Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(renatacka5 @ 2009 03 14, 17:59)
kaip sitas kokosu aliejus? ax.gif  nerafinuotas jis?kvepia? blush2.gif

geras. man tinka ir veidui, ir plaukams. nerafinuotas. skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
o dabar papasakosiu, kaip muilą šiandien "gaminau" lotuliukas.gif Lydžiau Sonett, nes jis natūraliausias, o proceso ėmiausi pasidavusi TV nuomonei, kad muilą pasigerinti - juokų darbas irnesakyk.gif

dar gerai, kad užteko proto susitarkuoti du muilus, o ne penkis biggrin.gif

susitarkavau, subėriau į emaliuotą dubenėlį. Na, ne juokai buvo jį išlydyti - sunkiai ėjosi. Šaukštelis medinis iš Kaziuko mugės, kuriuo masę maišiau, kažin ar kada bus panaudotinas, nes pusė jo apvaliosios dalies net smarkiai užjuodo nuo temperatūros. Išsilydė muilas smile.gif Bet kartu pasidarė šokolado spalvos (o buvo tai baltutėlis biggrin.gif ).

kvapas - tarsi rūbus su chemija virinčiau rolleyes.gif Smarvė visoje virtuvėje nereali unsure.gif

bet aš atkakli, neprarandu įkvėpimo hihihi.gif Maišau toliau, ruošiu kitus ingredientus biggrin.gif

sumąsčiau, kad bus su medumi ir avižomis, toks pilinginis. Įdėjau šaukštelį medaus ir vos dubenėlį "nuraminau", nes šokoladinė masė užputojo ne juokais bigsmile.gif

na bet argi čia kliūtis? tongue.gif Supyliau susmulkintas avižas, dar kartelį gerai išmaišiau smile.gif Įlašinau eterinių biggrin.gif (dabar jų biškelį ir gaila) biggrin.gif

gavosi nenusakomos spalvos masė. Dievaži, net nemaniau, kad ji atvėsusi putos, bet jei taip, tai buvau pasiruošusi atleisti jai ir keistą išvaizdą, ir spalvą wink.gif

truputį putojo, bet užtat tas mano "muilas" ant rankų paliko gelsvai rudą spalvą lotuliukas.gif Visai visai manęs neįkvėpė mintis, taip "nusispalvinti" duše ir paskui spręsti dilemą - atsiplaus man tas muilas nuo odos, ar ne biggrin.gif

reziumė: užsiėmusi buvau pusę dienos, prigadinau gerų dalykų, o darbo rezultatas buvo išmestas į šiukšlių dėžę didis.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 18:03)
man ir tas pats, bet su kosmetika nelabai susiečiau smile.gif Atėne, o kokia tavo versija? smile.gif

tai kad su niekuo daugiau negaleciau susieti, nes tik kosmetika pakeiciau, maistas tas pats... unsure.gif eiciau pas dermatologa, bet bijau, kad prirasys visokiu chemikalu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 18:18)
tai kad su niekuo daugiau negaleciau susieti,

hormonai, virškinimo problemos, skydliaukė, kiaušidžių disfunkcija, kas čia dar g.gif su šitais dalykais kartais siejasi. nors, aišku, nebūtinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 kovo 2009 - 18:23
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 19:15)
o dabar papasakosiu, kaip muilą šiandien "gaminau"  lotuliukas.gif  Lydžiau Sonett, nes jis natūraliausias, o proceso ėmiausi pasidavusi TV nuomonei, kad muilą pasigerinti - juokų darbas  irnesakyk.gif

...

linksmai darbavaisi lotuliukas.gif

o as kai gerinau Sonett muila, tai man nieko tokio nebuvo kaip tu parasei..
nes.. as kiek prisimenu tirpinau muila grietinelej (santykis 1:1), labai graziai issilyde viskas, jokiu svylesiu nebuvo.. po to kai issilyde dejau kavos tirsciu, aliejaus (atrodo migdolu), eteriniu aliejuku.. anticeliulitini dariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 18:21)
linksmai darbavaisi  lotuliukas.gif

as kiek prisimenu tirpinau muila grietinelej (santykis 1:1), labai graziai issilyde viskas, jokiu svylesiu nebuvo..

aha drinks_cheers.gif

man ir nesvilo, net MB kambary paklausė, gal čia ką valgoma atnešiau lotuliukas.gif Nevalgytum juk degėsių biggrin.gif
Atsakyti
Sugalvojau šveitiklį pasidayti iš sumaltų ryžių , gal su prausiklių sumaišysiu, arba aliejuko. .. . bigsmile.gif Pažiūrėsim, kas čia man gausis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Paskaičiau, kad siunčiatės visokiu gerų dalykėlių iš natractiv ax.gif Gal planuojate kada vėl užsisakinėti? Labai norėčiau prisijungt prie pirkimo. Galvoju, kad reiktų ką nors iš dr. Hauschkos priemonių prigriebt, nes tiek gerų atsiliepimų apie jas:)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 18:21)
linksmai darbavaisi  lotuliukas.gif

o as kai gerinau Sonett muila, tai man nieko tokio nebuvo kaip tu parasei..
nes.. as kiek prisimenu tirpinau muila grietinelej (santykis 1:1), labai graziai issilyde viskas, jokiu svylesiu nebuvo.. po to kai issilyde dejau kavos tirsciu, aliejaus (atrodo migdolu), eteriniu aliejuku.. anticeliulitini dariau  biggrin.gif

o kur yra pirkti to Sonett muilo? kietas gavosi sustinges, kai su grietinele maisei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 19:34)
o kur yra pirkti to Sonett muilo? kietas gavosi sustinges, kai su grietinele maisei?  ax.gif

yra Holos pardej (Uzupio 4).. cia 2 lt kainuoja vienas muilas..
yra ir Stepono 6, bet cia po 3 lt
man stingo (tiksliau dziuvo) ilgokai tas muilas, dabar tiksliai neprisimenu, bet gal 1.5 men g.gif kai jau buvo tinkamas naudot, tai nepasakyciau, kad kietas labai butu (ne toks koks buvo pries tai, kad vos sutarkavau), normalus toks.. man patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 kovo 2009 - 18:42
Mano kosmetikos pintinė (jau nebe krepšiukas..ir dar gausėja..ir kur aš tiek sutepu g.gif doh.gif lotuliukas.gif ):
Tiesa į darytus fotokadrus dar pamiršau pridėti aliejuką iš KN, chna-basma miltelius, ir Weledos aliejuką plaukų dažymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 18:17)
4u.gif .
Iš kokių naminių produktų galėčiau pasidaryti veido šveitiklį? Bandžiau su avižinias dribsniais, bet netiko. . . . slysta ir nieko nešveičia. .. . . schmoll.gif
O man reiktų tokio aštresnio, nusausėjimamas nušveist.

as tikrai dehidratuotai, jautriai odai nepatarciau veido SVEIST schmoll.gif Apskritai, kaip Hauschka sako: Veidas ne grindys, sveist nereikia biggrin.gif
Atsakyti