Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 17:33)
na jau kelem kai kurios  ax.gif
pvz.:
cia mano
Bryyla
Dovish
Runna rr
atrodo tiek buvo  g.gif 
dar Kunigunda zadejo ikelti  ax.gif  tai laukiam labai  bigsmile.gif  sake didelis

Šituos krepšelius dar atsimenu iš preitos temos bigsmile.gif . P.S. Palomina, tavo krepšelis lb fainas wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 14 kovo 2009 - 17:02
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu smile.gif o pasirodo visai nedaug biggrin.gif dar turint omeny, kad be poros priemonių čia mano visas krepšelis apskritai, tai išvis ramu pasidarė.
dekoratyvinė:
user posted image
veidui:
user posted image
tam "analizų indely" dr. Hauschka molis smile.gif
kūnui:
user posted image
plaukams:
user posted image
chna gal ne visai į temą, bet vis tiek smile.gif
aliejai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 18:01)
Šituos krepšelius dar atsimenu iš preitos temos bigsmile.gif . P.S. Palomina, tavo krepšelis lb fainas wub.gif .

aciu smile.gif bet manau cia visu labai faini, yra i ka paziuret biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu smile.gif o pasirodo visai nedaug biggrin.gif dar turint omeny, kad be poros priemonių čia mano visas krepšelis apskritai, tai išvis ramu pasidarė.

kas ten prie dekoratyves per "piestukas" rozinis - lupu blizgesys? kaip tau jis?
ir kaip Hauschkos vanduo plaukams?

fainas krepsys mirksiukas.gif
Atsakyti
Irėja, kaip tau weleda šampūnas ir lūpų balzamas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 17:10)
1. kas ten prie dekoratyves per "piestukas" rozinis - lupu blizgesys? kaip tau jis?
2. ir kaip Hauschkos vanduo plaukams?
3. fainas krepsys  mirksiukas.gif

1. ten Sante lūpų blizgis. seniai jau jį turiu. aš kai ryškiai nemėgstu dažytis, tai man pats tas. tokia natūrali spalva.
2. o vandenį plaukams aš vis pamirštu panaudot kai išsiplaunu galvą doh.gif dėl to jo tiek mažai panaudota ir nelabai galiu aš jį įvertint. manau, kad antro buteliuko tikrai nepirksiu biggrin.gif
3. ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 17:11)
Irėja, kaip tau weleda šampūnas ir lūpų balzamas? smile.gif

abu puikūs. 10 balų iš 10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 kovo 2009 - 17:15
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 19:16)
1. ten Sante lūpų blizgis. seniai jau jį turiu. aš kai ryškiai nemėgstu dažytis, tai man pats tas. tokia natūrali spalva.
2. o vandenį plaukams aš vis pamirštu panaudot kai išsiplaunu galvą  doh.gif dėl to jo tiek mažai panaudota ir nelabai galiu aš jį įvertint. manau, kad antro buteliuko tikrai nepirksiu  biggrin.gif
3. ačiū  4u.gif
Papildyta:

abu puikūs. 10 balų iš 10.

4u.gif .
Iš kokių naminių produktų galėčiau pasidaryti veido šveitiklį? Bandžiau su avižinias dribsniais, bet netiko. . . . slysta ir nieko nešveičia. .. . . schmoll.gif
O man reiktų tokio aštresnio, nusausėjimamas nušveist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 14 kovo 2009 - 17:21
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 17:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif [color=yellow]pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu smile.gif o pasirodo visai nedaug biggrin.gif

Fainas krepšiukas ir tikrai saikingas thumbup.gif
Ar patenkinta šešėliais (tiek Logonos, tiek dr.H)? Ir ką galėtum pasakyti apie Dr.H rožių pienelį kūnui? Mėtau žvilgsnį į jį vasarai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 14, 17:26)
Fainas krepšiukas ir tikrai saikingas thumbup.gif
Ar patenkinta šešėliais (tiek Logonos, tiek dr.H)? Ir ką galėtum pasakyti apie Dr.H rožių pienelį kūnui? Mėtau žvilgsnį į jį vasarai biggrin.gif  4u.gif

Logonos tai tikrai patenkinta, o dėl Hauschka šešėlių tai g.gif net nežinau. kažkaip nepasiskirsto ant voko man jie. arba nemoku paskirstyt blush2.gif
rožių pienelis gerulis. neriebus, lengvas, kvapas neįkyrus ir greit išgaruoja. vasarai, manau, ypač turėtų tikti. dar turiu mėginuką svarainių kūnkremio, bet rožių labiau patiko.
Papildyta:
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 17:17)
Iš kokių naminių produktų galėčiau pasidaryti veido šveitiklį?

pabandyk šitoj temoj pažiūrėti. berods kažkada esu mačius, tik dabar nepavyksta man rasti tų receptų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 kovo 2009 - 17:35
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 17:16)

o kokia kaina jo mazdaug? yra bioboutique? ax.gif
Fainas krepsiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 14 kovo 2009 - 17:43
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 17:42)
o kokia kaina jo mazdaug? yra bioboutique?  ax.gif
Fainas krepsiukas  wub.gif

pirkau prieš kokius metus tuometiniam bioboutique. kainavo apie 25 gal g.gif ar yra dabar, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)

kaip sitas kokosu aliejus? ax.gif nerafinuotas jis?kvepia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 14 kovo 2009 - 17:59
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 12:42)
blink.gif o be pasaipu negalima?

tikrai nesišaipiau 4u.gif Kaip teisingai pasakė Dorela, beveik visos mes čia atėjom su bėdom schmoll.gif Man tiesiog tokį menkutį pakikenimą sukėlė tavo mintis, kad visos čia mes su idealiom odom smile.gif Retai čia tokių, kurios šiaip idėjos žmonės, pvz. Kunigunda, ir nori naudoti tiesiog sveikus, natūralius produktus, laikosi tokio nusistatymo ir kitas suorientuoja.

man pačiai siaubą bijau.gif kelia vos trejų metų senumo nuotraukos. Negaliu į save žiūrėti - veidas spuoguotas, dėmėtas. Ten net veido nesimato, vienos problemos... MB vos nesudraskiau, kai iškėlė idėją prisiminti, kas buvo anksčiau. Ir pats dabar sako, kad kaip diena ir naktis skiriuosi smile.gif

taip kad truputį kantrybės, nesiblaškyk, bandykis įvairias priemones po truputį ir gydykis veiduką smile.gif

tamanų aliejų tau KN gali ir tą filtruotą pasiūlyti. O žinot, kaip jos pačios tą žalią vadina - Šreko kauke ar košele lotuliukas.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 03 14, 12:56)
bet cia eterinis EA o ne seklyciu koncentratas. Apie ta koncentrata(kaip ir apie daugeli kitu produktu) ju puslapy nera.

tai kad išvis nieko nerašo, koks poveikis, kam skirtas sad.gif Mano knygelėje irgi nieko apie greipfrutus nėra sad.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 13:02)
bet jeigu sakot nelabai... unsure.gif

kaip kam wink.gif Gali bandyt parašyti nep až iūr paklausti, ar tau dalies neperleistų, jei dar nepardavė smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 14:40)
man labai daznai paberia zemiau smilkiniu po akimis,

man ir tas pats, bet su kosmetika nelabai susiečiau smile.gif Atėne, o kokia tavo versija? smile.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 17:17)
4u.gif .
Iš kokių naminių produktų galėčiau pasidaryti veido šveitiklį?

jei neklystu, kažką galima susimaišyti su kokosų drožlėmis rolleyes.gif
Atsakyti