Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 14:40)
saket is NB nerafinuotas simondsiju aliejus, kokia jo kaina mazdaug?  g.gif man jis lb patinka, bet greit susinaudoja, tai noretusi rasti pigiausia "taska "  ax.gif

22-24lt 4u.gif 50ml
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 14, 14:49)
O apie lūpas neparaudę?

ne unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 14:52)
22-24lt  4u.gif 50ml

aisku, aciu... KN 22 lt, tai geriau jais pasitiketi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 16:21)
schmoll.gif nemanau, kad šaipės  4u.gif man labai šitas žmogiukas atrodo malonus visose temose  wub.gif  4u.gif
katutis omeny turėjo kaukytę:
misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras

čia nukopijavau iš kažkurios temos  4u.gif
na mano oda ir sausa bei jautri, tai as šaukšteliais ten sumatuoju, vieną ricinos ir tris jojobos smile.gif labai gerai, neišsausina, bet sutraukia ir valo  4u.gif
tai kuo greičiau stengis ją normalizuoti iš vidaus  4u.gif
drinks_cheers.gif
ir jei nesunku surašyti ką, kada ir kaip naudoja?  rolleyes.gif

Labai gera mintis, Violence drinks_cheers.gif .
Tikriausiai dėl odos ir mityba kalta , bet kaip sunku prisivert valgyt sveikai. . . .
O kai dar su tevais gyvenu- deje, nesveikai valgo musų šeima schmoll.gif .
Tiesa, nuo vaikystės turėjau gražią,sausą- normalią oda, kai klasiokės skusdavosi spuogais, man buvo visai neaktualu. Jos juokaudavo, kiek spuogų per gyvenimą esu turėjusi, nu sakydavau per mėnesį gal koks vienas lotuliukas.gif . . .
Beje tuo laikotarpiu valgiau viska, o ypač saldumynus. Po to 15 metų sukvailiojau su dietom, numečiau daug svorio, maitinausi sveikiau- oda vis dar buvo graži. . . o galų gale visas svoris ir dar plius 10kg. ataugo ir prasidėjo problemos su oda. .. . tikriausia didžiausia problema tai ir yra pas mane verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 14 kovo 2009 - 15:01
ar tik ne apie sita alieju buvo kalbama anksciau, kai kazkam rekomendavo gerti linu semenu alieju odos bukles gerinimui? ar cia ne linu semenu? parasyta nera, kad linu, tai ir abejoju ax.gif pati galvoju pirkti, bet va prie sito neraso, kad nerafinuotas....ar nieko baisaus?
Atsakyti
[quote=_Pandora_,2009 03 14, 13:42]

ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif

Sveika. As tepu gryna tamanu alieju (zalia kosele). Esu labai patenkinta. Mano oda, manau, misri, vis kyla spuogeliai, o po ju pasilieka demeles, tai taip ir vargstu. Tamanu alieju naudoju dar visai neseniai, bet kai juo pasitepu (ant dregnos hidrolatu sudrekintos odos) oda tikrai tokia skaistesne pasidaro. Gerai isigeria, o tas "dilgciojimas" tikrai labai labai svelnus. To nereikia suprast kaip skausmo. Labai malonus jausmas. Vat, ir vakar ant kaktos toks nemazas spuogas jau kyla, po vakarinio ir rytinio patepimo tamanais jis gerokai sumazejo ir ne toks raudonas. Man po jokio cheminio kremo, skirto spuogams, taip greit nesumazedavo spuogai. Zodziu, as tai lenkiuosi tamanams aciuks.gif. Manau, kai panaudosiu koki menesi, tai tikrai dziaugsiuosi grazesne oda.

P.S. Patikek, Katutis, tikrai nesisaipe. Tu net neisivaizduoji, koks jis taktiskas zmogus. Jo patarimus visada malonu skaityti.
Atsakyti
[quote=zilvine,2009 03 14, 16:07]
[quote=_Pandora_,2009 03 14, 13:42]
ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif

Sveika. As tepu gryna tamanu alieju (zalia kosele)...
[/quote]

žalią košelę? g.gif
pas mane tai aliejus, truputi nuosėdų yra, bet ne košelė, irgi iš KN, ar jų kelių rūšių yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 15:14)
Gal atsirastų merginų kurios norėtų parodyti savo natūralius kosmetikos krepšelius? kai skaitydavau senas temas būdavo labai įdomu pažiūreti kokias priemones kas turi. . . . wub.gif
Kai sukaupsiu daugiau turto ir pati pasidemonstruosiu biggrin.gif .P.S. Kuo gausesnis krepšelis, tuo įdomiau thumbup.gif .

na jau kelem kai kurios ax.gif
pvz.:
cia mano
Bryyla
Dovish
Runna rr
atrodo tiek buvo g.gif
dar Kunigunda zadejo ikelti ax.gif tai laukiam labai bigsmile.gif sake didelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 kovo 2009 - 15:40
As vakarais tepu irgi zalia tamanu kosele, tai labai malonus jausmas pasitepus. Odos bukle tai nepasikeite, bet blogo tikrai nieko nepadare, naudoju tik savaite tai gal taip greitai susitvarkyti oda ir negali. Mano oda misri ir poreta.

Radau man patinkancia dantu pasta thumbup.gif Langelica.
Isbandziau Weledos su druska -skonis man bjaurokas;
Sante nebloga, bet lyginant su Langelica brangi;
ir Urtekram - labai jau kreidine.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 14, 17:14)
Radau man patinkancia dantu pasta  thumbup.gif Langelica.
Isbandziau Weledos su druska -skonis man bjaurokas;
Sante nebloga, bet lyginant su Langelica brangi;
ir Urtekram - labai jau kreidine.

o man Urtekram visai patinka, na tik gal gaivumo galetu daugiau but (as turiu su pankoliu).. sitoj pastoj man kreida nepasakyciau, kad labai jaucias biggrin.gif va Weledos su medetkom tai tikrai kreida, bet irgi patiko..
reiks kada nors druskine isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 08:12)
yra dar tokiai odelei Logonos mėtinės putos  4u.gif

Šiaip mąsčiau Lavera mėtinį gelinį prausiklį pirkti. O Logonos putų dar nemačiau, reikės paieškoti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 18:19)
o man Urtekram visai patinka, na tik gal gaivumo galetu daugiau but (as turiu su pankoliu).. sitoj pastoj man kreida nepasakyciau, kad labai jaucias  biggrin.gif  va Weledos su medetkom tai tikrai kreida, bet irgi patiko..
reiks kada nors druskine isbandyt  biggrin.gif

Musu skoniu receptoriai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 14, 16:13)
žalią košelę? g.gif
pas mane tai aliejus, truputi nuosėdų yra, bet ne košelė, irgi iš KN, ar jų kelių rūšių yra? unsure.gif

Taip. KN yra dvi rusys. Jus turite filtruota tamanu alieju, is jo pasalinti chlorofilai. Manau, poveikis yra toks pat. Tik cia merginos minejo, kad "kosele" gal nelabai tiktu jautriaodems.
Atsakyti