Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pasiskaiciau apie linu semenu alieju, tiek geru dalyku jis daro bigsmile.gif na gal ne viskuo pades, bet tikrai gersiu... o jus nuolat ji geriate? ar darote pertraukas kokias? gal geriausia butu gerti viena alieju, po to kita ir vel apmainyti? ax.gif
Taip norisi visus papildus pakeisti naturaliais aliejais didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 kovo 2009 - 17:55
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 18:14)
Summer, norejau taves apie Laveros savaimini paklaust.. po kiek pasitepimu isryskeja spalva?

Jis tas tikrasis savaiminis, tai maždaug po 4 valandų jau būni įdegusi smile.gif
Atsakyti
Laba vakaras visoms,

Vis paskaitau jūsų temelę, bet nesu stropi ir pavyzdinga skaitytoja, tokia prabėganti.
Kaip tik vakar http://www.aliejus.com/ jų parduotuvėje Klaipėdoje papirkau aliejukų.
Dabar va vėl pribėgus sėdžiu skaitau jūsų nuomones apie įvairias įmones prekiaujančias aliejais, bet niekur neradau nuordos į mano vakar aplankytąją. Gal turit nekokių atsiliepimų apie ją? Labai norėčiau sužinot ar yra kas perka aliejus jų tinklo parduotuvėse ir kokia patyrusiųjų nuomonė apie jų kokybės ir kainos santykį palyginus su kitų.

Iš anksto dėkoju atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 15, 16:02)
kaip tau primavera EA?

Nezinau net ka ir atsakyti - turbut patinka ax.gif Neturiu su kuo palyginti ta pati EA. Lankausi vokietijoje vienoje biologineje pardeje, tai jie prekiauja tik Primaveros EA. O belgai prekiauja Chi kompanijos EA. Nors asortimentas ir platus, bet parduotuveje sunku rasti kazko kitko apart arbatmedzio EA.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 17:05)
Žinok visi trys Hauschkos losjonai yra labai lengvos konsistencijos, labai skysti, tik skiriasi pagal drėkinamąsias savybes. Visus esu išbandžiusi, tai geriausiai drėkina rožės, paskui per viduriuką citrinos, o iš svarainių drėkinimo pasigedau, po pusdienio oda vėl nusausėjusi schmoll.gif

Kaip patinka Laveros veido priemonės? 4u.gif

O realiai kuo pagal paskirti skiriasi biri ir kompaktinė pudros?

Po tokio atsiliepimo, tai jau "krepšiuke" galvoje tas rožių pienelis kūnui. Dabar nusipirkus "Primavera Eros" hihihi.gif kūno losjoną, tai irgi labai skystalas, bet drėkina visai neblogai g.gif Tik tas išgirtas "exotisch" kvapas doh.gif Tikėjausi kažko panašaus į "pinacolada", o gavau kažką pan. į žolių pievą biggrin.gif Tačiau per savaitę pusės butelio nėra, o kaina nėra iš mažų..
O kaip Dr.Hauschka kūnui tas losjonas, turbūt kai skystas irgi netaupus? g.gif ax.gif

"Laveros" veidui turiu tik gelį-prausiklį, "šveitiklį" ir savaiminio įdegio priemones..visos iš tos pačios serijos, su medetkomis (mišriai odai). Prausiklis nėra taupus, mažai putoja, kvapas labai saldus, kaip vaikystėje pirktų lenkiškų "kramtoškių" smile.gif Prausia gerai, net ir makiažą, bet man nepatinka ta gelio konsistencija, tas visas slidumas-glitumas prausiantis..visgi duodu pirmenybėm prausimosi putom (pvz. mėtinėm "Logonos"), man labiau patinka, kad ir kiek padžiovina odą, bet kad "girgždėtų" švara ax.gif . Šveitikliui priekaištų neturiu, labai smulkus, odos netraumuoja ir naudoju laaabai retai, gal kartelį per savaitę darantis kaukes. labai patinka "Laveros" savaiminio įdegio priemonė veidui: tolygiai tepama, ne per tamsi, skaniai kvepia ir kas labiausiai patinka nelieka to specifiško "savaiminio įdegio" kvapo ant odos smile.gif

Kad man atrodo, jog Dr.Hauschkos biri pudra yra "translucent", t.y. peršviečiamo efekto g.gif Jos dėžutėje šviesios labai, o realybėje nepastebimos ant odos.
Pagal paskirtį jos lyg ir vienodos, bet biri pudra sutvirtina makiažą ir neišryškina pvz. sausesnių veidų vietų (jei yra kokių pleiskanėlių - su biria pudra nesimatys, o su kompaktine dažniausiai matosi). Ir biria paprasčiau padengti veidą, ji "tolygesnė", kompaktinę reikia tepti pagal plaukelių augimo kryptį, nes kitaip "užsivels" ant veido ir taps matoma..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 17:05)
Kaip patinka Sante kūno losjonas? 4u.gif Kaip kvapas, drėkinimas?

Kvapas labai nezymus - silpnesnis nei tokio pat kvapo duso zele. O drekinimas g.gif Drekina tam kartui. O po to vel serpetoja. Bet cia mano odos navarotai. Siaip labai patiko weledos roziu aliejus kunui (nuotraukoj meginukas). Va sitas tai gerai drekina. Ir nelimpa kas keisciausia (baisiai nemegstu, kai pasitepus kojos pradeda lipti doh.gif )
Tai galvoju ateiciai apie weledos aliejuka. Dabar pasirode naujoji linija su granatais, beje, su NaTru sertifikatu.
Atsakyti
Merginos, labai norėčiau hidrolatus išbandyt, gal žinot kokį puslapį, iš kurio būtų galima užsisakyti 4u.gif 4u.gif
Dovish, norėčiau atsiliepimų apie Leonor Greyl priemonę 4u.gif ką daro ir kaip patinka smile.gif
QUOTE(gizma @ 2009 03 15, 18:20)
Siaip labai patiko weledos roziu aliejus kunui (nuotraukoj meginukas). Va sitas tai gerai drekina. Ir nelimpa kas keisciausia (baisiai nemegstu, kai pasitepus kojos pradeda lipti doh.gif )
Tai galvoju ateiciai apie weledos aliejuka. Dabar pasirode naujoji linija su granatais, beje, su NaTru sertifikatu.

Labai domina weledos rožių aliejaus kvapas bigsmile.gif pati naudoju citrinos ir medetkų kūno aliejukus, tai labai patinka poveikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 14:02)
norejau paklausti del dantu pastos ax.gif nusipirkau ajurvedine dantu pasta Ayucare Neem, ant kurios buvo parasyta -be sintetinių aromatų; be sintetinių dažiklių ; be dirbtinių konservantų; be gyvulinės kilmės ingredientų; be fluoro. isbandziau- labai patiko thumbup.gif bet ten SLS yra verysad.gif dabar galvoju apie tas ajurvedines dantu pastas Dabur- ten viena yra su baziliku, kita- su nimu. jos kaip suprantu be SLS. gal kuri bandet? kaip patiko? ax.gif

Dabur pastoje irgi yra SLS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 14:22)
krempudra mano asmeniniu įsitikinimu, yra tikras blogis   Juk kai tepi ant veido, ir į poras pritepi.... O jei dar oda į riebumą ir poros išsiplėtusios? Kai naudojau, galėjau kas antrą dieną veido valymą darytis
ir nepirk  Ir aš kasdien nenaudoju pudrų, nes tikrai tam nematau jokio reikalo

nu ir as apie krempudra tos pacios nuomones doh.gif biggrin.gif
O pvz. paraudimus pamaskuoji kuom nors? As kol kas issiverciu be jokiu maksuokliu, bet vis galvoju, kad make-up'as (koks ten make-up'as: piestukas ir tusas hihihi.gif) nelabai atrodo, kai paakiai pajuode doh.gif tada neisivaizduoju kokias spalvas rinktis akims ryskinti doh.gif
Ir jei naudoji, tai ka? blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 15, 17:02)
tikrai nera sudetinga - atsisakai visokiu grazuotu "sysalu", kaviniu ir prekybos centru pusgaminiu ar gatavu "toksinu uztaisu",  alkoholio, rukalu, miltinius patiekalus apriboji, jokiu makdonaldu, kuo grynesnis sokoladas, arbatos be sintetiniu kvapu, vaisiai, darzoves, uogos -maximaliai is savo darzu ir pan. 
taip, veidas ne grindys, bet, deja, ju CC tikrai nepasalina negyvu lasteliu ir jai as karta per savaite nepasalinciau ju su labai svelniu peelingu -tai manau mano odos bukle butu labai nekokia 

