Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 03 15, 19:43)
kaip jums naudojant ilgesni laika naturalias dantu pastas? nepastebejot jokiu neigiamu pokyciu?

naudoju tik L'angelica ir tik +++, dantys net baltesni pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 15, 21:29)
10 % yra visiskai pakankamai, nes ir pati veidui darau 10 % misinuka, stipresni tiktu tik masazui.
As esu pirkus kazkada jazminu misini is NB muilui -tai kvapas mane siek tiek pykindavo, o is KN net neskiestas -man  thumbup.gif.

aisku, aciu 4u.gif tikiu, kad kvapai skiriasi...man pvz., kad ir levandu NB ir Metos irgi skirtingi atrodo...
Atsakyti
Rasma, atsakau i pateikta klausima del medaus rolleyes.gif

As esu alergiska paciam medui, ji valgant ar esant jo kosmetikos ar parfumerijos
priemonese. Turejau vienus kvepalus is Hermessence su medum - iskart alergija pasireiske, naudojau Angel kvepalus, kuriuose pasirodo medaus irgi yra - nieko blogo neatsitiko.

Siaip galiu valgyti ziedadulkes, biciu piki ir biciu duonele bigsmile.gif bent kiek valgiau neiko nesidare, pavasarines ziedadulkiu alergijos nebuna ax.gif

Jeigu dar tasai pasiulymas yra Nimfali manau tikrai verta ismeginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 22:35)
o kaip jūs žinot koks jūsų plaukas?  rolleyes.gif
o jei jauti, kad tau viskas tavrkoj, tai skaitos normalus?  unsure.gif  blush2.gif

Gal pades galutinai nuspresti 4u.gif
Normalūs plaukai
Jei jie nedažyti ir nešukuoti chemiškai, yra nei riebūs, nei sausi, šukuosena išsilaiko savaime ir visuomet gerai atrodo.
Sausi plaukai
Atrodo matiniai, jaučiamas sausumas, lengvai veliasi, juos, ypač drėgnus, sunku iššukuoti šukomis ar šepečiu. Dažnai pakankamai stori ties šaknimis, tačiau ploni ir neretai išsišakoję ties galiukais.
Priežastys: Per dažnai plaunama galva, per dažnai šukuojami karštais prietaisais, veikia dažai (ypač kai plaukai šviesinti) ar cheminis sušukavimas, bei žeidžia saulė ar atšiaurūs orai. Visi šie faktoriai sausina plaukus ir jie tampa ne tokie elastingi, purūs ir paslankūs. Plaukai gali sausėti ir sutrikus riebalų gaminimosi funkcijai.
Sprendimai: Naudokite maitinamąjį šampūną ir intensyvaus poveikio kondicionierių. Ypač naudingas šiltas augalinio aliejaus masažas. Pasitaikius progai, leiskite plaukams savaime išdžiūti.

Riebūs plaukai
Riebūs plaukai atrodo nutysę ir sukibę, juos reikia dažnai trinkti.
Priežastys: Sutrikus hormonų pusiausvyrai, patyrus stresą, esant karštam, drėgnam orui, per daug šukuojant ar nuolat braukiant per laukus ranka, prakaituojant ar valgant daug sočiųjų riebalų, ima gamintis per daug riebalų. Vos per kelias dienas ar net valandas plaukai susiriebaluoja, sukimba ir iš jų nebeįmanoma sutvarkyti.
Sprendimai: naudokite švelnų šampūną ir plaukai bus puresni. Nuo lengvo cheminio sušukavimo plaukai papurs ties šaknimis bei sumažės riebalų gaminimasis. Pasižiūrėkite kuo maitinatės: savo racione sumažinkite pieniškų bei riebių produktų . Stenkitės naudoti kuo daugiau šviežio maisto ir per dieną išgerti stiklines 6-8 vandens.

Mišrūs plaukai
Mišrūs plaukai būna riebūs ties šaknimis, tačiau sausi ir netgi sulūžinėję ties galiukais.
Priežastys: Chemikalų poveikis, jei per dažnai plaunate galvą, jei per daug būnate atviroje saulėje arba labai dažnai naudojate karštus šukuosenų formavimo prietaisus. Dėl šių priežasčių dažnai ties šaknimis sutrinka riebalų gaminimasis bei apsauginė plaukų žvynelių funkcija. Plaukų galiukai išsausėja.
Sprendimai: naudokite tik švelnaus poveikio priemones. Jei naudosite per daug riebiems arba sausiems plaukams skirtų priemonių, jos taip pat gali sukelti problemų. Būtų geriausia, jei naudotumėte specialiai mišriems plaukams skirtas priemones. Dar geras būdas yra šampūną naudoti riebiems plaukams, o kondicionieriumi tepkite ne nuo pat šaknų.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 22:57)
Gal pades galutinai nuspresti 4u.gif

