite  bigsmile.gif

Lietuvoje ~90Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 23:19)
Lietuvoje ~90Lt 4u.gif

Cia Subaciaus g. rasiu? o lupdaziu ir lupu blizgesiu yra idomu ten pat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 21:59)

Čia off topic, bet kokia graži pana wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 16, 22:22)
Cia Subaciaus g. rasiu? o lupdaziu ir lupu blizgesiu yra idomu ten pat?  ax.gif

biggrin.gif Šv. Stepono g. 6 4u.gif yra visa dekoravytinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 23:25)
Papildyta:

biggrin.gif Šv. Stepono g. 6  4u.gif yra visa dekoravytinė mirksiukas.gif

biggrin.gif taip, ir man grazi wub.gif oda tobula biggrin.gif ir kaip supratau ji ne eco naudoja biggrin.gif

O Stepono g. yra ir 4 spalvu paletes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 23:25)
Papildyta:

biggrin.gif Šv. Stepono g. 6  4u.gif yra visa dekoravytinė mirksiukas.gif

Ojetau doh.gif sumaisiau gatves, ot tai grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na klausykit, supykau, tik buvau susidraugavus jau su Logona plauku kondiku su kvieciais ir proteinais, bet jau i pabaiga, tai turejau Sante Brilliante Care meginuka, labai patiko, nusipirkau visa tutele to Sante kondicionieriaus ir po pirmo plovimo/skalavimo atsirado pleiskanu sad.gif Kazin nuo jo ar taip sutapo?
Atsakyti