Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 16, 21:44)
nesu bandziusi weledos, as naudoju WalaVitos ir Logonos pakaitom, kazkaip nemegstu viena naudoti, o, be to, skaiciau, kad dantys priprast gali, tai atseit stengiuos nepripratint rolleyes.gif

walavitos tai cia hauschkos? ar as kazka maisau? blush2.gif
man logonos nelabai ispudi paliko, o hauschkos irgi. turiu neem mint, ar kokia ten, bet irgi nepasakyciau, kad labai patiktu.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 20:53)
walavitos tai cia hauschkos? ar as kazka maisau? blush2.gif
man logonos nelabai ispudi paliko, o hauschkos irgi. turiu neem mint, ar kokia ten, bet irgi nepasakyciau, kad labai patiktu.

aha, cia ta hauschkos, man lyg visai nieko, logonos saltmetine turiu, tai irgi visai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 16, 18:29)
Kai gauni nuolaidų kortelę, joje yra 5 proc. nuolaida, tai vat kai pradedi ją skanuoti, perkant sekančius kartus, tai ir kaupiasi tie taškeliai joje. Kai apsipirksi už 700 lt., tai jau bus 6 proc. nuolaida.

supratau, ačiū 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 20:11)
ta is metines serijos? ax.gif jei taip, tai jis toks siurkstokas.

vadinasi, švelniai masažuosiu rolleyes.gif

šiandien besitepdama ožkos pieno losjonu pagaliau supratau, kuo jis man kvepia ax.gif Vergine, neįsižeisk - raugintom žaliuokėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 15:03)
Super klipas, ot rankeles atidirbtos  Na kadangi esu taiklioji ranka klisieji pirstai, tai man treniruotis ir treniruotis 
O skaistalu negalima tepti be skystos pudros? gal kokio kitokio pagrindo uztenka, kremo pvz??? as isvis tepdavau tiesiai ant odos skaistalus

taip, man patinka kaip ji greitai, mikliai viska daro ir labai graziai atrodo blush2.gif smile.gif
O as reklamu paveikta, buvau isitikinus, kad skaistalu negalima be dvieju sluoksniu pudros doh.gif nes visa laika tik apie tai ir sneka: kremine, kompaktine, skaistalai... doh.gif O pvz. nesausina odos ir kitaip neveikia? blush2.gif
QUOTE(Palomina @ 2009 03 16, 15:08)
aisku, kad galima nenaudot krempudros ir skaistalus tepti ant odos (na pries tai patepus veida kremu).. jeigu vaizdas tenkina tada liux 

super thumbup.gif ach, tos reklamos doh.gif visa info tik toms, kas pudra dazosi unsure.gif
QUOTE(gizma @ 2009 03 16, 15:50)
Ir as tepu skaistalus tiesiai ant odos. Jokiu pudru, biriu pudru ir pan (net nelabai zinau, kam kitos skirtos). Paryskina veido konturus, priduoda siek tiek rausvumo (esu jau tokia blyski  , kad jei nepasidazau, tai visi nusprendzia, kad sergu). Isvis nesuprantu, kam reikia kg tinko ant veido (nekalbu apie vakarini makiaza)

Odeles nesausina, kitaip neigiamai neveikia? blush2.gif As vis nedristu apart kremo nieko kito uzsitept blush2.gif biggrin.gif paskui prausikliu nuplaunat? blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 16:51)
na man atrodo, kad ne tokie, jog nuo žmonių slėptis reikėtų  Jei tepčiausi ko ant viršaus ir maskuočiausi (kaip man nepatinka šitas žodis  ), tai kirstųsi su mano įsitikinimu, kad oda privalo dirbti ir savimi mokėti pasirūpinti pati

nežinau net, MB kaip sakiau nėra labai išrankus šampūnams, bet metus akį plaukai atrodo gražiai, sveikai blizgūs 

Na stai ir as blogai jauciuosi su pudrom (net per didele svente, kai reikejo makiazo, jauciausi purvina, kaip su kauke blush2.gif )

QUOTE(Odora @ 2009 03 16, 19:49)
aciu uz nuoroda  jei tureciau tokio grazumo bruozus ir oda kaip ta mergina, tai dazyciaus isviso kokius 3kart per metus

aha, ir dar kam idomu kaip susigarbanoti plaukus ju nepazeidziant, galiu imesti nuorodele tospacios merginos biggrin.gif Ten parodyta kaip graziai sugarbanoja plaukus popieriniu juosteliu deka: jokio karscio ir plauku zalojimo smile.gif
QUOTE(taram-param @ 2009 03 16, 20:42)
Mergaitės, gal kuri esat naudojusi Natura House šampūnų. MAximose būna ten visokių su dilgėlėm, malachitu ir kitokių. Ant dėžutės kamputyje būna parašyta kiek proc. natūralių medžiagų sudėtyje. Aš buvau nusipirkusi ir naudojau kuri laika su malachitu šampūną, bet po kurio laiko labai išsausėjo plaukai, tai net nebaigiau buteliuko, vėl perėjau prie cheminių šampūnų. Kažkada mačiau per TV laidelę apie natūralius šampūnus, tai ten toks dėdė sakė, kad dauguma pabando ir nusivilia, nes tie natūralūs šampūnai nuplauna visą cheminių šampūnų poveikį ir pasimato tikroji plaukų būklė ir jei nori, kad plaukai būtų natūraliai sveiki, tai reikia ilgai vartot tuos natūralius šampūnus, kad pamatytum jų poveikį. Tai dabar galvoju, gal aš per trumpai naudojau ta šampūną? Bet pabijojau, kad kol pradės matytis tas geras rezultatas mano plaukučiai visai nutriuš Kaip jūs manot?

as siulyciau atsirinkti tinkamesni sampuna, kuris nesukeltu niezulio, pleiskanu, kitu alerginiu reakciju ir galima nusipirkti naturalu kondicionieriu ar balzama, kad plaukuciai butu svelnus mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar susidomejau Logonos valikliu akiu makiazui (tuo aliejuku). 4u.gif Noreciau atsiliepimu 4u.gif Jis ten kaip grynas aliejus ar kokia konsistencija? 4u.gif akyciu negrauzia, gerai nuplauna, trint labai nereikia? 4u.gif
Maniau kad jis daug brangesnis, o jis 25 Lt pasirodo bigsmile.gif
Atsakyti
tas logonos valiklis tai alieju misinys, tai visiskas aliejus. siaip geras jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 16, 22:32)
tas logonos valiklis tai alieju misinys, tai visiskas aliejus. siaip geras jis smile.gif

atstoja bent kiek sintetinius? g.gif Na man svarbu kad netampant odos nuvalyt, nes kazkaip pablebo nuo sintetiniu valikliu blink.gif
Atsakyti
gerai valo, tik vatuka reikia sudrekinti, kiek pamenu rase kad ir sintetini tusa nuvalo, dar jo ilgam uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 16, 22:49)
gerai valo, tik vatuka reikia sudrekinti, kiek pamenu rase kad ir sintetini tusa nuvalo, dar jo ilgam uztenka smile.gif

mh... jauciu reikes isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 21:29)
aha, ir dar kam idomu kaip susigarbanoti plaukus ju nepazeidziant, galiu imesti nuorodele tospacios merginos  biggrin.gif  Ten parodyta kaip graziai sugarbanoja plaukus popieriniu juosteliu deka: jokio karscio ir plauku zalojimo  smile.gif

imesk bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Panelės, patarkit. Planuoju, kai bus galimybė įsigyti natūralų šampūną kokį, bet dabar pamąsčiau, gal geriau įsigyt kondicionierių g.gif Kadangi ir to ir to leist sau šiuo metu negaliu. Kaip jūs manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 16, 22:52)

Prasau http://www.youtube.c...feature=channel mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar galit dar kas nors paaiskint kuom skiriasi eco losjonai kunui doh.gif Ten ta pati raso doh.gif nesuprantu visai. Internete net nuotraukos tos pacios, o nikovitoj skirtingos, bet taip ir nesupratau kuris riebesnis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 16 kovo 2009 - 21:59
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 21:29)
Na stai ir as blogai jauciuosi su pudrom (net per didele svente, kai reikejo makiazo, jauciausi purvina, kaip su kauke  blush2.gif )

labai taikliai pastebėjai drinks_cheers.gif

pamatau gatvėje dabar būrius pasipylusių paauglių, tai man jos šiurpą varo: tiek lyginimo, maskavimo, spalvų suteikimo, kad veidai kaip papjė mašė kaukės sad.gif Nenusakomos spalvos, nenatūralūs, netikri sad.gif
Atsakyti