Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 11, 11:56)
Sveikutes 

Gal kas noretu prisijungti siustis kanors is aromantic.co.uk noreciau su kuo nors siuntimo islaidas pasidalinti  ax.gif

as ant tos parduotuves truputi supykus biggrin.gif
aprase obuoliu kvapa kaip naturalu.. o kaip issiaiskinau, taip nera.. smile.gif

nu bet siaip normali parduotuvele, esu pirkus is ju ne karta (iki kol supykau biggrin.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 11, 11:56)
o galima pavadinimus? is kur perki?
pabandysim ir mes 4u.gif
siaip turim Weledos priemoniu, bet nenaudojam blush2.gif aliejukas nedrekina su medetkomis, greit susigeria ir vel tas pats.
o baby calendula wash isvis man nepatiko. doh.gif
aciu tau 4u.gif

daugiausia taukmedzio sviestu tepu.
weleda, ziuriu, daug kam su odos problemom nepatinka/netinka... g.gif
o prausiu su labai svelniu naturaliu muilu. nesausina.

sekmes jums, kad ir isliktu lengva forma, iki isaugimo 4u.gif mes irgi dziaugiames, kad kolkas pavyko isvengti vaistu ir cheminiu tepalu.. smile.gif
Atsakyti
Aciu daddygirl uz info apie aromatic 4u.gif
Man ten irgi kyla itarimu del daug ko g.gif
Man labai reikia stikliniu indeliu tai ir sumasciau uzsisakyt smile.gif
Dar gundziausi spalvom naturaliom, bet nezinau ar pirksiu.
Gal kas zino ar kenksmingi sitie dalykeliai cia ?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 12:49)
ir tada paskiepijom antra karta...  verysad.gif nuo tada atsinaujino egzema ir dar stipresne. dabar apmazejus - liko tik ant veiduko, bet pilnai iki siol nedingo..  unsure.gif
as pagrinde drekinu naturaliais sviestais.

aš skaičiau, kad alergiškų vaikų negalima skiepyti.O jūs visais privalomais skiepais pasiskiepijot? mano mažoji neskiepyta, tai galvoju, ar skieoyti, tiek neigiamos info apie tusos skiepus, kad net nžn...
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 11, 13:29)
as ir ta pati naudoju a le "naturalesni", bet tas man isvis prakaito nelaiko, pazastys slapios  gun_bandana.gif  tai naturalus isvis nelaikytu  unsure.gif

Na taip, nesulaiko. Bet man svarbiausia, kad kvapo nebūna. Nes natūralūs ne tik kad nesulaiko prakaitavimo, bet ir kvapo nenuima sad.gif

QUOTE(fishke @ 2009 03 11, 14:04)
Kas ką naudojot LAVEROS ?

Nuolat vis ką nors iš Laveros naudoju, nes kainos ir kokybės santykis labai puikus, be to, visos priemonės labai skaniai kvepia biggrin.gif Patiko absoliučiai viskas, ką išvardinu žemiau, išskyrus obuolių šampūną sad.gif

* esu turėjus n dušo želių, tai skaniausiai iš bandytų kvepėjo miško uogų ir migdolų-vanilės;
* "Basis Sensitiv" plaukų kondicionierius - riebus, tačiau neriebina plaukų, labai švelnūs pasidaro, nedaug jo reikia tepti, tai gan ekonomiškas variantas, tik kad Laveros plaukų priežiūros priemonės nesertifikuotos, nors sudėtis gera;
* plaukų lakas - nelabai laiko garbanas g.gif Tai silpnai fiksacijai nebent, nesulipina plaukų, tik pasirodė, kad minimaliai pasausina, jei daug užpurški ax.gif
* "Basis Sensitiv" rankų kremas - vidutinis variantas tarp riebaus ir lengvo, neblogai susigeria, tik aš mėgstu riebesnius vistik;
* "Basis Sensitiv" mėtinė dantų pasta - puikiai putoja, gaivina ir valo, vieną tūbelę turėjau, norėsiu dar smile.gif;
* "Luffa-Jojoba" kūno šveitiklis - aštrus, bet neputojantis. Labai gerai nušveičia, tik gan neskalsiai naudojasi, o ir tūbelėje tik 75 ml;
* savaiminio įdegio losjonas kūnui ir veidui - mano atradimas thumbup.gif Labai gražus atspalvis, nėra bjauraus kvapo (na tik vos jaučiamas toks, bet nė iš tolo nepanašus į visokius Johnsons ir Dove), laikosi 2-3 dienas tai drąsiai. Į kokį vakarėlį - thumbup.gif Ir nereikia soliariumo;
* kūno losjonai - intensyvaus kvapo, tačiau malonūs odai, pakankamai drėkina ir gerai susigeria, kvapas laikosi nemažai, tai nebent dėl to galima prikibti;
* vonios druskos wub.gif Nerealus dalykas savęs lepinimui. Ypač patinka vanilės-kokosų kvapo; žaliųjų citrinų irgi nuostabiai kvepia.

