Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

tai galima ir miltelius persipilti biggrin.gif Jie tokiam popieriniame maišelyje, o tas skystas variantas - lyg ir baltame nepermatomame indelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 11:59)
tai galima ir miltelius persipilti  biggrin.gif Jie tokiam popieriniame maišelyje, o tas skystas variantas - lyg ir baltame nepermatomame indelyje  smile.gif

tai zinau, kad galima biggrin.gif bet kaip ir sakiau, galvojau kad ten tie patys milteliai tik kad patogesnej dezutej..

stai radau paveiksliuka:
user posted image
tie patys sausi molio milteliai, kaip ir tam popieriniam maisely biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 kovo 2009 - 11:07
geras bigsmile.gif Aš tai net nemačiusi sausų tokiam indelyje - pirkau ir Stepone, ir internetu siunčiausi, tai milteliai buvo maišelyje supilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 12:10)
geras  bigsmile.gif Aš tai net nemačiusi sausų tokiam indelyje - pirkau ir Stepone, ir internetu siunčiausi, tai milteliai buvo maišelyje supilti  4u.gif

as tai Stepono 6, kai pirkau Hauschkos priemones, tai rode abu (aisku neatidarinejo), bet sake ten tas pats yra, tik pakuotes skiriasi ir kaina (o kaina tai nemazai skyresi)
Atsakyti
seniai aš jau Stepone bebuvau - man daug labiau tinka Hauschkos pasiūla internete ir pastarosios kainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 02:08)
cia kaip suprantu uzsakinejote is ju puslapio per kuria nors tarpininke? ax.gif

aha pati. Bet cia turbut kiekvienai odai savo. Man EM tikrai tiko, pirma karta vakar visa diena buvau su ja, vakare nusiprausiau, pasitepliojau aliejais, siandien atsikelus, oda tikrai geriau atrodo, tokia atsigavus, matyt ta krempudra tikrai kimsdavo man poras, nors naudojau tikrai ne pigiausia, zodziu atradau savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 10:47)
koks nuostabus postas  wub.gif  drinks_cheers.gif Kiekvienai reikėtų pasiskaityti ir įsiskaityti wink.gif Panašiai ir aš galvoju - odai labai į naudą sveikas pofigizmas jos atžvilgiu. Kuo mažiau aplink ją šokinėjama, tuo ji geriau tvarkosi pati.

aciu 4u.gif
tikrai dziaugiuosi atradusi SM, sia temele, o galu gale isdrisusi kazka bandyti...kai pagalvoju, kad paauglysteje (kai dar kompiuteris, internetas buvo didele retenybe kiekvieno namuose) priemones sau tiesiog rinkdavausi skaitydama etiketes (daro ta ar ana, o, vadinasi, reikia pirkti bigsmile.gif doh.gif ), klausydama ale profesionaliu pardaveju patarimu cool.gif , tai ko gi galima buvo tiketis... doh.gif priemoniu n..., rezultatas 0... unsure.gif
Atsakyti
merginos, noriu paklaust- kaip galvojat, tikriausiai man netiktu ersketuogiu alieju ant veido naudot g.gif kiek esu naudojus kremu su vit.C nuo visu bere, ir net pavalgius daugiau kokiu apelsinu ar greipfruktu irgi spuogu padaugeja- sakau gal esu alergiska vit.C ? nezinau net ka naudot kad pabalintu demeles visokias ant veido g.gif
Atsakyti
norejau paklausti del dantu pastos ax.gif nusipirkau ajurvedine dantu pasta Ayucare Neem, ant kurios buvo parasyta -be sintetinių aromatų; be sintetinių dažiklių ; be dirbtinių konservantų; be gyvulinės kilmės ingredientų; be fluoro. isbandziau- labai patiko thumbup.gif bet ten SLS yra verysad.gif dabar galvoju apie tas ajurvedines dantu pastas Dabur- ten viena yra su baziliku, kita- su nimu. jos kaip suprantu be SLS. gal kuri bandet? kaip patiko? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 00:12)
džiaugiuos kad bent jau priežiūrai susidėliojus viską  biggrin.gif
bet va kai ateina tos dienos ir progos kai norisi būti gražiai tai reikia turėt su kuo ir veidelį papiešt  ax.gif bet kaip iš tos gausybės pasirinkt  doh.gif

as prieziurai net nesu dar susideliojosi doh.gif jokio pastovumo doh.gif biggrin.gif man jei pirkt, tai tik mazytes pakuotes, nes ne kiekviena diena prisireikia.. blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 15, 00:12)
Bronzatai suteikia spalvą smile.gif Pan. kaip saulės įdegio, oda sveikai švyti..tik aišku nereik perdozuoti, kad nebūt kaip nesiprausus po darbo šachtoje biggrin.gif

Nėra ko painiotis 4u.gif mirksiukas.gif  Jei nemėgstat skystų pudrų, tikrai pasidomėkite mineraline, kad ir tais pačiais http://www.everydayminerals.com produktais 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 10:35)
seip dar buna gi ir kremai su spalva  ax.gif  man asmeniskai tai Madara labai patiko.. veido spalva palygina neblogai, o del maskavimo  g.gif  na spuogu nemaskuoja (gi kremas, o ne krempudra).. vasarai planuoju vel pirkti  rolleyes.gif
dar Hauschka taip pat yra, bet sio man spalva netiko visai..
aha mineralke man irgi poru nepaslepdavo.. ryskios atrodydavo  doh.gif  beto mane nuo EM mineralkes berdavo  doh.gif  man netiko..

jauciu, kad sirdis nenori pudru blush2.gif bandau save itikint kad reikia, bet kam??? doh.gif Ko gero, jei galiu gyvent be ju, taip ir reikia, nes nusipirksiu ir paskui gules, kol pasens doh.gif
Atsakyti
Ar odai kuo nors naudingas nerafinuotas salėgražų aliejus? nuspirkom maistui. . . . .Gal galima, jo kasdien po arbatinį šaukštelį išgerti? nes, prisipažinsiu, šiandien paragavau vieno- labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 15, 11:47)
matyt ta krempudra tikrai kimsdavo man poras, nors naudojau tikrai ne pigiausia,

krempudra mano asmeniniu įsitikinimu, yra tikras blogis doh.gif Juk kai tepi ant veido, ir į poras pritepi.... O jei dar oda į riebumą ir poros išsiplėtusios? Kai naudojau, galėjau kas antrą dieną veido valymą darytis sad.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 11:48)
priemones sau tiesiog rinkdavausi skaitydama etiketes (daro ta ar ana, o, vadinasi, reikia pirkti bigsmile.gif  doh.gif ), klausydama ale profesionaliu pardaveju patarimu cool.gif

dėl to man pradžiai buvo kaip tik Hauschka kosmetika - įstato į rėmus ir atveda į protą biggrin.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 13:02)
dabar galvoju apie tas ajurvedines dantu pastas Dabur- ten viena yra su baziliku, kita- su nimu. jos kaip suprantu be SLS. gal kuri bandet? kaip patiko? ax.gif

abi patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 13:06)
jauciu, kad sirdis nenori pudru  blush2.gif 

ir nepirk wink.gif Ir aš kasdien nenaudoju pudrų, nes tikrai tam nematau jokio reikalo tongue.gif
Atsakyti