Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 23:17)
mergaites, ar jau yra KN hidrolatu g.gif  paziurejau tinklapyje neberaso kad neturi ax.gif  labiausiai dabar noriu levandu hidrolato, nes eterinis tai labai levandu patinka, ir kvapas man dieviskas wub.gif  kazkaip atrodo kad spuogiukams nepatinka tas EA , traukias po truputi lotuliukas.gif

butent levandu ir teturejo siandien jau ispilstyta 4u.gif kiti dar bakuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:19)
Svarbiausia nepanikuoti biggrin.gif
Nusiteikti ilgam vakarui prie kompo, giliai įkvėpti ir skaityti, rinktis, dėlioti smile.gif

tai kad galėtų būt papraščiau biggrin.gif bent jau gerai tiek kad kerpu 10 kartų atmatavus ir dzin man bus kad tik tušą ir antakių pieštuką turiu biggrin.gif kol neišsirinksiu tol bile ko ir neimsiu ax.gif pasiglosčiau vadinas biggrin.gif

QUOTE(triule @ 2009 03 14, 23:28)
butent levandu ir teturejo siandien jau ispilstyta 4u.gif kiti dar bakuose biggrin.gif

o kažin damaskinių rožių turi jau bent bakuose rolleyes.gif ar jo tikėtis neverta unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 00:17)
SM forume skelbimuose skiltyje "kita" yra tema "kosmetikos išparduotuvė" kaip tik kažkas ieško egipto žemės likučio pirkti, nes nori pabandyti  4u.gif

rimtai? apie toki net nezinojau, reiks uzeit pasiziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 23:36)
o kažin damaskinių rožių turi jau bent bakuose  rolleyes.gif ar jo tikėtis neverta  unsure.gif

neklausiau smile.gif

uzejau i mineta Everyday minerals doh.gif kazkoks idomus psl, ar as nerandu bendros info, ka po ko naudot, nes tiek 'pudru' veidui, kad nzn ka rinktis, ko reik, be ko apsieit galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 03 15, 00:47)
neklausiau smile.gif

uzejau i mineta Everyday minerals  doh.gif kazkoks idomus psl, ar as nerandu bendros info, ka po ko naudot, nes tiek 'pudru' veidui, kad nzn ka rinktis, ko reik, be ko apsieit galima g.gif

geriausiai paskaityt everydayminerals temele cia prie kosmetikos gamintoju mirksiukas.gif ten merginos tikrai issamiai apkalbeje ka po ko naudot, kas nuo ko skirias ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 23:50)
geriausiai paskaityt everydayminerals temele cia prie kosmetikos gamintoju mirksiukas.gif  ten merginos tikrai issamiai apkalbeje ka po ko naudot, kas nuo ko skirias ir t.t.

aha, teks rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 23:12)
jei ne paslaptis, kiek laiko su natūralia bendraujat?  rolleyes.gif
o bronzata ant pudros?  unsure.gif hauschkos bronzata?

Kaip tik darydama vakarines poceduras, tuo pirmu klausimu susimasciau rolleyes.gif judu kazkur link pusantru metu rolleyes.gif per visa si laikotarpi as supratau viena - reikia oda pripratinti pacia savimi pasirupinti...pvz., as visada stebedavaus, pas mb, kad ir atsiranda koks spuogelis, po poros dienu jau net zymes nelieka, kad jis ten buvo, galvodavau, kaip cia tai imanoma? g.gif jokiu kremu, nieko nenaudoja (apart po skutimosi priemonemis), o as, kad cackinu cackinu ir nieko gero doh.gif paskui buvo toks aktyvus laikotarpis, kad as tiesiog nerasdavau laiko odos visokiems puoselejimams, vakare - nuprausiu, hidrolatas ir i lova, (dabar tik jau nebeatgaminu, ka as ten dienai naudojau tuo metu), buvau nusiteikus, kad cia geruoju nesibaigs, nusauses oda, kaip dazniausiai budavo, suproblemes...bet mano didziam nustebimui, oda visai normaliai i tai sureagavo, kaip tik odele tapo svelni, skaisti, pati viena vakara glosciau ja ir negalejau patiketi...
Ji tiesiog prisitaike prie manes...o ne as prie jos...
Aisku, as nesakau, kad reikia atsisakyti visu priemoniu (jeigu taip nuskambes), kas reikia, tas reikia, nepersistengiant, na, ir, aisku, tai mano istorija, individuali patirtis, link mano norimo, issvajoto rezultato as dar judu, bet manau pradini rakta jau atradau rolleyes.gif
Ir kiekvienai linkiu: tapti savo odeles seimininkemis, o ne atvirksciai 4u.gif
----------------
Bronzantu paformuoju veiduka, suteikiu lengvo saules paglostyto veiduko efekta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 15:21)
misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras

dekui 4u.gif jauciu uzklot galima ir maistine plevele- tada tikrai ten viskas gerai turetu susilti g.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 15:40)
ka jus manote apie Metos firmos eterinius aliejus ar kita ju produkcija? nes palyginus su KN eteriniu alieju kainomis, atrodo jog Metos EA vos ne centus kainuoja  g.gif kaip manote, is kur tokie dideli skirtumai kainu? siaip Meta visai pasitikiu, bet gal ju EA ne visiskai gryni, skiesti? ar cia KN kainas uzsikele?  unsure.gif

aha, tikrai idomu... ir apskritai, internete radau ir kitu lietuvisku firmu EA, idomu, ju kokybe tokia kaip KN'se, nes kaina tai mazesne? g.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)
veidui:
user posted image
tam "analizų indely" dr. Hauschka molis smile.gif

klausimelis- ta dr. Hauschka moli kaip suprantu pilstoma pirkot? ax.gif na, nes tokiam indely blush2.gif gal parduotuvej stepono gatvej duoda to molio pabandyt? bigsmile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 19:03)
tikrai nesišaipiau  4u.gif  Kaip teisingai pasakė Dorela, beveik visos mes čia atėjom su bėdom  schmoll.gif Man tiesiog tokį menkutį pakikenimą sukėlė tavo mintis, kad visos čia mes su idealiom odom smile.gif

na, nesupratau reiskias blush2.gif nesusipratimas gavosi biggrin.gif viskas ok mirksiukas.gif na, turejau omeny ne kad idealiom odom, bet kad daugumos oda normali arba sausa- radau daugiau patarimu tokia oda turincioms... na, bent jau pora temu paskaicius susidare toks ispudis ax.gif o kai uzdaviau klausima, pasirode, kad anaiptol...ir, beje, gavau labai neblogu patarimu, kuo ir dziaugiuosi ax.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 15, 00:13)
Pasirinkimas mineraliniu tai tikrai didelis, bet as kazkaip netycia uzsikabinau uz forumietes Jadzkos postu ir uzsisakiau everyday minerals, nu tikrai nesigailiu  thumbup.gif

cia kaip suprantu uzsakinejote is ju puslapio per kuria nors tarpininke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 01:08)
cia kaip suprantu uzsakinejote is ju puslapio per kuria nors tarpininke? ax.gif

tarpininkių nereikia.Pačios užsisakom, tik reikia turėti kortelę (Virtuon ar kitą)

Merginos, kažkuri žadėjot į Holos važiuoti, gal ir man kai ką nupirktumėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 00:01)
galutinai susipainiojau  doh.gif  biggrin.gif zodziu teks gyvent be pudru  biggrin.gif

seip dar buna gi ir kremai su spalva ax.gif man asmeniskai tai Madara labai patiko.. veido spalva palygina neblogai, o del maskavimo g.gif na spuogu nemaskuoja (gi kremas, o ne krempudra).. vasarai planuoju vel pirkti rolleyes.gif
dar Hauschka taip pat yra, bet sio man spalva netiko visai..