Atrodo tiek, jei dar ką prisiminsiu, galėsiu brūkštelėt smile.gif
Atsakyti
as manau kad skiepyti BUTINA.
jei vaikas neduok dieve susirgs ir.... sad.gif
gyvenime sau neatleistume.

cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 11, 15:23)
Patiko absoliučiai viskas, ką išvardinu žemiau, išskyrus obuolių šampūną

bigsmile.gif
o veidui tik pienelį išbandei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 11, 15:35)
bigsmile.gif
o veidui tik pienelį išbandei?  g.gif

Taip, nes veidui daugiausia iš Hauschkos sėkmingai naudoju, tai nesinori blaškytis per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 11, 15:22)
aš skaičiau, kad alergiškų vaikų negalima skiepyti.O jūs visais privalomais skiepais pasiskiepijot? mano mažoji neskiepyta, tai galvoju, ar skieoyti, tiek neigiamos info apie tusos skiepus, kad net nžn...

Sveikute, dziugu kad yra bendraminciu drinks_cheers.gif
mano dukra gavus tik 4 pirmus skiepus kai suzinojau apie skiepu zala nustojau skiepyt ir gailejausi kad tuos pirmus gavo. Kokias dvi savaites naktim sedejau internete ir skaiciau anglu rusu kalbomis apie skiepu zala suzinojau tikrai labai daug baisiu dalyku ko daugkas nezino. Savo daktarei nesiau sprindzio storo lapu kruva atspauzdinus apie skiepu zala (pati paprase) Manes nieks nepriverstu skiepyt dukreles.
Alergisku ir tiem kurie jautriai suregavo i skiepa GRIEZTAI NEGALIMA SKIEPYTI tai netgi parasyta vakcinos informaciniam lapelyje. BET AISKU MUSU DAKTERES NEIMA GALVON IR TOLIAU SKIEPIJA NES JOM I GALVA KALAMA KAD SKIEPAI TAI KAZKOKS STEBUKLAS.
Farmacininkai kraunasi uz vakcinas milijardus, nes tie pinigai garantuoti juos apmoka valstybes biudzetai

Serga ir skiepyti vaikai, dar ir po kelis kart...
Jei manoji susirgtu gydyciau ir nekiek nesigaileciau kad kad neskiepijau (joks skiepas neapsaugo 100 proc ) ne tokios jau baisios ten tos ligos tik jas abibudina labai baisiom reikia tik pasiskaityti literaturos (cia vel gi del to kad skiepytume ir kazkas krautusi pinigus)

Atsiprasau poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 11, 13:22)

tai kad neprivalomi jokie skiepai g.gif mes pirmus du skiepijom, bet kadangi po antro supratau, kad skiepai mums blogina situacija su egzema, visu tolesniu skiepu atsisakem. neziurint spaudimo is seimos gydytojo (ka jie apmokinti daryti biggrin.gif ), niekas musu neverte g.gif

QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 11, 13:25)
as manau kad skiepyti BUTINA.
jei vaikas neduok dieve susirgs ir.... sad.gif
gyvenime sau neatleistume.

cia mano nuomone ax.gif

bet kad skiepijantis mus visada informuoja, kad skiepas nuo ligos neapsaugos unsure.gif
Atsakyti
Vaikui skiepai butini. O vat suaugusiam is natraliuos kosmetikos pasiulyciauterpentino emulsijas vonioms
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif maciau, kad kazkada jau buvo mineta, bet neuzfiksavau ir noriu paprasyti, kad primintumete, kokiu aliejumi galima tepti ne tik plauku galus, bet ir saknis rolleyes.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 13:11)

as irgi is primavera pirkau unsure.gif  dabar galvoju gal nusipirkti sito palyginimui, jei bus neblogas naudosiu plaukams  rolleyes.gif  nes is primavera biski gaila blush2.gif

tai ka, nusipirkau jau kameliju aliejaus is sveiku produktu tai man jis pagal kvapa ir spalva visai nesiskiria nuo primavera schmoll.gif ziuresim kaip naudosis rolleyes.gif
Atsakyti