Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(...whatever... @ 2009 03 15, 19:52)
Merginos, labai norėčiau hidrolatus išbandyt, gal žinot kokį puslapį, iš kurio būtų galima užsisakyti  4u.gif  4u.gif

CIA yra hidrolatu..
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 19:18)
tik saldumynus megstu ir nezinau ka su tuo daryt    cia pries tas dienas ypatingai juos edu..  doh.gif 

ir man tas pats, bet tada truputi sau leidziu blush2.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 15, 19:43)
kaip jums naudojant ilgesni laika naturalias dantu pastas? nepastebejot jokiu neigiamu pokyciu?

lyg ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 19:43)
CIA yra hidrolatu..

Į Lt siunčia? Ta prasme, eitų pačiai parsisiųsti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 15, 21:02)
Į Lt siunčia? Ta prasme, eitų pačiai parsisiųsti?  blush2.gif

siuncia, tik pries tai reikia su jais susiekti ir pasakys kiek reiks moket
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 15, 17:34)
as turiu paprasta juodaji moli, bet tiesa sakant jau nepamenu kada dariausi kauke blush2.gif  labai daug terliones, ir veida kazkaip per daug isdziovina unsure.gif

naudok nakvisu alieju - jo deka oda neissauseja ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 17:40)
Pasiskaiciau apie linu semenu alieju, tiek geru dalyku jis daro  bigsmile.gif na gal ne viskuo pades, bet tikrai gersiu... o jus nuolat ji geriate? ar darote pertraukas kokias? gal geriausia butu gerti viena alieju, po to kita ir vel apmainyti?  ax.gif
Taip norisi visus papildus pakeisti naturaliais aliejais  didis.gif

as vienu metu geriu maximum 2 aliejus ir keiciu paskui. Siuo metu geriu semenu ir brazilisku riesutu, nes jame daug seleno biggrin.gif. Veliau turbut bus graikiniu riesutu ir koks kokosas

QUOTE(gizma @ 2009 03 15, 18:07)
Nezinau net ka ir atsakyti - turbut patinka  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 15, 18:10)
labai patinka "Laveros" savaiminio įdegio priemonė veidui: tolygiai tepama, ne per tamsi, skaniai kvepia ir kas labiausiai patinka nelieka to specifiško "savaiminio įdegio" kvapo ant odos smile.gif

o tai viedui yra mazas kiekis - ar tas 150 ml yra skirtas ir viedui ir kunui g.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 19:18)
O sveitiklis poras giliai pravalo, ar tiesiog negyvas lasteles nuima?  blush2.gif  Kai mano zandukai i sausuma ir jautrus, ant ju nenoriu bandyt, nebent ant nosiuko  g.gif

O man viena visaziste sake, jog galima biria naudoti vietoj skystos, jos pakaitalas viena kitai, cia kam kokia patinka labiau  unsure.gif

as tai naudoju sausai odai -tai juo tik pasalinamos neg. lasteles. Mano oda kartais pasauseja -tai karta per savaite ir pasalinu tas odeles, kad "neapsepetociau" blush2.gif , nes jokie kremai ar aliejai tokios odeles atgal "nepriklijuos" ax.gif
Siaip buna ir tokiu, kurie poras pravalo -gal cia butu koks CC is naturaliu g.gif

As tai prisimenu is tarybines literaturos, kad skysta -sausai odai, o riebiai - kompaktine. As turiu abi ax.gif, nes tarkim ziema bronzatas, net ir didesniu kiekiu, mano baltumo nepermusa doh.gif, o vasarai as naudoju kompaktine ant bronzato
Atsakyti
Sveikos, pagavo ir mane įkvėpimas įmesti savo krepšelį ("krepšelį" tiesiogine prasme biggrin.gif )

Nežinojau, kaip geriau išrūšiuoti, tai daugmaž pagal firmas:

1) Logona drėkiklis probleminei odai ir dr. Hauschka trial kit
user posted image

2) Alterra dušo želė, drėkiklis jautriai odai (naudoju vietoj rankų kremo), putos ir tonikas probleminei odai
user posted image

3) Labai labai kukliai kol kas atrodo dekoratyvinė lotuliukas.gif Everyday minerals skaistalai, 10 balų thumbup.gif Dr. Hauschka tušas, 8 balai ax.gif , Sante tušas - pačios žinot kiek (2) doh.gif
user posted image

4) Na ir mylimiausi mano aliejai wub.gif labiausiai naudojami mėtų, levandų, gvazdikėlių ir rozmarinų. Kiti - kaip kada, pagal nuotaiką
user posted image

Tamanu, erškėčių, sviestmedžių, kokosų, monoi su vanile ir pats pačiausias mišinukas riebiai odai smile.gif
user posted image

Pamiršau šampūnus įdėt doh.gif

user posted image

Ir iškart atsakymas violence: pas MB irgi probleminė oda, dermatitas, tai jis BEMA sebumą reguliuojantį naudoja. Ne stebuklas, bet tinka labiau nei kiti šampūnai ir dabar nebeplauna su Nizoral, kuom aš labai džiaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 15 kovo 2009 - 20:47
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 15, 21:27)
Sveikos, pagavo ir mane įkvėpimas įmesti savo krepšelį ("krepšelį" tiesiogine prasme  biggrin.gif )

Man visai nuotraukyčių nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 20:19)
siuncia, tik pries tai reikia su jais susiekti ir pasakys kiek reiks moket

Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 15, 21:27)
Sveikos, pagavo ir mane įkvėpimas įmesti savo krepšelį ("krepšelį" tiesiogine prasme  biggrin.gif )

kaip tau Sante sampunas? ax.gif ir kokia EM skaistalu spalva?
dar kam naudoji pelarginiju EA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 kovo 2009 - 20:53
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 15 kovo 2009 - 21:06
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 21:41)
kaip tau Sante sampunas?  ax.gif  ir kokia EM skaistalu spalva?

Atrodo, jau matosi ax.gif

Šampūnas patinka, jau antrą kartą perku. Bet man patiko ir Eco purinantis (prieš porą dienų tik užbaigiau jį), Sante gal švelnesnis už Eco, visai nesausina plaukų. Aišku, mano svajonių šampūnas turėtų leisti neplauti galvos bent 3 dienas, o dabar kas antrą reikia blush2.gif

Skaistalų spalva Back to school. Labai gražiai švyti ir šiaip tiko prie odos spalvos, tai esu patenkinta. O vat EM pudrytės kažkaip nepatiko man, labai greit imdavo oda blizgėti ir turiu įtarimą, kad truputį kimšo poras, tad nenaudoju ir nuotraukoj jų nėra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 15, 20:27)

Kaip alteros putos ir tonikas probleminei odai? ir idomu butu isgirst, kodel hauschkos tusui 8 balai? smile.gif cia ne volume, taip?
4u.gif
Atsakyti