QUOTE(ne mama @ 2009 03 15, 00:21)
na as EM jau pries gera pusmeti atradau, tai irgi pradzioj buvo toks didelis WAU  bigsmile.gif  prisisiunciau tu pabandymu kokius 5 doh.gif  paskui dar ir dideli siuntini- tikrai ten su kokybe viskas super, spalvu pasirinkimas toks, kad betkas atras sau tinkama ax.gif  bet vistik kai noriu "makijazinio" vaizdo naudoju skysta pudra, nes mineralke man kazkaip visai poru nemaskuoja- ta prasme issipletusios jos pas mane, tai vat mineralke ju nepaslepia schmoll.gif  o siaip maskuoja visa kita tai labai gerai rolleyes.gif

aha mineralke man irgi poru nepaslepdavo.. ryskios atrodydavo doh.gif beto mane nuo EM mineralkes berdavo doh.gif man netiko..
Papildyta:
Vergine, na kaip ten su tuo mano pirkiniu? biggrin.gif ar viskas ok?
dar norejau paklaust, kaip ten su ta korteles nuolaida? kiek prisimenu sakei, kad iki kazkokios sumos reikia surinkt ir po to ji pakyla? o tai iki kokios sumos ir kiek pakils? ir kaip suzinot kiek jau as turiu? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 kovo 2009 - 09:35
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 20:03)
Katuti, pralinksminai, o as dar ir savo MB pralinksminau skaitydama sia istorija  lotuliukas.gif

viena kart eme ir atsirado paberimai prie akiu, ypac vienoj pusej. na, ant to sono dazniausiai ir ilgiausiai miegodavau.

man dabar ir juokinga lotuliukas.gif Nors vakar tai buvo blogai - ir taip nuo kojų nusimušusi nuo pat ryto, o čia dar tokia nesėkmė...

keista, bet man tame šone, ant kurio nemiegu. Geriausia - nekreipti dėmesio ir patys praeis ax.gif Nes kai pradedi kuo teplioti, gydyti, tai dar labiau įsierzina doh.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 22:43)
grožis tikrai ne nuo kosmetikos priklauso, būk rami  mirksiukas.gif 

taip, o nuo maisto, hormonų ir kitų sunkiai apčiuopiamų veiksnių.

QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 23:17)
labai levandu patinka, ir kvapas man dieviskas wub.gif

po KN gamybinio vakarėlio nosyje kažkas persisuko ir pradėjo levandų eterinis laaaabai patikti g.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 00:32)
per visa si laikotarpi as supratau viena - reikia oda pripratinti pacia savimi pasirupinti

koks nuostabus postas wub.gif drinks_cheers.gif Kiekvienai reikėtų pasiskaityti ir įsiskaityti wink.gif Panašiai ir aš galvoju - odai labai į naudą sveikas pofigizmas jos atžvilgiu. Kuo mažiau aplink ją šokinėjama, tuo ji geriau tvarkosi pati.

MB lygiai taip pat - jokių veido priežiūros priemonių nepripažįsta, nebent dezinfekcijai ką nors. Tai spėkit, ką beria, rausta, iškyla koks spuogiukas? Aišku man, kuri tam turi tikriausiai visą lentyną įvairiems gyvenimo atvejams lotuliukas.gif

todėl kartais tyčia padarau odai bado dietą ir "pamirštu" aliejukų mišinį, hidrolatą. Šiandien ir bus ta dieta. Man nepakeičiamas tik CC vakare prausiantis smile.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 01:08)
klausimelis- ta dr. Hauschka moli kaip suprantu pilstoma pirkot?

na, nesupratau reiskias blush2.gif nesusipratimas gavosi biggrin.gif viskas ok  mirksiukas.gif

o kai uzdaviau klausima, pasirode, kad anaiptol...ir, beje, gavau labai neblogu patarimu, kuo ir dziaugiuosi ax.gif

ne ne, ten nebent pati susipili į kokią priimtinesnę talpą tą molį. Jo yra dviejų rūšių - jau skystas, tinkamas naudoti iškart ir tokie milteliai (jie pigiau išeina).

viskas ok 4u.gif

mano pačios oda buvo labai riebi, dabar tokia susibalansavusi, kiek į riebumą smile.gif Bet aš ilgai žaidžiau su ja - apie porą metų g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 11:47)
ne ne, ten nebent pati susipili į kokią priimtinesnę talpą tą molį. Jo yra dviejų rūšių - jau skystas, tinkamas naudoti iškart ir tokie milteliai (jie pigiau išeina).

o as visada maniau, kad ten ne skystas molis toj apvalioj dezutej, o tiesiog tie patys milteliai (ne skysti) kaip ir popieriniam maiselyje kur tipo refill'as g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 kovo 2009 - 10:54