Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera  schmoll.gif  ziuresim kaip naudosis  rolleyes.gif

butinai parasyk, kaip patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 13:29)
as ant tos parduotuves truputi supykus  biggrin.gif
aprase obuoliu kvapa kaip naturalu.. o kaip issiaiskinau, taip nera.. smile.gif

nu bet siaip normali parduotuvele, esu pirkus is ju ne karta (iki kol supykau  biggrin.gif ).

astute0210 pasigilino ir pamatem kad neapsimoka i Lietuva i ju siustis verysad.gif bet i UK siuntinius virs 95£ siuncia nemokamai blush2.gif gal Daddygirl vel patarpininkautu blush2.gif as siulyciau jai procentuka primoket ax.gif aisku jai ne as viena tokia rolleyes.gif kiek prisimenu kazkada zadejai pavasari vaziuoti i LT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 16:47)
tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera  schmoll.gif  ziuresim kaip naudosis  rolleyes.gif

nu faina.
turbut kalbeta apie tai buvo, bet kai man neaktualu.. praklausiau blush2.gif
yra sveiku produktu parduotuve ir kaune, akropolyje?

QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 17:45)
astute0210 pasigilino ir pamatem kad neapsimoka i Lietuva i ju siustis  verysad.gif  bet i UK siuntinius virs 95£ siuncia nemokamai  blush2.gif gal Daddygirl vel patarpininkautu  blush2.gif as siulyciau jai procentuka primoket ax.gif aisku jai ne as viena tokia rolleyes.gif kiek prisimenu kazkada zadejai pavasari vaziuoti i LT  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei tik susirinktu tiek daug norinciu, aisku padeciau.
tik va neiseis greitu metu g.gif
as uz menesio vykstu i lietuva. iki tada greiciausiai nespeciau. griztu i uk tik geguzes men.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 19:05)
nu faina.
turbut kalbeta apie tai buvo, bet kai man neaktualu.. praklausiau  blush2.gif
yra sveiku produktu parduotuve ir kaune, akropolyje?

Sveiki produktai raso kad yra:

Kaune: PPC ,,Akropolis”, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Ia. netoli Maximos prekybos salės.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 19:05)

jei tik susirinktu tiek daug norinciu, aisku padeciau.
tik va neiseis greitu metu  g.gif
as uz menesio vykstu i lietuva. iki tada greiciausiai nespeciau. griztu i uk tik geguzes men.

o per kiek laiko tave anksciau pasiekdavo? as tai pati imciau nemazai (daugiau nei puse tos sumos ax.gif ) mano gimtadienis uz keliu dienu, tai sake MB tokia dovana padovanotu assa.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, ka neemo aliejus daro? daug kur randu ji, bet nelabai angliskai suprantu, o lietuviskai nerandu aprasymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 11 kovo 2009 - 19:28
gal kas zinot kuo skiriasi sie rozmarinu EA :
Rosemary Camphor
Rosemary Cineol type
Rosemary Verbenone

lotyniskai jie visi Rosmarinus officinalis mastau.gif

kazi kuris labiausiai tiktu galvos odai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 11, 19:27)
merginos, ka neemo aliejus daro? daug kur randu ji, bet nelabai angliskai suprantu, o lietuviskai nerandu aprasymo  ax.gif

neem kiek zinau turi antibakteriniu savybiu, oda valanciu savybiu.

ava, radau ka sveiki produktai raso apie savo kapsusles:

Kadangi švarus kraujas yra labai svarbus imuninei sistemai, indinis nimbamedis (Azadirachta indica, Melia azadirachta, http://en.wikipedia.org/wiki/Neem) padeda išlaikyti organizmą atsparų ligoms. Nimas, skirtingai nei sintetiniai antibiotikai, yra žolelė, o ne pelėsis (kuris yra svetimas žmogaus organizmui), todėl neturi kenksmingo šalutinio poveikio. Valydamas kraują nimas padeda esant odos problemoms. Nimo gydomosios savybės žinomos ir šiuolaikinėje Vakarų medicinoje (http://www.ias.ac.in/currsci/jun102002/1336.pdf).

