Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:40)
Jei nesinori skystų, tai geriau bandykit 'bronzatus' (vad. 'saulės pudrą')arba 'meteoritus' (rutulinę pudrą). O dar geriau iš natūralių tikrai rinktis mineralinę pudrą. Tik reikia gero šepetėlio, pasirinkti artimą atspalvį ir  thumbup.gif gražiai atrodo oda.

as turiu ir egipto zeme ir dabar mineraline pudra, tai man 100 kartu geriau mineraline, bet cia man asmeniskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 22:30)
as visai nieko nemaskuoju  blush2.gif  bet gal ekstra atvejams reiktu to concelerio ir birios pudros, tik ne skystos  biggrin.gif  Tai kaip as suprantu skysta pudra yra birios pakaitalas ir atvirksciai?  g.gif Kiek skaitau visur skysta skysta skysta, o biri ant virsaus  biggrin.gif  tad kazkaip baime sueme gal negalima birios iskart po drekinamojo kremo tept  doh.gif  biggrin.gif

nea, as ne del maskavimo, nes hauschka deja, nemaskuoja.. pvz. tokiems atvejams, kai reikia darytis pilna makiaza kokiai progai esant..Kazkada buvo laikai, kai dar apie naturalia kometika net nesvajojau, kraudavaus tos skystos pudros kasdien nezinia kiek, tiesiog turedavau daug ka maskuot doh.gif dabar pagalvoju, kad tos pudros prisikrovus jauciu atrodydavau tikrai nekaip doh.gif dabar, odai apsitvarkius, man to maskavimo tiek nebereik ir pilnai uztenka hauschkos birios pudros ir paskui siek tiek bronzanto. Man dabar tokia laime, kad as galiu issiversti be tos skystos pudros..., turbut del tu laiku ir tokia lyg antipatija skystoms likus... rolleyes.gif ir siaip mano veidukui, kuris megsta pasiriebaluoti (oda misri), biri itin tinka, nes tarsi tuos riebaliukus sugeria. Manau ir kompaktine hauschkos turetu buti nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 14, 22:45)
as turiu ir egipto zeme ir dabar mineraline pudra, tai man 100 kartu geriau mineraline, bet cia man asmeniskai  ax.gif

Absoliučiai pritariu drinks_cheers.gif
Man irgi toks atradimas, toks gėris thumbup.gif
Egipto žemė man buvo per sunku..esu labai blyški ir atrodo labai lengvai naudojant visvien "plėmais" ar per ryškiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:40)
cover stick'u sunku paakius pamaskuot, vien dėl jo tos kietos konsistencijos. Paakių oda labai jautri, neverta jos brūžuoti ir tampyti cover stick'u..na nebent pirma patept ranką gausiai ir nuo jos maskuoklį pertept ant paakių odos...
Paakiams tikrai geriau concealer'is. Šiaip concealer'iu puikiai ir prie nosiuko pasisukiot, jis man toks - universalesnis ir lengviau naudojamas atrodo ax.gif

Biri pudra daugiau skirta 'užtvirtinti' makiažą, suteikti matiškumą, ji dažnai būna tiesiog "traslucent", tokia be atspalvio, tinkanti bet kokio atspalvio odai smile.gif Biria pudra labai nepasidažysi ax.gif

Jei nesinori skystų, tai geriau bandykit 'bronzatus' (vad. 'saulės pudrą')arba 'meteoritus' (rutulinę pudrą). O dar geriau iš natūralių tikrai rinktis mineralinę pudrą. Tik reikia gero šepetėlio, pasirinkti artimą atspalvį ir  thumbup.gif gražiai atrodo oda.

o bronzatai, tai spalva veidui suteikia? g.gif apie mineraline idomu g.gif reikes placiau pasidomet g.gif kai toks pasirinkimas priemoniu, tai ka tam vargsui zmogui daryt doh.gif biggrin.gif
del cover sticko, tai taip, paakiams netiktu drinks_cheers.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:44)
Biri pudra pagal tai, kaip suvokiu skaitydama kam jūs norite naudoti - netinka ax.gif

Skysta pudra nėra birios pakaitalas ir atvirkščiai schmoll.gif Skystos pudros pakaitalu  gal greičiau galėtų būti kompaktinė, o dar geriau - mineralinė pudra g.gif

galutinai susipainiojau doh.gif biggrin.gif zodziu teks gyvent be pudru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 23:47)
nea, as ne del maskavimo, nes hauschka deja, nemaskuoja.. pvz. tokiems atvejams, kai reikia darytis pilna makiaza kokiai progai esant..Kazkada buvo laikai, kai dar apie naturalia kometika net nesvajojau, kraudavaus tos skystos pudros kasdien nezinia kiek, tiesiog turedavau daug ka maskuot doh.gif  dabar pagalvoju, kad tos pudros prisikrovus jauciu atrodydavau tikrai nekaip doh.gif  dabar, odai apsitvarkius, man to maskavimo tiek nebereik ir pilnai uztenka hauschkos birios pudros ir paskui siek tiek bronzanto. Man dabar tokia laime, kad as galiu issiversti be tos skystos pudros..., turbut del tu laiku ir tokia lyg antipatija skystoms likus... rolleyes.gif ir siaip mano veidukui, kuris megsta pasiriebaluoti (oda misri), biri itin tinka, nes tarsi tuos riebaliukus sugeria. Manau ir kompaktine hauschkos turetu buti nebloga rolleyes.gif

o as kiek pamenu save, paauglystej T zona kompaktine pudra kad maskuodavau kad maskuodavau biggrin.gif o paskui neateidavo i galva, kad visa tai reikia nuplauti ne tik vandeniu doh.gif biggrin.gif
Skystu nemegstu nors tu ka doh.gif turej pvz. gyvenime merginu, kurios ja naudojo, veideliai nekokie, tai nuo to laiko turbut taip jos nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 22:43)
grožis tikrai ne nuo kosmetikos priklauso, būk rami  mirksiukas.gif  biggrin.gif

o kažin nuo ko g.gif lotuliukas.gif suprantu mirksiukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 22:47)
pilnai uztenka hauschkos birios pudros ir paskui siek tiek bronzanto.

jei ne paslaptis, kiek laiko su natūralia bendraujat? rolleyes.gif
o bronzata ant pudros? unsure.gif hauschkos bronzata?

