Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 14:42)
blink.gif o be pasaipu negalima? unsure.gif nesu visazine, nemanau, kad ir jus pradzioj, kai tik pradejote dometis naturalia kosmetika labai jau daug zinojot unsure.gif
man, beje, sutraukiancio poras reiktu kokio losjono, o ne aliejaus.

ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif
Papildyta:
aciu 4u.gif sitas labai sudomino, manau vertas demesio ir reikes nusipirkti ax.gif

Ta ricinos ir kito aliejaus mišinio kaukę visai neseniai bandžiau, tai iš ištikrųjų laaaaaabi sutrauke viska doh.gif schmoll.gif , bet ir išsausino , kaip mano odai jaučiu reiktu 75 % kito aliejaus, o ricinos tik 25%. Bet daugiau nelabai besinori daryti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 12:03)
galbut todel, kad dauguma jusu turit sausa, normalia ar siaip is prigimties grazia oda, todel si naturali kosmetika, kuri daznai gaminama ivairiu naturaliu alieju pagrindu jums tinka.

tikrai labai klysti. pvz as (kaip manau ir nemazai cia esanciu) naturalia kosmetika susidomejau tik ieskodama pagalbos labai problematinei odai. ir radau thumbup.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 12:42)
blink.gif o be pasaipu negalima? unsure.gif nesu visazine, nemanau, kad ir jus pradzioj, kai tik pradejote dometis naturalia kosmetika labai jau daug zinojot unsure.gif

nebijok, cia tikrai niekas is taves nesisaipo. tiesiog cia tikrai geras patarimas, juk sakei skaitei tema mirksiukas.gif jei neskaitei - paskaityk mirksiukas.gif ir senesnes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 13:03)
Ta ricinos ir kito aliejaus mišinio kaukę visai neseniai bandžiau, tai iš ištikrųjų laaaaaabi sutrauke viska doh.gif  schmoll.gif , bet ir išsausino , kaip mano odai jaučiu reiktu 75 % kito aliejaus, o ricinos tik 25%. Bet daugiau nelabai besinori daryti schmoll.gif .

man tai ta kauke labai labai thumbup.gif as imu kazkur 30% ricinos ir tikrai niekas neissausina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 14, 15:06)
tikrai labai klysti. pvz as (kaip manau ir nemazai cia esanciu) naturalia kosmetika susidomejau tik ieskodama pagalbos labai problematinei odai. ir radau thumbup.gif
nebijok, cia tikrai niekas is taves nesisaipo. tiesiog cia tikrai geras patarimas, juk sakei skaitei tema  mirksiukas.gif  jei neskaitei - paskaityk mirksiukas.gif  ir senesnes  4u.gif
Papildyta:
man tai ta kauke labai labai  thumbup.gif  as imu kazkur 30% ricinos ir tikrai niekas neissausina  schmoll.gif

Mano oda dehidratuota, tai ja viskas sausina. . . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 14, 14:06)

o savo odai daugiau naudojate ivairius alieju misinius ar ekologiskus kremus, prausiklius ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 12, 14:07)
Toms, kurioms domino atsliepimai apie dazus- vakar isbandziau Logonos (natural brown). Na siaip man atrodo, kad kazkiek  paryzino...neryskiai, darbe niekas nepastebejo, bet pries saule atspalvis ryzokos tikrai matysis.Tamsiai rudos kazkaip nesigauna  schmoll.gif  Jei Rasma prijugs mane prie uzsakymo, bandysiu pasiimt juoda ir pamaisyt su rudom, jei irgi nesigaus, tai teks grizt prie sintetiniu dazu verysad.gif

tai tas dazas toks labiau tik atspalvi suteikiantis? g.gif kazi o zilus plaukus paslepia (aptinku vis viena kita doh.gif )? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 10:53)
mergaites, o koki aliejuka(ar dar ka) geriausia naudot po depiliacijos, kad nuramintu oda ir nebertu blush2.gif

Manyčiau, šitam reikalui tiktų avokadų aliejus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 14 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 13:42)

ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif

as tepu gryna tamanu alieju ant spuogeliu ir demeliu, ne ant viso veido, oda misri, kartais i riebuma, naudojant naturalias priemones, kaip cia issireiskus, ,,normaleja'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 13:13)
o savo odai daugiau naudojate ivairius alieju misinius ar ekologiskus kremus, prausiklius ir pan? ax.gif

naudoju tik naturalius ir daugiausia aliejus, o ne kremus. prausikliai irgi tik ekologiski.

