Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 20:25)
Dekoratyvinės natūralios dar neturėjau, kai fotografavau blush2.gif  O dabar turiu mėginukus iš "Everyday Minerals" parsisiuntusi, labai patiko.. Bet bandau aišku jau Dr. Hauschkos mėginukus, renkuosi - pirksiu bigsmile.gif

aš ir į šitas dvi šaudau biggrin.gif
mėtaus kairėn dešinėn dėl dekoratyvinės doh.gif rodos apsisprendžiau, kad dabar veido priežiūros priemones susirinksiu, o rie dekoratyvinės grįšiu kai daugiau jau žinosiu ir pasimėginus būsiu g.gif
o cover stick duoda spalvą kažin g.gif ar pasimaskuoji ir gali netepti pudrų? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:00)
pabrango? g.gif  pamenu, kad mokejau 16lt berods g.gif

man vyrs pirko berods prieš savaitę ar dvi g.gif aš ir buvau nusiteikus mažesnei kainai, bet na rodos tikrai per 20lt kainavo, neatmenu tiksliai, o gal suvapaliojau kažką? doh.gif einu klaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 21:11)
man vyrs pirko berods prieš savaitę ar dvi  g.gif aš ir buvau nusiteikus mažesnei kainai, bet na rodos tikrai per 20lt kainavo, neatmenu tiksliai, o gal suvapaliojau kažką?  doh.gif einu klaust biggrin.gif

as tai pirkau seniau kazkada, tai nenustebciau, jei subrango, bet, jei KN ir apie tiek, tai tikrai mieliau KN isigyciau g.gif
Atsakyti
nu merginos, pasiziurejau i jusu krepselius, galiu pasakyti tik waaaaaaauuuu

del krempudru, tai galiu irgi pasisakyt, visada naudojau krempudras ir pudras, dabar gavau everydy minerals mineraliniu pudru meginukuss, tai man toks atradimas, veidas neatrodo padazytas, bet oda uzmaskavus visus trukumelius atrodo sveika ir grazi bigsmile.gif

zinot as irgi noreciau to tamanu aliejaus isbandyt, gal kuri parduodat netycia likucius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 14 kovo 2009 - 21:26
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 22:15)
as tai pirkau seniau kazkada, tai nenustebciau, jei subrango, bet, jei KN ir apie tiek, tai tikrai mieliau KN isigyciau g.gif

Kūnui, plaukams ir maišyti su ricinos aliejum kaukei nusipirkau simondsijų aliejų Sveikuose produktuose: 100ml - 24 Lt 4u.gif Aišku, jei praktiškai tik veidui naudosi, geriausia KN pirkti ax.gif
Atsakyti
Gizma,
ar gerai iziuriu, kad turit vanilini EA bigsmile.gif cia KN yra? bigsmile.gif labai kaina domintu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 14 kovo 2009 - 21:30
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 14, 21:26)
Kūnui, plaukams ir maišyti su ricinos aliejum kaukei nusipirkau simondsijų aliejų Sveikuose produktuose: 100ml - 24 Lt  4u.gif  Aišku, jei praktiškai tik veidui naudosi, geriausia KN pirkti ax.gif

gal galit priminti, kur yra Sveiku produktu parduotuve? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:29)
Gizma,
ar gerai iziuriu, kad turit vanilini EA bigsmile.gif  cia KN yra? bigsmile.gif  labai kaina domintu ax.gif

Aha, is KN. Bet kiek kainavo, nepamenu - daug pirkau ta karta, tai ir neisidemejau. Gal apie 20-30 Lt, brangesnio turbut nebuciau pirkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 14, 21:25)
del krempudru, tai galiu irgi pasisakyt, visada naudojau krempudras ir pudras, dabar gavau everydy minerals mineraliniu pudru meginukuss, tai man toks atradimas, veidas neatrodo padazytas, bet oda uzmaskavus visus trukumelius atrodo sveika ir grazi  bigsmile.gif

EM meginukus siuntetes pati is ju puslapio? rolleyes.gif
Ar yra LT įsigyt kur EM gaminių?

QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 21:32)
gal galit priminti, kur yra Sveiku produktu parduotuve?  ax.gif

Vilniuje: Pilies g. 16, Jakšto g. 9; prekybos centre ,,Panorama” Saltoniškių g. 9 (sala, einant nuo pagrindinio įėjimo link ,,Rimi”).
Klaipėdoje: PC ,,Studlendas”, H.Manto g. 84, I a. priešais IKI kasas.
Kaune: PC ,,Akropolis”, I a netoli Maximos prekybos salės.
čia rašo kaip įsigyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 14 kovo 2009 - 21:38
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 21:11)
o cover stick duoda spalvą kažin  g.gif ar pasimaskuoji ir gali netepti pudrų?  rolleyes.gif

Šiaip tai duoda spalvą ax.gif Jei labai atitaikyti pagal odą, gal pudrų ir nereiktų g.gif Nors abejoju, kad atrodytų gerai,pvz. jei cover stick'as žalias, tai patepi paraudimus..ir kaip iš lysvės gali atrodyti biggrin.gif juokauju..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 21:43)
Šiaip tai duoda spalvą ax.gif Jei labai atitaikyti pagal odą, gal pudrų ir nereiktų g.gif Nors abejoju, kad atrodytų gerai,pvz. jei cover stick'as žalias, tai patepi paraudimus..ir kaip iš lysvės gali atrodyti biggrin.gif juokauju..

lotuliukas.gif dar akiu seseliai orange ir varau sau morka griauždama lotuliukas.gif
pasiskaičiau kad hauschka yra natural ir beige spalvų, bet taip pat rašo, kad reik pudrų biggrin.gif
o kažin stepono g. yra pasibandymui concealer? cover stic bandiniu turbūt nebūna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 21:37)

Vilniuje: Pilies g. 16, Jakšto g. 9; prekybos centre ,,Panorama” Saltoniškių g. 9 (sala, einant nuo pagrindinio įėjimo link ,,Rimi”).
Klaipėdoje: PC ,,Studlendas”, H.Manto g. 84, I a. priešais IKI kasas.
Kaune:  PC ,,Akropolis”, I a netoli Maximos prekybos salės.
čia rašo kaip įsigyti

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 14, 22:26)
Kūnui, plaukams ir maišyti su ricinos aliejum kaukei nusipirkau simondsijų aliejų Sveikuose produktuose: 100ml - 24 Lt  4u.gif  Aišku, jei praktiškai tik veidui naudosi, geriausia KN pirkti ax.gif

Pamiršau pridurti: ekologiškas, nerafinuotas, jau pabandžiau bigsmile.gif
Atsakyti