as dar girdejau kad neem aliejus labai gerai galvos odai, stiprina plaukus blush2.gif tik dar girdejau kad kvapas nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 20:36)
neem kiek zinau turi antibakteriniu savybiu, oda valanciu savybiu.

ava, radau ka sveiki produktai raso apie savo kapsusles:

Kadangi švarus kraujas yra labai svarbus imuninei sistemai, indinis nimbamedis (Azadirachta indica, Melia azadirachta, http://en.wikipedia.org/wiki/Neem) padeda išlaikyti organizmą atsparų ligoms. Nimas, skirtingai nei sintetiniai antibiotikai, yra žolelė, o ne pelėsis (kuris yra svetimas žmogaus organizmui), todėl neturi kenksmingo šalutinio poveikio. Valydamas kraują nimas padeda esant odos problemoms. Nimo gydomosios savybės žinomos ir šiuolaikinėje Vakarų medicinoje (http://www.ias.ac.in/currsci/jun102002/1336.pdf).

as dar girdejau kad neem aliejus labai gerai galvos odai, stiprina plaukus  blush2.gif  tik dar girdejau kad kvapas nekoks  doh.gif

aisku, aciukas 4u.gif
Atsakyti
Kadangi i mano paskelbta tema niekas neraso, perkeliu zinute cia:

Summer-in-Paris
drinks_cheers.gif as irgi naudoju Sanex, jautriai odai, bekvapi. Man irgi patinka. Nedirgina odos, kvapa sulaiko, ir gerai, kad bekvapis, nepatinka man su kvapais dezikai schmoll.gif

Sudomino Laveros pienelis 4u.gif Jis makiazui valyti ar vietoj prausiklio? Gal galima butu pavadinima ar nuorodele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 18:47)

Aš irgi labai lauksiu atsiliepimų, nes jau įtraukiau jį į prikinių sąrašą 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 11, 20:55)
Kadangi i mano paskelbta tema niekas neraso, perkeliu zinute cia:

Summer-in-Paris
  drinks_cheers.gif  as irgi naudoju Sanex, jautriai odai, bekvapi. Man irgi patinka. Nedirgina odos, kvapa sulaiko, ir gerai, kad bekvapis, nepatinka man su kvapais dezikai  schmoll.gif 

Sudomino Laveros pienelis  4u.gif Jis makiazui valyti ar vietoj prausiklio? Gal galima butu pavadinima ar nuorodele  4u.gif

Parašykite prašau kur perkate tą Laveros pienelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 18:32)

bet kad skiepijantis mus visada informuoja, kad skiepas nuo ligos neapsaugos  unsure.gif

Tai da nors tiek gerai ten, cia priesingai man aiskino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 19:22)
Sveiki produktai raso kad yra:

Kaune: PPC ,,Akropolis”, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Ia. netoli Maximos prekybos salės.

yra yra, siandien kaip tik apsiziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 18:22)

o per kiek laiko tave anksciau pasiekdavo? as tai pati imciau nemazai (daugiau nei puse tos sumos  ax.gif ) mano gimtadienis uz keliu dienu, tai sake MB tokia dovana padovanotu  assa.gif  ax.gif  4u.gif

man tai per kelias dienas atsiuncia.
as tik nezinau, ar pavyktu paskui i lt atsiusti.

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 11, 18:27)
merginos, ka neemo aliejus daro? daug kur randu ji, bet nelabai angliskai suprantu, o lietuviskai nerandu aprasymo  ax.gif

apie ji labai gerai raso: ir spuogams ir plaukams... biggrin.gif bet as poveikio nepastebejau kazkaip mastau.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 11, 19:34)
yra yra, siandien kaip tik apsiziurejau rolleyes.gif

ir kaip asortimentas? ax.gif daug ivairiu prekiu?
Atsakyti