labai ačiū 4u.gif normalut nomalutėliai biggrin.gif
vyrs pasirinko šitą šampūną, jei žinot ką blogo, tarkit žodį biggrin.gif
sebumas nesuviliojo ax.gif bijau kad kainą pamatė doh.gif
Atsakyti
na nejau nieks nenori isbandyti Laveros idegio kremo verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 22:09)
  bet kad neisbertu, kai as tokiais kiekiais valgau  doh.gif

nuo tikro sokolado neberia, pati jo suvalgau baisiai daug

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 22:35)
numirčiau be saldumynų

saldumynas saldumynui nelygus ax.gif Be sokolado ir as mirciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o sakykit, gal kuri naudoja naturalu muila vietoj duso zeles? tarkim kazka tokio http://www.sveikipro...d...04&id=18629 ???

ir koki hidrolata patartumet normaliai-misriai odai naudot? levandu tiktu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikras darbas sekti sita tema lotuliukas.gif nu nespeju
Norejau pritart linutiaaa zodziams drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 00:32)
reikia oda pripratinti pacia savimi pasirupinti...pvz., as visada stebedavaus, pas mb, kad ir atsiranda koks spuogelis, po poros dienu jau net zymes nelieka, kad jis ten buvo, galvodavau, kaip cia tai imanoma? g.gif  jokiu kremu, nieko nenaudoja (apart po skutimosi priemonemis), o as, kad cackinu cackinu ir nieko gero doh.gif paskui buvo toks aktyvus laikotarpis, kad as tiesiog nerasdavau laiko odos visokiems puoselejimams, vakare - nuprausiu, hidrolatas ir i lova, (dabar tik jau nebeatgaminu, ka as ten dienai naudojau tuo metu), buvau nusiteikus, kad cia geruoju nesibaigs, nusauses oda, kaip dazniausiai budavo, suproblemes...bet mano didziam nustebimui, oda visai normaliai i tai sureagavo, kaip tik odele tapo svelni, skaisti, pati viena vakara glosciau ja ir negalejau patiketi...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tiesa sakant mano kosmetikos poreikis minimalus, tik be vieno negaleciau gyvent, be kremo rankoms ax.gif Galiu pasakyt, kad mano kosmetika ir proceduros - nieko nedaryt, gal cia is tingumo lotuliukas.gif Ir oda labai gerai reguoja i tai. Is kitos puses gal genai, gal dar kazkas padeda man...cia labai individualu.

Bet dabar vis tiek prasysiu patarimo ax.gif Nugi nemoku visai naudotis visokiom pudros ir krempudrom. Su krempudra zinau, kad nesicackinsiu? O pudra tiesiai ant veido ir pudruot?? O skaistalai ant virsaus??

Kazkuri mergina klause apie dantu pasta. Man ziauriai nepatiko Urtecram, pasidare labai jautrus dantys. Dabar dziaugiuosi Logona pasta ir sepeteliu su sidabro sereliais thumbup.gif
Atsakyti
Na ir prisnekėjot, valandą skaičiau doh.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 18:15)
o dabar papasakosiu, kaip muilą šiandien "gaminau"  lotuliukas.gif 

Koks linksmas procesas, mano namiškiai pagalvotų, kad išprotėjau biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 17:05)
Žinok visi trys Hauschkos losjonai yra labai lengvos konsistencijos, labai skysti, tik skiriasi pagal drėkinamąsias savybes.

4u.gif kaip tu moki įtikinti biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 17:20)
o biri tikrai labai sviesi, nzn, ar isdrisciau ja pirkti nebandzius... bet turejau galimybe pasibandyti (aciu doufyl friends.gif)

Nėra už ką 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 15, 18:10)
Pagal paskirtį jos lyg ir vienodos, bet biri pudra sutvirtina makiažą ir neišryškina pvz. sausesnių veidų vietų (jei yra kokių pleiskanėlių - su biria pudra nesimatys, o su kompaktine dažniausiai matosi).

Man biri pudra, jeigu būna, pasausėjimų, juos kaip tik išryškina. Turiu Dr.Hauschką.

QUOTE(gizma @ 2009 03 15, 18:20)
Tai galvoju ateiciai apie weledos aliejuka. Dabar pasirode naujoji linija su granatais, beje, su NaTru sertifikatu.

Kažin kada į Lietuvą atvež, nes nieko su NaTru dar nemačiau g.gif

QUOTE(...whatever... @ 2009 03 15, 18:52)
Dovish, norėčiau atsiliepimų apie Leonor Greyl priemonę  4u.gif  ką daro ir kaip patinka  smile.gif

Ant šlapių išplautų plaukų, paglotnina, drėkina, lygina plaukų paviršių (šiuo atveju galima tepti ir ant sausų). Naudoju tik galiukams, nors kiekis labai mažas (75ml), o kaina didelė ~80Lt bet taupiai naudojasi.