pasirodo as ne tokia bloga mergaite bigsmile.gif jokiu limonadu, gazuokliu, cipsu, ir visokiu pusgaminiu jau daug metu nenaudoju bigsmile.gif Dar darza turim, tai vasara stengsiuos is ten vitaminu gauti O limonadu ir visos tos sintetikos kazkaip ir nemegstu, nebuvo sunku atsisakyt schmoll.gif tik saldumynus megstu ir nezinau ka su tuo daryt cia pries tas dienas ypatingai juos edu.. doh.gif
O sveitiklis poras giliai pravalo, ar tiesiog negyvas lasteles nuima? blush2.gif Kai mano zandukai i sausuma ir jautrus, ant ju nenoriu bandyt, nebent ant nosiuko g.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 18:05)
Man tas sakinys yra topinis Iš tikro, nustojau veidą šveisti, tai tik džiaugiuosi. Aišku, esu bandžiusi tik grubius cheminius šveitiklius, iš natūralių neteko... bet nežinau, ar labai jau reikia, man po CC oda švelnutė kaip reikiant

Pilnam makiažui naudoju skystą, o ant viršaus - kompaktinę. Taip sutvirtinu makiažą ir oda mažiau blizga. Dienai, kad oda neblizgėtų, apsieinu tik su kompaktine.
Maskuoja, bet labai minimaliai, norėtųsi man bent daugiau... Nors jau beveik metai kaip apsieinu tik su Hauschkos pudrom, priklausomai nuo odos būklės būna, kad vietomis paraudimai išlenda, bet kažkaip nedarau iš to tragedijos

Nors aš irgi iš tų, kurios „bijo“ kremines naudoti kasdien  Ir šiaip, kuo mažiau apsikraunu veidą, tuo geriau jaučiuos ax.gif Na tik vakariniam makiažui tai negalioja, nes prisikraunu tai belenkiek  Bet beveik viskas natūralu (išskyrus akių makiažą), tai pernelyg neišgyvenu

As anksciau nesveisdavau ir Hauschka patvirtino kad nereikia biggrin.gif
O man viena visaziste sake, jog galima biria naudoti vietoj skystos, jos pakaitalas viena kitai, cia kam kokia patinka labiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 15 kovo 2009 - 19:19
QUOTE(Rasma @ 2009 03 15, 19:10)
O kaip Dr.Hauschka kūnui tas losjonas, turbūt kai skystas irgi netaupus? g.gif  ax.gif

Na, aš mėginukais jį periodiškai naudoju, tai vienam kartui išsitepti visą kūną pakankam ~5ml. Sakyčiau, net labai taupiai naudojasi g.gif Nes pvz. riebaus sviesto man reikia daug pakabinti, kad tolygiai paskirstyčiau (o ir iškart pradeda gertis į odą), o šitas losjonas tai lašiuką užsilašini ir iškart paskirstai per nemažą plotą odos, labai lengvai pavyksta ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 20:18)
O man viena visaziste sake, jog galima biria naudoti vietoj skystos, jos pakaitalas viena kitai, cia kam kokia patinka labiau  unsure.gif

Kaip įdomiai g.gif
Atsakyti
Mergaitės gal patarimą turėtumėt smile.gif
renkam su vyruku jam šampūną ax.gif
kasdienei priežiūrai, riebiem plaukam ir galvos oda nusėta pastoviai tokiais bjauriais spuogais geltonais sad.gif kiek kalbėta su medikais tai kaip ir sduagelio patirtis 10 medikų 10 nuomonių ir diagnozių sad.gif mes labiau linkę manyt, kad tai nervinės įtampos pasekmė, nes jis dar nevalingai ir paisdrasko juos sad.gif
nuvažiavau į lankas lotuliukas.gif
bet vistiek jūsų vyrukai ir kažkokius šampūnus naudoja, gal patarimą kokį? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 15 kovo 2009 - 19:34
kaip jums naudojant ilgesni laika naturalias dantu pastas? nepastebejot jokiu neigiamu pokyciu?
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 20:34)
bet vistiek jūsų vyrukai ir kažkokius šampūnus naudoja, gal patarimą kokį?  rolleyes.gif

maniskis naudoja mano sampunus biggrin.gif jam specialiai nieko nerenku, nors musu panasus poreikiai siuo atveju smile.gif o siaip sampunai labai individualus dalykas ir atsirenkama bandymu keliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 kovo 2009 - 19:44