Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 01:42)
o kur ji dingusi?  unsure.gif

Niekur nedingusi, tik pasikeičiau nick'ą hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 00:14)
Tikras darbas sekti sita tema  lotuliukas.gif nu nespeju
Norejau pritart linutiaaa zodziams  drinks_cheers.gif

Tikrai tikras darbas biggrin.gif
labai smagu girdeti, kad yra pritarianciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 03 16, 09:50)
Kniaumiau,o mėtos e.a. kam naudoji?Pipirmėtė tai man patinka, o mėtos kažkoks per silpnai išreikštas kvapas, nžn kam naudot g.gif

o as nusipirkau is karta metu, man jos taip maloniai pakvipo, kai pauosciau bigsmile.gif pipirmetes tokios tikrai labiau astresnes...
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 16, 10:27)
Rusijoj man nupirko 10 ml uz 20 lt  bigsmile.gif
Del kokybes tai nezinau bet patalpom kvepint tai  thumbup.gif

o bigsmile.gif cia jau neblogai, labai dievinu vanile wub.gif
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 16, 10:29)
Drėkiklio veidui net nebandžiau, nes neturiu tokio poreikio, man labai tinka ir patinka aliejų mišinys arba sante drėkiklis, alterra iš karto pirkau vietoj rankų kremo. Veidui, manau, būtų nelabai smagus jis, nes šiek tiek lipnumo palieka, bet drėkina tikrai gerai.

o rankos nelieka irgi lipnios?
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 11:50)
hm maniau as viena tokia nemoksa  ax.gif as tai zinau, kad kantrybes nebus, bet bent jau pasidalinkit patirtim kokia eiles tvarka det sluoksnius

Tiesa pasakius, as ir tiksliai nezinau, kaip pagal viska turi buti...ir man butu idomu isgirst ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 12:30)
Niekur nedingusi, tik pasikeičiau nick'ą hihihi.gif  4u.gif

o man vis dar, kad senas istriges doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 kovo 2009 - 12:38
QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 00:23)
Ant šlapių išplautų plaukų, paglotnina, drėkina, lygina plaukų paviršių (šiuo atveju galima tepti ir ant sausų). Naudoju tik galiukams, nors kiekis labai mažas (75ml), o kaina didelė ~80Lt bet taupiai naudojasi.

Vadinasi reikia man jo biggrin.gif gal gali parašyti ten kremas ar serumas? nes nlb matos lens.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 16, 12:00)
kokie atsiliepimai apie si sampuna?  smile.gif

jis pas mane neišrankus šampūnams, tai ir šis tiko - kvapas neįkyrus, putoja normaliai smile.gif Tik iš pradžių man pasirodė, kad bus taupesnis, kadangi ne taip daug jo reikia. O dabar matau, kad tiūbikas tuštėja akyse kažkodėl doh.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 12:30)
Niekur nedingusi

thumbup.gif drinks_cheers.gif Anas tai man irgi labai gražus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 16, 00:49)
nuo tikro sokolado neberia, pati jo suvalgau baisiai daug
saldumynas saldumynui nelygus  ax.gif Be sokolado ir as mirciau  biggrin.gif

supratau pioneer.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 01:14)
Tiesa sakant mano kosmetikos poreikis minimalus, tik be vieno negaleciau gyvent, be kremo rankoms  Galiu pasakyt, kad mano kosmetika ir proceduros - nieko nedaryt, gal cia is tingumo  lotuliukas.gif Ir oda labai gerai reguoja i tai. Is kitos puses gal genai, gal dar kazkas padeda man...cia labai individualu.

Bet dabar vis tiek prasysiu patarimo  Nugi nemoku visai naudotis visokiom pudros ir krempudrom. Su krempudra zinau, kad nesicackinsiu? O pudra tiesiai ant veido ir pudruot?? O skaistalai ant virsaus??

ir mano kosmetikos poreikis minimalus biggrin.gif
Beje neseniai buvau uzvedusi sia tema apie pudras biggrin.gif vieningo atsakymo nera, bet daugumoj sakoma/rasoma, kad reikia tepti skysta, tada kompaktine arba biria ir tada skaistalus rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 02:42)
niekuo tongue.gif Nes jei pradėčiau viską maskuoti (kartais man dar ir dermatitas išlįsdavo), tai nebežinočiau nė kokiomis priemonėmis odą į ritmą sugrąžinti  doh.gif Aš ne grožio konkurse kasdien dalyvauju ir tikrai nesišpakliuosiu vien tam, kad atsirado rausva dėmelė, kurią ne visi ir įžiūrės 
ECO drėkinantį 
beria ne nuo šokolado, o nuo priedų jame - daugiau info puslapyje www.alergija.info

nu tai ziurint kokie ten paraudimai hihihi.gif as tik paklausiau unsure.gif as irgi nemaskuoju rolleyes.gif
eco drekinantis gerai drekina plaukus? rolleyes.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 16, 10:54)
aš ir nemoku  et krempudrą turiu, o sausų niekad nebandžius nei skaitalų rankoj turėjus  bet youtube yra visokių mokomųjų pamokėlių kaip paišytis  kai turėsiu kantrybės, tai mokysiuos 
ačiū

gal pravers: http://www.youtube.c...h?v=shpZ47Mvxfg man patinka sios merginos video, paprastas, grazus makiazas, per 5min. Patinka ziureti kiap ji dazosi biggrin.gif ten yra ir daugiau jos video kitokiems ivaizdziams sukurti rolleyes.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 16, 11:29)
Drėkiklio veidui net nebandžiau, nes neturiu tokio poreikio, man labai tinka ir patinka aliejų mišinys arba sante drėkiklis, alterra iš karto pirkau vietoj rankų kremo. Veidui, manau, būtų nelabai smagus jis, nes šiek tiek lipnumo palieka, bet drėkina tikrai gerai.

o koki drekikli is Santes naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 13:48)
ir mano kosmetikos poreikis minimalus  biggrin.gif 
Beje neseniai buvau uzvedusi sia tema apie pudras  biggrin.gif  vieningo atsakymo nera, bet daugumoj sakoma/rasoma, kad reikia tepti skysta, tada kompaktine arba biria ir tada skaistalus  rolleyes.gif
gal pravers: http://www.youtube.c...h?v=shpZ47Mvxfg man patinka sios merginos video, paprastas, grazus makiazas, per 5min. Patinka ziureti kiap ji dazosi  biggrin.gif 

Super klipas, ot rankeles atidirbtos lotuliukas.gif Na kadangi esu taiklioji ranka klisieji pirstai, tai man treniruotis ir treniruotis lotuliukas.gif

O skaistalu negalima tepti be skystos pudros? gal kokio kitokio pagrindo uztenka, kremo pvz??? as isvis tepdavau tiesiai ant odos skaistalus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 15:03)
Super klipas, ot rankeles atidirbtos  lotuliukas.gif Na kadangi esu taiklioji ranka klisieji pirstai, tai man treniruotis ir treniruotis  lotuliukas.gif

O skaistalu negalima tepti be skystos pudros? gal kokio kitokio pagrindo uztenka, kremo pvz??? as isvis tepdavau tiesiai ant odos skaistalus blush2.gif

aisku, kad galima nenaudot krempudros ir skaistalus tepti ant odos (na pries tai patepus veida kremu).. jeigu vaizdas tenkina tada liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 14:03)

Ir as tepu skaistalus tiesiai ant odos. Jokiu pudru, biriu pudru ir pan (net nelabai zinau, kam kitos skirtos). Paryskina veido konturus, priduoda siek tiek rausvumo (esu jau tokia blyski doh.gif , kad jei nepasidazau, tai visi nusprendzia, kad sergu). Isvis nesuprantu, kam reikia kg tinko ant veido (nekalbu apie vakarini makiaza) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 16, 12:49)
Vadinasi reikia man jo  biggrin.gif  gal gali parašyti ten kremas ar serumas? nes nlb matos  lens.gif  4u.gif  4u.gif

Na, jo konsistencija truputėlį skystesnė už rankų kremą. Beje, atkreipk dėmesį yra du įpakavimai - viena sudėtis nesertifikuota, kita turi ecocert mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 12:53)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Anas tai man irgi labai gražus buvo  rolleyes.gif

Gražus ir man, bet kad atsirado dar vienas žmogus tuo pačiu nick internete lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 16 kovo 2009 - 15:03
QUOTE(Palomina @ 2009 03 16, 14:08)
aisku, kad galima nenaudot krempudros ir skaistalus tepti ant odos (na pries tai patepus veida kremu).. jeigu vaizdas tenkina tada liux  smile.gif

Na, vat as ir manau, kad jau cia reikia individualiai ziuretis, jau jeigu daryt, kaip viskas priklauso, tai dar tada ir makiazo pagrindo reik, tada tik pudros ir t.t... doh.gif o siaip visada maniau, kad arba kompaktine, arba kremine rolleyes.gif bet, kai isigijau mineraline, ziuriu biri tokia ir graziai padengia, tad ir hauschkos galvoju taip isbandysiu ir mane visai tenkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 16, 13:48)
nu tai ziurint kokie ten paraudimai hihihi.gif 

eco drekinantis gerai drekina plaukus?  rolleyes.gif 

na man atrodo, kad ne tokie, jog nuo žmonių slėptis reikėtų lotuliukas.gif Jei tepčiausi ko ant viršaus ir maskuočiausi (kaip man nepatinka šitas žodis smile.gif ), tai kirstųsi su mano įsitikinimu, kad oda privalo dirbti ir savimi mokėti pasirūpinti pati wink.gif

nežinau net, MB kaip sakiau nėra labai išrankus šampūnams, bet metus akį plaukai atrodo gražiai, sveikai blizgūs 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 16, 15:03)
Gražus ir man, bet kad atsirado dar vienas žmogus tuo pačiu nick internete lotuliukas.gif

tokiam nikui reikėjo "kopyraitą" uždėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 13, 17:55)
as esu uzsirasius, kad semenu aliejaus yra madoje nimfali: 300 ml apie 23lt  blush2.gif
pati nepirkau, bet galvojau, tai ir uzsirasiau...

Pas mus šio aliejaus tikrai nėra smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 10:35)
Vergine, na kaip ten su tuo mano pirkiniu?  biggrin.gif  ar viskas ok?
dar norejau paklaust, kaip ten su ta korteles nuolaida? kiek prisimenu sakei, kad iki kazkokios sumos reikia surinkt ir po to ji pakyla? o tai iki kokios sumos ir kiek pakils? ir kaip suzinot kiek jau as turiu?  biggrin.gif  blush2.gif

Taip, viskas su pirkiniu gerai smile.gif Nuolaida kyla kas 1 procentą, tai kai sukaupsi 700 lt. sąskaitoje, bus 6 proc. ir t.t. Ryt pažiūrėsiu kiek esi sukaupus ir tau parašysiu į AŽ.
Atsakyti