Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Idesiu ir as savo krepseli - kuklus palyginus su Jusu 4u.gif Neturiu jokios naturalios dekoratyvines kosmetikos - neatradau, kas man patiktu, tai tenkinuos cheminiu tusu ir skaistalais. Dar prisiminiau, kad nesudejau vaiko kosmetikos - bet naudoja jis kol kas nedaug - tik Logonos sampuna tongue.gif
Sorry, kad neikeliu nuotrauku i foruma, bet kas nores, gales pasiziureti cia:
http://public.fotki.com/gizmukas/
Atsakyti

liux krepsiukas Irėja thumbup.gif

Norejau paklausti koks skirtumas tarp tu concelear'iu blush2.gif ar tas, kad vienas skystas, kitas- kietas? g.gif Ar paakiam tinka naudoti? 4u.gif
Grazios seseliu spalvytes, tik ziuriu Hauschkos psl. nera 4 spalvu, tik 1 arba 2 unsure.gif Kaip jus gaunat 4? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
ir dar merginos, jus naudojat ir skysta ir kompaktine/biria pudras? Ar galima pvz. tik kompaktine? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2009 03 14, 19:31)
Sveikos, mergaitės 4u.gif  Paskaičiau, kad siunčiatės visokiu gerų dalykėlių iš natractiv ax.gif Gal planuojate kada vėl užsisakinėti? Labai norėčiau prisijungt prie pirkimo. Galvoju, kad reiktų ką nors iš dr. Hauschkos priemonių prigriebt, nes tiek gerų atsiliepimų apie jas:)

Sveika uzsuk i hauschkos temele, as darysiu balandi uzsakyma is vokiecio ten pigiau nei natraktiv mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 17:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif

Gal galima plačiau apie cover stick ir concealer naudojima? rolleyes.gif
nelabai gaudaus blush2.gif gal numanau tik smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 19:34)
Mano kosmetikos pintinė (jau nebe krepšiukas..ir dar gausėja..ir kur aš tiek sutepu g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ):
Tiesa į darytus fotokadrus dar pamiršau pridėti aliejuką iš KN, chna-basma miltelius, ir Weledos aliejuką plaukų dažymui ax.gif

o dekoratyvinės nėr? unsure.gif

aš pažiūriu į tuos krepšiukus ir įsivaizduoju kokio grožio veidai krepšelių turėtojų biggrin.gif mano turtas į hauschkos kit metalinę dėžutę sutelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Katuti, pralinksminai, o as dar ir savo MB pralinksminau skaitydama sia istorija lotuliukas.gif

Bryyla, del paberimu, jei miegi ant plunksnines pagalves pamegink pakeisti i sintetine. man padejo. viena kart eme ir atsirado paberimai prie akiu, ypac vienoj pusej. na, ant to sono dazniausiai ir ilgiausiai miegodavau. arba plunksnine karta per savaite islygink karstu be garo lygintuvu. gal skalbimo miltelius pakeitei??? zodziu, gali buti begales aplinkos veiksniu.
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 19:44)
Norejau paklausti koks skirtumas tarp tu concelear'iu  blush2.gif  ar tas, kad vienas skystas, kitas- kietas?  g.gif  Ar paakiam tinka naudoti?  4u.gif 
ir dar merginos, jus naudojat ir skysta ir kompaktine/biria pudras? Ar galima pvz. tik kompaktine?  g.gif  4u.gif

Concealer'is kietas? g.gif Jis kietas nebūna..jis toks kaip teptuku tepamas arba skystas kremukas tūtelėje..
Concealer'is skirtas maskuoti: smulkias mimikos raukšleles, tamsesnius paakius, dėmeles ir pan. Jis "ištrina" iš veido smulkius trūkumus, kurių negalėtų užmaskuoti krem-pudra ax.gif Suvienodina odos spalvą. Rinktis reikia vienu tonu šviesesnį atspalvį nei krempudra.
Čia kaip jis naudojamas ir kur veide naudojamas: http://www.youtube.c...h?v=UC9hPV7M54A

Naudoju skystą krempudrą ir birią pudrą. Kompaktinės namuose darydama makiažą nenaudoju..ji man 'per sunki', netolygi ir pan. ax.gif Bet jei kažkur einu į vakarėlį ir gali tekti pakoreguoti makiažą, kur oda pariebėja, sukaista ir pan, tai įsimetu kompaktinę pudrą..ji ir skirta daugiau tam smile.gif

Vietoj kompaktinės, jei norima kažko tik vieno, tai geriau dairyčiausi į "bronzines" pudras, o dar geriau į "meteoritus", t.y. įvairių spalvų pudros rutuliukus (kieno oda tamsesnė nuo prigimimo man labai gražu, vien tik keli potepiai "Egipto žeme"). Jos priduoda veidui gyvumo, sveiko spindesio, gražų atspalvį, nedaug reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 14, 21:37)
as tikrai dehidratuotai, jautriai odai nepatarciau veido SVEIST  schmoll.gif  Apskritai, kaip Hauschka sako: Veidas ne grindys, sveist nereikia  biggrin.gif

Dabar susimaščiau, kad gal nereikėtų g.gif . . . Bet ar nebūtų geriau atsargiai tuos nupleiskanojimus pašalint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 20:00)
Gal galima plačiau apie cover stick ir concealer naudojima?  rolleyes.gif
nelabai gaudaus  blush2.gif gal numanau tik smile.gif
o dekoratyvinės nėr?  unsure.gif

aš pažiūriu į tuos krepšiukus ir įsivaizduoju kokio grožio veidai krepšelių turėtojų  biggrin.gif mano turtas į hauschkos kit metalinę dėžutę sutelpa  lotuliukas.gif

Dekoratyvinės natūralios dar neturėjau, kai fotografavau blush2.gif O dabar turiu mėginukus iš "Everyday Minerals" parsisiuntusi, labai patiko.. Bet bandau aišku jau Dr. Hauschkos mėginukus, renkuosi - pirksiu bigsmile.gif

Iki šiol naudojausi nenatūralia, tai šioje temoje nerodau blush2.gif Reiks išparceliuot forume likučius blush2.gif

Su veido oda, tpfu tpfu tpfu, bet ypatingų problemų neturiu, jei naudoju tinkamą kosmetiką. Jei nenaudoju, tai ji pas mane mišri, poros pasikemša, koks inkštiras susidaro, spuogas išlenda ir pan. Ir dar esu labai blyškios odos.. ax.gif

Cover stick'as yra kietas, kaip lūpdažis ir skirtas spuogeliams, paraudimams maskuoti. Jų būna žalių (ryškesniems veido kapiliariams paslėpti), antiseptinių ("džiovina" spuogelius)

Iš esmės panašu lyg ir į concealer'į pagal poveikį, bet kitokia konssistencija ir šiek tiek kitaip naudojamas. Ir atspalvį reikia rinktis kitaip. Arba pagal odos problemą arba vos vos tamsėlesnį nei pagrindinė krempudra.
Man asmeniškai concealer yra daug naudingesnis ir labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 20:03)
Bryyla, del paberimu, jei miegi ant plunksnines pagalves pamegink pakeisti i sintetine. man padejo. viena kart eme ir atsirado paberimai prie akiu, ypac vienoj pusej. na, ant to sono dazniausiai ir ilgiausiai miegodavau. arba plunksnine karta per savaite islygink karstu be garo lygintuvu. gal  skalbimo miltelius pakeitei??? zodziu, gali buti begales aplinkos veiksniu.

nea, pagalve ne pukine schmoll.gif
bet aciu, kad bandote padeti 4u.gif zinau, kad priezasciu gali buti daug, bet va tas ir keisciausia, kad viska naudoju kaip ir seniau, isskyrus kosmetika, tai ir galvojau, jog ji kalta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 14 kovo 2009 - 20:30
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu smile.gif o pasirodo visai nedaug biggrin.gif dar turint omeny, kad be poros priemonių čia mano visas krepšelis apskritai, tai išvis ramu pasidarė.
dekoratyvinė:
user posted image

Šaunus krepšelis thumbup.gif Labai domina atsiliepimai apie Dr.Hauschka kompaktinę pudrą 4u.gif kaip tik dairausi komp.pudros, tik nuotraukoj neatpažįstu kokia pas tave, aš svarstau apie Dr.Hauschka Transculent Face Powder compact, pas tave ne tokia?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 14:52)
22-24lt  4u.gif 50ml

pabrango? g.gif pamenu, kad mokejau 16lt berods g.gif
-------------------
Ireja,
gal galima isgirst nuomone apie laveros sampunus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 14:02)
nu va, as kai buvau toje KN parduotuvej, pasakiau savo bedas, tai man rekomendavo alieju misini riebiai odai ir butent ta tamanu alieju- sake, kad nuo jo oda labai gerai atsinaujina, regeneruojasi, issivalo poros, bet kazkaip susilaikiau, norejau info is jau bandziusiu si produkta. taigi pasiskaiciau cia, paskui dar siaip internete ir buvau nusprendusi, kad jis vis delto man tiktu. bet jeigu sakot nelabai... unsure.gif

Kol neišbandysi, nesužinosi smile.gif aš naudoju tamanų aliejų gryną (turiu ne košelę, o aliejų), jau prisijaukinau ax.gif nes ir kvapas jo neįprastas, naudoju 2-3 k per sav., man nei jokio dilgčiojimo nėra, pradžioje gal kiek spuogelių iškėlė, o dabar gerai. Mano oda mišri į sausumą smile.gif
Geriausia pabandymui jau patarė - gauk likutį kam netiko ir matysi - tinka ar ne 4u.gif
Atsakyti