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 03 14, 13:28)
tai tas dazas toks labiau tik atspalvi suteikiantis?  g.gif kazi o zilus plaukus paslepia (aptinku vis viena kita  doh.gif  )?  blush2.gif

zilus nemanau kad pasleps schmoll.gif man tai pvz tie dazai siaip neima, bet jei pries tai dazau paprasta chna, tai labai chiki piki. as maisau kazkur 2/3 juodos ir 1/3 rudos spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 14 kovo 2009 - 13:40
Gal atsirastų merginų kurios norėtų parodyti savo natūralius kosmetikos krepšelius? kai skaitydavau senas temas būdavo labai įdomu pažiūreti kokias priemones kas turi. . . . wub.gif
Kai sukaupsiu daugiau turto ir pati pasidemonstruosiu biggrin.gif .P.S. Kuo gausesnis krepšelis, tuo įdomiau thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 14 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 12:42)
man, beje, sutraukiancio poras reiktu kokio losjono, o ne aliejaus.

schmoll.gif nemanau, kad šaipės 4u.gif man labai šitas žmogiukas atrodo malonus visose temose wub.gif 4u.gif
katutis omeny turėjo kaukytę:
misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras

čia nukopijavau iš kažkurios temos 4u.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 13:03)
Ta ricinos ir kito aliejaus mišinio kaukę visai neseniai bandžiau, tai iš ištikrųjų laaaaaabi sutrauke viska doh.gif  schmoll.gif , bet ir išsausino , kaip mano odai jaučiu reiktu 75 % kito aliejaus, o ricinos tik 25%. Bet daugiau nelabai besinori daryti schmoll.gif .

na mano oda ir sausa bei jautri, tai as šaukšteliais ten sumatuoju, vieną ricinos ir tris jojobos smile.gif labai gerai, neišsausina, bet sutraukia ir valo 4u.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 13:11)
Mano oda dehidratuota, tai ja viskas sausina. . . unsure.gif

tai kuo greičiau stengis ją normalizuoti iš vidaus 4u.gif

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 14, 14:14)
Gal atsirastų merginų kurios norėtų parodyti savo natūralius kosmetikos krepšelius?

drinks_cheers.gif
ir jei nesunku surašyti ką, kada ir kaip naudoja? rolleyes.gif
Atsakyti
ka jus manote apie Metos firmos eterinius aliejus ar kita ju produkcija? nes palyginus su KN eteriniu alieju kainomis, atrodo jog Metos EA vos ne centus kainuoja g.gif kaip manote, is kur tokie dideli skirtumai kainu? siaip Meta visai pasitikiu, bet gal ju EA ne visiskai gryni, skiesti? ar cia KN kainas uzsikele? unsure.gif
Papildyta:
ir dar pora klausimuku...
saket is NB nerafinuotas simondsiju aliejus, kokia jo kaina mazdaug? g.gif man jis lb patinka, bet greit susinaudoja, tai noretusi rasti pigiausia "taska " ax.gif

ir gal kas zinos... veidui naudoju jau tik naturalia kosmetika, bet man labai daznai paberia zemiau smilkiniu po akimis, o tokie berimai prasidejo, kai tik naturalia kosmetika pradejau naudoti (apie 3 men.). Is pradziu galvojau gal tai nuo alieju misinio sausai odai, bet jo jau kuris laikas nebetepu, tik simondsiju alieju ir ECO krama, o vis tiek beria verysad.gif gal cia taip oda valosi ar gal kas ne taip? patarkite, prasau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 14:40)
ir gal kas zinos... veidui naudoju jau tik naturalia kosmetika, bet man labai daznai paberia zemiau smilkiniu po akimis, o tokie berimai prasidejo, kai tik naturalia kosmetika pradejau naudoti (apie 3 men.). Is pradziu galvojau gal tai nuo alieju misinio sausai odai, bet jo jau kuris laikas nebetepu, tik simondsiju alieju ir ECO krama, o vis tiek beria  verysad.gif gal cia taip oda valosi ar gal kas ne taip? patarkite, prasau...  unsure.gif

O apie lūpas neparaudę?
Atsakyti