Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Gal galite pasiūlyti kokį veido prausiklį, niekaip negaliu išsirinkti. doh.gif Mano oda linkus į riebumą, turiu spuogų. Kol kas esu bandžius tik Dr.Hauschka CC.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 16:27)
Taip, kur vaistinėse - tokie geriami lašiukai smile.gif

O dėl KN esančio nieko nežinau..

siaubas, nunuodyt nori doh.gif

gal KN be parabenų būtų, jie juk sąžiningi bigsmile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 16:31)
pirkau vaistinej.. sakyciau brangokai mokejau (10 ml apie 25-30 lt dabar tiksliai ir neprisimenu)

kas su greipfruktais, tai kainos vaistinėse nerealios - kažkada šiaip šliaužiojau tarp lentynų, labai nustebau sad.gif Plius, žmogus negali būti tikras dėl sudėties....

QUOTE(Dovish @ 2009 03 13, 16:43)
Tai vat norėčiau citrusinių vaisių kokteilio

dar geriau man veiki šalti kvapai su kokiais rozmarinais - taip gerąja prasme kala per galvą lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 13, 17:15)
katuti, einam gamint?  mirksiukas.gif

dar reikia termometrą man gauti biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 21:58)
Pasiziuriu buteliuka ant jo parasyta camelia oil, o lietuviskas vertimas ramuneliu aliejus - nu blin  doh.gif ka jos mokykloje veike, jei neskiria dvieju skirtingu zodziu nei viena

vat del tos priezasties as ir negeriu jokiu multivitaminu ir juolab, maisto papildu ar kitokiu vaistu  rolleyes.gif

nemanau, nes kitaip visos, kurios naudoja KN gamintus kremus vaiksciotu demetos  g.gif

Vit. E perku vaistineje skysta (ne kapsulese).

Na bet ir duoda hihihi.gif

labai mėgom mūsų šeimoje dėti boro rūgšties kaukes, kai akių uždegimas užpuldavo. Man atrodo, kad ją išėmė iš prekybos, nes nustatė, kad ji nuodinga.

ok, ir aš tada prašysiu skysto.

QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 14, 00:36)
pasidariau juros dumbliu kauke - nu negaliu pasakyt kad kazkoks ypatingas poveikis smile.gif gal kazka imanoma pastebet po ilgesnio naudojimo

riebus, tad dienai as ji nelb noreciau naudoti. nebent anksti atsikelus ir lb plonu sluoksniu pasitepti.

panaudok ilgiau, ką čia nuspręsi iš vieno karto 4u.gif

natūralių reikia vos lašelė kitą tepti, labai nedaug. O perteklių nusausink servetėle drinks_cheers.gif

QUOTE(fresh @ 2009 03 14, 02:31)
Gal galite pasiūlyti kokį veido prausiklį, niekaip negaliu išsirinkti. doh.gif Mano oda linkus į riebumą, turiu spuogų. Kol kas esu bandžius tik Dr.Hauschka CC.

yra dar tokiai odelei Logonos mėtinės putos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 14 kovo 2009 - 08:12
mergaites, o koki aliejuka(ar dar ka) geriausia naudot po depiliacijos, kad nuramintu oda ir nebertu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 14, 11:53)
mergaites, o koki aliejuka(ar dar ka) geriausia naudot po depiliacijos, kad nuramintu oda ir nebertu blush2.gif

As naudoju kokosu alieju arba monoi, abu labai tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 07:12)
gal KN be parabenų būtų, jie juk sąžiningi  bigsmile.gif

remiantis tuo, kad, kaip kunigunda rase, jis padeda konservuoti pagaminta produkta, tai turetu buti tas nenaturaliai isgautas.
pilnai naturalus greip seklu ekstrakstas tokiu savybiu neturi.

Atsakyti
Norejau ir as jusu pasiklausti ax.gif jau kelias dienas skaitineju naturalios kosmetikos temas, bet atsakymu i savo rupimus klausimus neradau blush2.gif galbut todel, kad dauguma jusu turit sausa, normalia ar siaip is prigimties grazia oda, todel si naturali kosmetika, kuri daznai gaminama ivairiu naturaliu alieju pagrindu jums tinka. o pas mane oda riebi, su atsiverusiom porom ir dar spuogu pasitaiko doh.gif jau isigijau alieju misini riebiai odai, cia is KN. bet dar reiktu kokio losjono ar kremo gerai sutraukiancio poras, taip pat kokio kremo ar kitos priemones problematiskai odai. tas alieju misinys man patiko, bet manau bus geresnis, kai susitrauks poros ir praeis visokie berimai. beskaitydama sitas temukes pagalvojau, kad gal man visai tiktu tamanu aliejus. tik va dauguma raset, kad nuo jo oda dilgcioja g.gif tai reiskias ji reikia su kazkuo maisyt? nors KN puslapy neraso, kad jo vieno negalima tept...
taigi gal galetu kuri parekomenduot jau isbandytas priemones riebiai, problematiskai odai ir ka nors sutraukianti poras ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 14, 11:26)
remiantis tuo, kad, kaip kunigunda rase, jis padeda konservuoti pagaminta produkta, tai turetu buti tas nenaturaliai isgautas.
pilnai naturalus greip seklu ekstrakstas tokiu savybiu neturi.

labai "išsamu" - Kvapų namai biggrin.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 12:03)
dauguma jusu turit sausa, normalia ar siaip is prigimties grazia oda, todel si naturali kosmetika, kuri daznai gaminama ivairiu naturaliu alieju pagrindu jums tinka.

jau isigijau alieju misini riebiai odai, cia is KN. bet dar reiktu kokio losjono ar kremo gerai sutraukiancio poras

prajuokinai biggrin.gif hihihi.gif

užsidėk ricinos kaukę, tau taip sutrauks poras, kad nieko nebereikės wink.gif Aliejus riebiai odai duoda impulsą, kad gamina perdaug riebalo ir skatina mažiau jo išskirti smile.gif Efektas bus, bet ne taip greitai, nes aliejaus poveikis yra švelnus wink.gif Kantrybės 4u.gif

šiandien bandžiau užeiti į "džiodžiobinę" parduotuvę Sita, kur Kalvarijų gatvės pradžioj, tai pro langą pamačiau tik plikas sienas, išmėtytus laidus blink.gif Nors prieš kelias dienas mačiau ir lentynas, ir pardavėją, ir kompą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 13:03)
Norejau ir as jusu pasiklausti ax.gif jau kelias dienas skaitineju naturalios kosmetikos temas, bet atsakymu i savo rupimus klausimus neradau blush2.gif galbut todel, kad dauguma jusu turit sausa, normalia ar siaip is prigimties grazia oda, todel si naturali kosmetika, kuri daznai gaminama ivairiu naturaliu alieju pagrindu jums tinka. o pas mane oda riebi, su atsiverusiom porom ir dar spuogu pasitaiko doh.gif jau isigijau alieju misini riebiai odai, cia is KN. bet dar reiktu kokio losjono ar kremo gerai sutraukiancio poras, taip pat kokio kremo ar kitos priemones problematiskai odai. tas alieju misinys man patiko, bet manau bus geresnis, kai susitrauks poros ir praeis visokie berimai. beskaitydama sitas temukes pagalvojau, kad gal man visai tiktu tamanu aliejus. tik va dauguma raset, kad nuo jo oda dilgcioja g.gif tai reiskias ji reikia su kazkuo maisyt? nors KN puslapy neraso, kad jo vieno negalima tept...
taigi gal galetu kuri parekomenduot jau isbandytas priemones riebiai, problematiskai odai ir ka nors sutraukianti poras ax.gif  blush2.gif

na naturalioj kosmetikoj nelabai yra tokiu kremu, kaip, kad buna sintetiniai.. gali dr.Hauschka priemones pabandyt - Cleansing Cream pravalo poras gerai (cia tokia kosele, kuri kaip prausiklis), turi jie ir tonika ir aliejuka riebiai odai..
su laiku susinormalizuot turetu oda..
as pvz jau 1.5 metu naudoju natur. kosmetika.. oda tikrai susinormalizavo ir pagrazejo rolleyes.gif anksciau labai riebi buvo doh.gif
as tai ivairias priemones naudojau ir naudoju, nes gi per ta nora isbandyt kazka naujo ir galbut atrast geresnio blush2.gif
gali is KN dar nerolio hidrolata pabandyt.. raso, kad sutraukia poras.. as turejau tai man labai patiko smile.gif
dar eterinius kokius nors naudok (na ilasink i alieju ar i krema).. pvz arbatmedis ir levandos dezinfekuoja, greipfrutai tinka riebiai odai.. na jei noresi is knygos galesiu daugiau pavardint kurie tinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 kovo 2009 - 12:35
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 13:26)
prajuokinai  biggrin.gif  hihihi.gif

užsidėk ricinos kaukę, tau taip sutrauks poras, kad nieko nebereikės wink.gif

blink.gif o be pasaipu negalima? unsure.gif nesu visazine, nemanau, kad ir jus pradzioj, kai tik pradejote dometis naturalia kosmetika labai jau daug zinojot unsure.gif
man, beje, sutraukiancio poras reiktu kokio losjono, o ne aliejaus.

ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 13:33)
gali is KN dar nerolio hidrolata pabandyt.. raso, kad sutraukia poras.. as turejau tai man labai patiko  smile.gif

aciu 4u.gif sitas labai sudomino, manau vertas demesio ir reikes nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 14 kovo 2009 - 12:38
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 13:38)
ir dar noreciau, kad atsakytu kuri ant odos tepanti gryna tamanu alieju ax.gif

Nep buvo naudojus, bet jai nepatiko schmoll.gif sake poras dar labiau uzkimso, oda baisi pasidare g.gif
as turiu misinuka su tamanu aliejum - tamanai, nakvisos + eteriniai.. tai man irgi nelabai patinka tepliotis veida juo.. grynas nakvisu aliejus labai patiko kai oda buvo pasausejus ir seip norejosi atgaivint oda, o tamanu gryno nebandziau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 kovo 2009 - 12:45
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 12:26)
labai "išsamu" - Kvapų namai biggrin.gif
prajuokinai  biggrin.gif  hihihi.gif

bet cia eterinis EA o ne seklyciu koncentratas. Apie ta koncentrata(kaip ir apie daugeli kitu produktu) ju puslapy nera.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 14, 13:43)
Nep buvo naudojus, bet jai nepatiko  schmoll.gif  sake poras dar labiau uzkimso, oda baisi pasidare  g.gif
as turiu misinuka su tamanu aliejum - tamanai, nakvisos + eteriniai.. tai man irgi nelabai patinka tepliotis veida juo.. grynas nakvisu aliejus labai patiko kai oda buvo pasausejus ir seip norejosi atgaivint oda, o tamanu gryno nebandziau..

nu va, as kai buvau toje KN parduotuvej, pasakiau savo bedas, tai man rekomendavo alieju misini riebiai odai ir butent ta tamanu alieju- sake, kad nuo jo oda labai gerai atsinaujina, regeneruojasi, issivalo poros, bet kazkaip susilaikiau, norejau info is jau bandziusiu si produkta. taigi pasiskaiciau cia, paskui dar siaip internete ir buvau nusprendusi, kad jis vis delto man tiktu. bet jeigu sakot nelabai... unsure.gif
Atsakyti