Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 03 16, 14:50)
Ir as tepu skaistalus tiesiai ant odos. Jokiu pudru, biriu pudru ir pan (net nelabai zinau, kam kitos skirtos). Paryskina veido konturus, priduoda siek tiek rausvumo (esu jau tokia blyski doh.gif , kad jei nepasidazau, tai visi nusprendzia, kad sergu). Isvis nesuprantu, kam reikia kg tinko ant veido (nekalbu apie vakarini makiaza) schmoll.gif

drinks_cheers.gif
o kokius skaistalus naudojat??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 16 kovo 2009 - 16:26
QUOTE(Vergine @ 2009 03 16, 16:22)
Nuolaida kyla kas 1 procentą, tai kai sukaupsi 700 lt. sąskaitoje, bus 6 proc. ir t.t.

o kokia startinė turi būti suma, nuo kurios jau skaičiuojamos nuolaidos? 4u.gif

esu labai patenkinta Druide šampūnais thumbup.gif Plaukai blizgūs, mikšti, nesustagarėję biggrin.gif Kasdienai naudoju kasdieninį šampūną, iš patirties matau, kad skirtasis riebiems plaukams bent mano bus naudojamas retkarčiais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 03 16, 17:22)
Taip, viskas su pirkiniu gerai smile.gif Nuolaida kyla kas 1 procentą, tai kai sukaupsi 700 lt. sąskaitoje, bus 6 proc. ir t.t. Ryt pažiūrėsiu kiek esi sukaupus ir tau parašysiu į AŽ.

4u.gif ok, idomu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 16:25)
drinks_cheers.gif
o kokius skaistalus naudojat??

Kol kas nenaturalus (Givenchy Prisme) blush2.gif Reik situos pabaigt, o tada ieskosiu naturaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 17:31)
o kokia startinė turi būti suma, nuo kurios jau skaičiuojamos nuolaidos?  4u.gif
esu labai patenkinta Druide šampūnais  thumbup.gif  Plaukai blizgūs, mikšti, nesustagarėję biggrin.gif Kasdienai naudoju kasdieninį šampūną, iš patirties matau, kad skirtasis riebiems plaukams bent mano bus naudojamas retkarčiais wink.gif

Kai gauni nuolaidų kortelę, joje yra 5 proc. nuolaida, tai vat kai pradedi ją skanuoti, perkant sekančius kartus, tai ir kaupiasi tie taškeliai joje. Kai apsipirksi už 700 lt., tai jau bus 6 proc. nuolaida.
Labai smagu, kad patinka Druide šampūnai thumbup.gif

Beja, nuo rytojaus naujos nuolaidos:

DRUIDE: sviestmedžio sviestui taikoma 25% nuolaida.

DRUIDE: kūno losjonams taikoma 25% nuolaida.

DRUIDE: masažo kremui taikoma 25% nuolaida.

DRUIDE: dušo želė taikoma 25% nuolaida.

Ciel D'Azur: dantų pastoms taikoma 20 % nuolaida.

Feniqia: visam asortimentui taikoma 25% nuolaida..

Senteurs du Sud: visam asortimentui taikoma 20 % nuolaida.

Phyt-inov: visam asortimentui taikoma 33 % nuolaida.

Jei kam įdomu, dar pranešu, kad pas mus pasipildė Druide asortimentas. Dar turime:
Toniką veidui, valomajį pienelį veidui, dviejų rušių lūpų balzamai, papildoma dušo želė ir 7 rušių vonios putos, dar litriniai šampūnai, dušo želės ir masažo kremai.(įkelčiau nuorodas, bet mano kompas streikuoja... verysad.gif )

Dar turime tokį Feniqia muiliuką, kuris tinka ir intymiai higienai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 16 kovo 2009 - 18:29
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 14:48)

gal pravers: http://www.youtube.c...h?v=shpZ47Mvxfg man patinka sios merginos video, paprastas, grazus makiazas, per 5min. Patinka ziureti kiap ji dazosi  biggrin.gif  ten yra ir daugiau jos video kitokiems ivaizdziams sukurti  rolleyes.gif

aciu uz nuoroda 4u.gif jei tureciau tokio grazumo bruozus ir oda kaip ta mergina, tai dazyciaus isviso kokius 3kart per metus

radau ir akiniuotem makiaza, fainai

beje jos vienas video sakyciau naturalistinis, molio kauke is kaciuku kraiko hihihi.gif
http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri esat naudojusi Natura House šampūnų. MAximose būna ten visokių su dilgėlėm, malachitu ir kitokių. Ant dėžutės kamputyje būna parašyta kiek proc. natūralių medžiagų sudėtyje. Aš buvau nusipirkusi ir naudojau kuri laika su malachitu šampūną, bet po kurio laiko labai išsausėjo plaukai, tai net nebaigiau buteliuko, vėl perėjau prie cheminių šampūnų. Kažkada mačiau per TV laidelę apie natūralius šampūnus, tai ten toks dėdė sakė, kad dauguma pabando ir nusivilia, nes tie natūralūs šampūnai nuplauna visą cheminių šampūnų poveikį ir pasimato tikroji plaukų būklė ir jei nori, kad plaukai būtų natūraliai sveiki, tai reikia ilgai vartot tuos natūralius šampūnus, kad pamatytum jų poveikį. Tai dabar galvoju, gal aš per trumpai naudojau ta šampūną? Bet pabijojau, kad kol pradės matytis tas geras rezultatas mano plaukučiai visai nutriuš doh.gif Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 01:23)
Man atrodo, kad mažiau baltumo rolleyes.gif o kaip tau pačiai? 4u.gif

man kazkaip irgi atrodom kad maziau baltumo g.gif ir dar MB pradejo skustis dantenu kraujavimu, o kai grizo prie nenaturaliu, praejo g.gif tai mane gasdina, kad susigadinsiu dantis su tom savo ekologinem pastom. gal dar nuo pastos priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 02:42)
tavo pavyzdžiu ir aš Logonos pylingą užsisakiau, tik skirtą mišriai-riebiai odai  drinks_cheers.gif

ta is metines serijos? ax.gif jei taip, tai jis toks siurkstokas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 19:55)
man kazkaip irgi atrodom kad maziau baltumo g.gif ir dar MB pradejo skustis dantenu kraujavimu, o kai grizo prie nenaturaliu, praejo g.gif tai mane gasdina, kad susigadinsiu dantis su tom savo ekologinem pastom. gal dar nuo pastos priklauso unsure.gif

o kokia naudoji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 16, 01:04)
Sveikos, o sakykit, gal kuri naudoja naturalu muila vietoj duso zeles? tarkim kazka tokio http://www.sveikipro...d...04&id=18629 ???

as naudoju urtekram. kazkaip man muilas netgi labiau patinka nei duso zele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 16, 21:13)
o kokia naudoji? unsure.gif

pakaitalioju, bet pastaruoju metu kelias is eiles naudojau langelicos. gal cia nuo jos g.gif dabar weledos druskine. man is naturaliu bandytu tiesa sakant ji kol kas geriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 kovo 2009 - 20:18
QUOTE(agnuta @ 2009 03 16, 20:18)
pakaitalioju, bet pastaruoju metu kelias is eiles naudojau langelicos. gal cia nuo jos g.gif dabar weledos druskine. man is naturaliu bandytu tiesa sakant ji kol kas geriausia.

nesu bandziusi weledos, as naudoju WalaVitos ir Logonos pakaitom, kazkaip nemegstu viena naudoti, o, be to, skaiciau, kad dantys priprast gali, tai atseit stengiuos nepripratint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 kovo 2009 - 20:45