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 23:01)
kai toks pasirinkimas priemoniu, tai ka tam vargsui zmogui daryt  doh.gif  biggrin.gif 

galutinai susipainiojau  doh.gif  biggrin.gif zodziu teks gyvent be pudru  biggrin.gif

drinks_cheers.gif va va, man ir jau maišalynė dėl tų veido papaišymų lotuliukas.gif
džiaugiuos kad bent jau priežiūrai susidėliojus viską biggrin.gif
bet va kai ateina tos dienos ir progos kai norisi būti gražiai tai reikia turėt su kuo ir veidelį papiešt ax.gif bet kaip iš tos gausybės pasirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 23:01)
o bronzatai, tai spalva veidui suteikia?  g.gif apie mineraline idomu  g.gif  reikes placiau pasidomet  g.gif 

galutinai susipainiojau  doh.gif  biggrin.gif zodziu teks gyvent be pudru  biggrin.gif

Bronzatai suteikia spalvą smile.gif Pan. kaip saulės įdegio, oda sveikai švyti..tik aišku nereik perdozuoti, kad nebūt kaip nesiprausus po darbo šachtoje biggrin.gif

Nėra ko painiotis 4u.gif mirksiukas.gif Jei nemėgstat skystų pudrų, tikrai pasidomėkite mineraline, kad ir tais pačiais http://www.everydayminerals.com produktais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:54)
Absoliučiai pritariu drinks_cheers.gif
Man irgi toks atradimas, toks gėris  thumbup.gif
Egipto žemė man buvo per sunku..esu labai blyški ir atrodo labai lengvai naudojant visvien "plėmais" ar per ryškiai doh.gif

drinks_cheers.gif man tai nuo egipto zemes paberdavo vis ir niekaip neiseidavo normaliai pasipudruot, vis per daug rudai doh.gif turiu dar beveik puse likus nezinau nei kur det doh.gif o tokia jos kaina unsure.gif kad mineralines daug daugiau kiekio uz ja iseitu rolleyes.gif

Pasirinkimas mineraliniu tai tikrai didelis, bet as kazkaip netycia uzsikabinau uz forumietes Jadzkos postu ir uzsisakiau everyday minerals, nu tikrai nesigailiu thumbup.gif gyventu ji Kaune tai turbut su sampano buteliu i svecius uzsukciau padekot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 14 kovo 2009 - 23:13
mergaites, ar jau yra KN hidrolatu g.gif paziurejau tinklapyje neberaso kad neturi ax.gif labiausiai dabar noriu levandu hidrolato, nes eterinis tai labai levandu patinka, ir kvapas man dieviskas wub.gif kazkaip atrodo kad spuogiukams nepatinka tas EA , traukias po truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 14, 23:13)
Pasirinkimas mineraliniu tai tikrai didelis, bet as kazkaip netycia uzsikabinau uz forumietes Jadzkos postu ir uzsisakiau everyday minerals, nu tikrai nesigailiu  thumbup.gif gyventu ji Kaune tai turbut su sampano buteliu i svecius uzsukciau padekot  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tas pats ir man. Bet aš lyg ir per forumietės Odoros žinutę sužinojau..parašė, kad siuntėsi ar pan. Susidomėjau, ką ten siuntėsi biggrin.gif ax.gif Balionėlis jai, jei skaitys 4u.gif

Ir dar džiaugiuosi, kad vien iš aprašymo, visus tris tuos nemokamus "pudrų-pagrindų" mėginukus išsirinkau ir parsisiunčiau tikrai labai tinkamus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 14 kovo 2009 - 23:18
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 23:12)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kiek ten tų produktų doh.gif
antras vakaras nutupiu susikraut krepšelį pabandymui ir kantrybė trūksta, tada jungiu velniop kompiuterį biggrin.gif
man norėtųs gyvai pabandyt, bet.... doh.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 14, 23:13)
drinks_cheers.gif man tai nuo egipto zemes paberdavo vis ir niekaip neiseidavo normaliai pasipudruot, vis per daug rudai  doh.gif  turiu dar beveik puse likus nezinau nei kur det  doh.gif o tokia jos kaina 

SM forume skelbimuose skiltyje "kita" yra tema "kosmetikos išparduotuvė" kaip tik kažkas ieško egipto žemės likučio pirkti, nes nori pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 23:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet kiek ten tų produktų  doh.gif

Svarbiausia nepanikuoti biggrin.gif
Nusiteikti ilgam vakarui prie kompo, giliai įkvėpti ir skaityti, rinktis, dėlioti smile.gif
Atsakyti
na as EM jau pries gera pusmeti atradau, tai irgi pradzioj buvo toks didelis WAU bigsmile.gif prisisiunciau tu pabandymu kokius 5 doh.gif paskui dar ir dideli siuntini- tikrai ten su kokybe viskas super, spalvu pasirinkimas toks, kad betkas atras sau tinkama ax.gif bet vistik kai noriu "makijazinio" vaizdo naudoju skysta pudra, nes mineralke man kazkaip visai poru nemaskuoja- ta prasme issipletusios jos pas mane, tai vat mineralke ju nepaslepia schmoll.gif o siaip maskuoja visa kita tai labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti