Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 20:44)
Idesiu ir as savo krepseli - kuklus palyginus su Jusu  4u.gif Neturiu jokios naturalios dekoratyvines kosmetikos - neatradau, kas man patiktu, tai tenkinuos cheminiu tusu ir skaistalais. Dar prisiminiau, kad nesudejau vaiko kosmetikos - bet naudoja jis kol kas nedaug - tik Logonos sampuna  tongue.gif
Sorry, kad neikeliu nuotrauku i foruma, bet kas nores, gales pasiziureti cia:
http://public.fotki.com/gizmukas/

o kaip lietuviskai butu "borage" aliejukas? ir kam ji naudojat?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 21:48)
o kažin stepono g. yra pasibandymui concealer? cover stic bandiniu turbūt nebūna? biggrin.gif

Perkamų mėginukų lyg ir nemačiau g.gif , bet pabandymui pačioje parduotuvėje tai abu padėti smile.gif
Atsakyti
Gal kas paaiskins kuo skiriasi kameliju ir ramuneliu aliejai? blush2.gif
as tik pradedancioji 2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 22:03)
o kaip lietuviskai butu "borage" aliejukas? ir kam ji naudojat?

Agurkles aliejus. Tepu veida nakciai arba kai bunu visa diena namuose (nepatinka man dekoratyvines naudot ant aliejaus). Pasidarau kauke is agurkliu ir nakvisos aliejaus (pastarojo turiu buteli, geriu rytais, neidejau jo nuotraukos. Jis irgi is materiaaromatica).
Man gal labiausiai is visu alieju patinka agurkles aliejus - puikiai susigeria, oda svelni kaip kudikio, skaisti pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 21:06)
Concealer'is kietas?  g.gif Jis kietas nebūna..jis toks kaip teptuku tepamas arba skystas kremukas tūtelėje..
Concealer'is skirtas maskuoti: smulkias mimikos raukšleles, tamsesnius paakius, dėmeles ir pan. Jis "ištrina" iš veido smulkius trūkumus, kurių negalėtų užmaskuoti krem-pudra ax.gif Suvienodina odos spalvą. Rinktis reikia vienu tonu šviesesnį atspalvį nei krempudra.
Čia kaip jis naudojamas ir kur veide naudojamas: http://www.youtube.c...h?v=UC9hPV7M54A

Naudoju skystą krempudrą ir birią pudrą. Kompaktinės namuose darydama makiažą nenaudoju..ji man 'per sunki', netolygi ir pan. ax.gif Bet jei kažkur einu į vakarėlį ir gali tekti pakoreguoti makiažą, kur oda pariebėja, sukaista ir pan, tai įsimetu kompaktinę pudrą..ji ir skirta daugiau tam smile.gif

Vietoj kompaktinės, jei norima kažko tik vieno, tai geriau dairyčiausi į "bronzines" pudras, o dar geriau į "meteoritus", t.y. įvairių spalvų pudros rutuliukus (kieno oda tamsesnė nuo prigimimo man labai gražu, vien tik keli potepiai "Egipto žeme"). Jos priduoda veidui gyvumo, sveiko spindesio, gražų atspalvį, nedaug reikia ax.gif

na turejau omeny cover stick'as kietas, o concealeri's skystas ax.gif na kaip supratau paakiams geriau concelear'is, o pvz. prie nosiuko, kur tokie paraudimai, kapiliariukai mazi g.gif turbut cover stick'as. g.gif kazi su vienu neapsieiciau g.gif
as nemegstu skystu pudru unsure.gif galvoju, kad galima dazytis ir vien biria... cia kaip kam labiau patinka? unsure.gif Pasimeciau, nes daugumoj deklaruojama, kad skysta pudra, o tada kitos ant virsaus unsure.gif
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 21:09)
Dabar susimaščiau, kad gal nereikėtų g.gif . . . Bet ar nebūtų geriau atsargiai tuos nupleiskanojimus pašalint? unsure.gif

as siulau prausikliu is pradziu papraust ir uzsidet kaukyte drekinancia blush2.gif nenoriu kad traumuotum odele unsure.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 21:25)
Su veido oda, tpfu tpfu tpfu, bet ypatingų problemų neturiu, jei naudoju tinkamą kosmetiką. Jei nenaudoju, tai ji pas mane mišri, poros pasikemša, koks inkštiras susidaro, spuogas išlenda ir pan. Ir dar esu labai blyškios odos.. ax.gif

ir mano oda labai blyski biggrin.gif ir aisku paakiai pajuode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 21:34)
Aha, is KN. Bet kiek kainavo, nepamenu - daug pirkau ta karta, tai ir neisidemejau. Gal apie 20-30 Lt, brangesnio turbut nebuciau pirkus  blush2.gif

o kur nadojat? 4u.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 14, 21:59)
Pamiršau pridurti: ekologiškas, nerafinuotas, jau pabandžiau  bigsmile.gif

labai aciu 4u.gif tikrai verta pamastyti bigsmile.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 22:20)
as nemegstu skystu pudru  unsure.gif  galvoju, kad galima dazytis ir vien biria... cia kaip kam labiau patinka?  unsure.gif  Pasimeciau, nes daugumoj deklaruojama, kad skysta pudra, o tada kitos ant virsaus  unsure.gif

nemegstu ir as skystu ax.gif meginelius turiu ekstra atvejams biggrin.gif o siaip naudoju biria ir bronzanta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 23:25)
nemegstu ir as skystu ax.gif  meginelius turiu ekstra atvejams biggrin.gif  o siaip naudoju biria ir bronzanta ax.gif

as visai nieko nemaskuoju blush2.gif bet gal ekstra atvejams reiktu to concelerio ir birios pudros, tik ne skystos biggrin.gif Tai kaip as suprantu skysta pudra yra birios pakaitalas ir atvirksciai? g.gif Kiek skaitau visur skysta skysta skysta, o biri ant virsaus biggrin.gif tad kazkaip baime sueme gal negalima birios iskart po drekinamojo kremo tept doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 22:25)
o kur nadojat?  4u.gif

Namams kvepinti - ruosiu ivairius misinius is EA. Man vaniles kvapas kaip afrodiziakas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 22:12)
Gal kas paaiskins kuo skiriasi kameliju ir ramuneliu aliejai?  blush2.gif

Visiškai skirtingi. Skirtingas augalas, skirtingas veikimas smile.gif
Aš irgi nesu labai patyrusi, bet internete skaičiau, kad kamelijų aliejus žinomas dėl minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių, maitina odą, o ramunėlių aliejus turi odą atstatančių (regeneruojančių) savybių, prieuždegimiškai veikia, gydo pažeistą odą ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 22:20)
na turejau omeny cover stick'as kietas, o concealeri's skystas  ax.gif  na kaip supratau paakiams geriau concelear'is, o pvz. prie nosiuko, kur tokie paraudimai, kapiliariukai mazi  g.gif  turbut cover stick'as.  g.gif  kazi su vienu neapsieiciau  g.gif 
galvoju, kad galima dazytis ir vien biria... cia kaip kam labiau patinka?  unsure.gif  Pasimeciau, nes daugumoj deklaruojama, kad skysta pudra, o tada kitos ant virsaus  unsure.gif

cover stick'u sunku paakius pamaskuot, vien dėl jo tos kietos konsistencijos. Paakių oda labai jautri, neverta jos brūžuoti ir tampyti cover stick'u..na nebent pirma patept ranką gausiai ir nuo jos maskuoklį pertept ant paakių odos...
Paakiams tikrai geriau concealer'is. Šiaip concealer'iu puikiai ir prie nosiuko pasisukiot, jis man toks - universalesnis ir lengviau naudojamas atrodo ax.gif

Biri pudra daugiau skirta 'užtvirtinti' makiažą, suteikti matiškumą, ji dažnai būna tiesiog "traslucent", tokia be atspalvio, tinkanti bet kokio atspalvio odai smile.gif Biria pudra labai nepasidažysi ax.gif

Jei nesinori skystų, tai geriau bandykit 'bronzatus' (vad. 'saulės pudrą')arba 'meteoritus' (rutulinę pudrą). O dar geriau iš natūralių tikrai rinktis mineralinę pudrą. Tik reikia gero šepetėlio, pasirinkti artimą atspalvį ir thumbup.gif gražiai atrodo oda.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 23:12)
Agurkles aliejus. Tepu veida nakciai arba kai bunu visa diena namuose (nepatinka man dekoratyvines naudot ant aliejaus). Pasidarau kauke is agurkliu ir nakvisos aliejaus (pastarojo turiu buteli, geriu rytais, neidejau jo nuotraukos. Jis irgi is materiaaromatica).
Man gal labiausiai is visu alieju patinka agurkles aliejus - puikiai susigeria, oda svelni kaip kudikio, skaisti pasidaro.

aciu labai 4u.gif
gal reiks pabandyt, nes man irgi kazkaip daugelis alieju atrodo sunkiai susigeria ax.gif na tik jojobos patinka- bet jis net ne aliejus, o vaskas sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 19:44)
Grazios seseliu spalvytes, tik ziuriu Hauschkos psl. nera 4 spalvu, tik 1 arba 2  unsure.gif  Kaip jus gaunat 4?  blush2.gif  4u.gif

apie coverstick'ą ir concealer'į, matau, jau paaiškino. kaip jau ir buvo rašyta, tas konsyleris smile.gif nelabai ką konsylina, t.y. maskuoja. ne itin jis geras. coverstick'as dėl maskavimo, sakyčiau, geresnis. ir padžiovina truputį spuogą. concealer'io Hauschkos daugiau nepirksiu, nelabai jis, nelabai...
šešėlius 4 spalvų kažkur radau. tik neatsimenu kur smile.gif gal iš ebay dar kai merginos kooperavosi pirkti g.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 14, 20:00)
aš pažiūriu į tuos krepšiukus ir įsivaizduoju kokio grožio veidai krepšelių turėtojų  biggrin.gif

grožis tikrai ne nuo kosmetikos priklauso, būk rami mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 14, 20:51)
Šaunus krepšelis  thumbup.gif  Labai domina atsiliepimai apie Dr.Hauschka kompaktinę pudrą  4u.gif kaip tik dairausi komp.pudros, tik nuotraukoj neatpažįstu kokia pas tave, aš svarstau apie Dr.Hauschka Transculent Face Powder compact, pas tave ne tokia?

tokia. pudra kaip pudra, kažkokia ypatinga jos nepavadinčiau smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:00)
Ireja,
gal galima isgirst nuomone apie laveros sampunus? 4u.gif

mango dažytiems labai tinka ir patinka, o obuolinis normaliems plaukams man schmoll.gif kai naudoju juos pakaitom, tai dar nieko. kelis kartus išsiplovus su obuoliniu buvo pradėję galvą niežėt.

QUOTE(violence @ 2009 03 14, 21:11)
o cover stick duoda spalvą kažin  g.gif ar pasimaskuoji ir gali netepti pudrų? 

duoda. aš nesipudruoju kasdien tikrai. užmaskuoja jis spuogelius gan normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 22:30)
bet gal ekstra atvejams reiktu to concelerio ir birios pudros, tik ne skystos  biggrin.gif  Tai kaip as suprantu skysta pudra yra birios pakaitalas ir atvirksciai?  g.gif Kiek skaitau visur skysta skysta skysta, o biri ant virsaus  biggrin.gif  tad kazkaip baime sueme gal negalima birios iskart po drekinamojo kremo tept  doh.gif  biggrin.gif

Biri pudra pagal tai, kaip suvokiu skaitydama kam jūs norite naudoti - netinka ax.gif

Skysta pudra nėra birios pakaitalas ir atvirkščiai schmoll.gif Skystos pudros pakaitalu gal greičiau galėtų būti kompaktinė, o dar geriau - mineralinė pudra g.gif
Atsakyti