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 19:34)
bet vistiek jūsų vyrukai ir kažkokius šampūnus naudoja, gal patarimą kokį?  rolleyes.gif

Saviškiui jau antrą Bema kasdienio naudojimo nupirkau, jam patinka, plaukai purūs. Bet aš vis vien manau, kad jam pasausina galvos odą.

QUOTE(agnuta @ 2009 03 15, 19:43)
kaip jums naudojant ilgesni laika naturalias dantu pastas? nepastebejot jokiu neigiamu pokyciu?

Man atrodo, kad mažiau baltumo rolleyes.gif o kaip tau pačiai? 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 15, 23:49)

Kokį šokoladą perki? Kažkada buvau nusipirkus Rūtos ekologišką - skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 13:50)
o gal kuri nors is ju yra tokia labiau balinanti? ax.gif

kad nei viena, be to, jose yra SLS. Geriau nueiti iki Drogo ir pirkti L'angelica. Dar kartą pakartoju perspėjimą dėl SProduktų - skaitykit sudėtis, ar tai būtų dantų pasta, ar muilas (aš kažko netikiu, kad jie ten natūralūs visiškai wink.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 15, 16:02)
paskutiniu metu tiek daug negeru dalyku girdziu apie ecoagros, kad net nebezinau ar galima nors kiek siuo zenklu pasitiketi

reikejo su kokiu nors skysciu tirpinti -tikrai butu lenviau  ax.gif

taip, veidas ne grindys

o aš tokio skanaus pieno Antakalnyje prie Klinikų šeštadienį nusipirkau, kad atsisakau patikėti, kad jo ekologiškumas padirbtas biggrin.gif

kitąkart būsiu protingesnė rolleyes.gif

tavo pavyzdžiu ir aš Logonos pylingą užsisakiau, tik skirtą mišriai-riebiai odai drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 17:20)
(aciu doufyl friends.gif)

o kur ji dingusi? unsure.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 17:27)
o galit palyginti hauschkos molio kaukę ir tą ricinų + kokis kitas aliejus smile.gif
ar verta turėti molio kaukę kai yra ricina?  rolleyes.gif

kad jos skirtingai veikia smile.gif Ricina yra daug intensyvesnė mano akimis wink.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 19:18)
O pvz. paraudimus pamaskuoji kuom nors? 

niekuo tongue.gif Nes jei pradėčiau viską maskuoti (kartais man dar ir dermatitas išlįsdavo), tai nebežinočiau nė kokiomis priemonėmis odą į ritmą sugrąžinti doh.gif Aš ne grožio konkurse kasdien dalyvauju ir tikrai nesišpakliuosiu vien tam, kad atsirado rausva dėmelė, kurią ne visi ir įžiūrės ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 19:34)
bet vistiek jūsų vyrukai ir kažkokius šampūnus naudoja, gal patarimą kokį?  rolleyes.gif

ECO drėkinantį 4u.gif

beria ne nuo šokolado, o nuo priedų jame - daugiau info puslapyje www.alergija.info smile.gif
Atsakyti
Pandora, balinanti pasta yra camelia (gal ir kitose )vaist. aloedent vadinasi.pati ruošiuosi pirkt, 20 Lt kainuoja.

Kniaumiau,o mėtos e.a. kam naudoji?Pipirmėtė tai man patinka, o mėtos kažkoks per silpnai išreikštas kvapas, nžn kam naudot g.gif
Atsakyti
saldumynas saldumynui nelygus  ax.gif Be sokolado ir as mirciau  biggrin.gif

labai jau šakar makar nevalgau, bet va gryno ir tikro šokolado turbūt ir neragavus rolleyes.gif užkabinot biggrin.gif sveikuose produktuose kur yra tas jau gerai? rolleyes.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 16, 00:14)
Bet dabar vis tiek prasysiu patarimo ax.gif Nugi nemoku visai naudotis visokiom pudros ir krempudrom. Su krempudra zinau, kad nesicackinsiu? O pudra tiesiai ant veido ir pudruot?? O skaistalai ant virsaus??

biggrin.gif aš ir nemoku doh.gif bet krempudrą turiu, o sausų niekad nebandžius nei skaitalų rankoj turėjus unsure.gif bet youtube yra visokių mokomųjų pamokėlių kaip paišytis mirksiukas.gif kai turėsiu kantrybės, tai mokysiuos blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 16, 01:42)
kad jos skirtingai veikia smile.gif Ricina yra daug intensyvesnė mano akimis wink.gif

biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti