Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 16:25)

man skanesni lietuvisko semenu aliejai  ax.gif

kur perki lietuviska? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 kovo 2009 - 18:12
QUOTE(bryyla @ 2009 03 12, 17:19)
runna rr, tavo nuotraukytese pamaciau ECO sampuna...  ax.gif pati naudoju purinamaji, o koks pas tave? geras?  mirksiukas.gif

Pas mane šitas:
http://www.ekostudij...;products_id=51

Dar tik vieną kartą ploviau, rimtesnių išvadų dar negaliu daryt, bet labai blogo įspūdžio iš pirmo žvilgsnio nepaliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 16:57)
Aš ne kunigunda, bet gal galiu parašyti blush2.gif

Jeigu tai 'citrosept', tai jame yra konservantų: benzalkonijaus ir benzetonijaus chloridų, triklozano ir metilparabeno (benzalkonium chloride, benzethonium chloride, triclosan, methylparaben). Pats greipfruktų sėklų ekstraktas jokiomis antibakterinėmis/priegrybelinėmis/antiseptinėmis savybėmis nepasižymi.

Čia tai naujiena man g.gif Nes reklamuojamas kaip visiškai natūralus g.gif
Ir iš vienos natūralistės girdėjau, kad galima kaip natūralų konservantą į kremus dėti, o ne toks jis ir natūralus schmoll.gif
Atsakyti
Siandien buvau nusipirkti cameliju aliejaus is SP - nu zinokit siaubelis.
Buvau pilies gatveje - uzejus paklausiau ar turi cameliju aliejaus - pardaveja is pradziu nesupratus ziurejo i mane kaip i "naujus vartus". Pasakiau, kad ju tinklalapyje yra kaip naujiena pateikiama - tada po pertraukos ji man ir sako "tai jums reikia ramuneliu aliejaus". Kokio dar ramuneliu -cameliju. Tada ji atsauna, kad cameliju ir yra ramuneliu aliejus blink.gif. Pasiziuriu buteliuka ant jo parasyta camelia oil, o lietuviskas vertimas ramuneliu aliejus - nu blin doh.gif ka jos mokykloje veike, jei neskiria dvieju skirtingu zodziu nei viena

QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 15:45)
Bet tarakonams naikinti turbūt maišėt kiaušinio trynį, boro rūgštį, cukraus pudrą ir jie neatlaikė papietavę? g.gif Ar grynu boraksu išnuodijot? g.gif Ir juokais, ir rimtai...gi boro rūgštį, kitaip E284, net į multivitaminus/mineralinius papildus deda doh.gif  biggrin.gif Jau nekalbu apie begales farmacinių preparatų..labai naudojamas ax.gif Akių lašiukuose, papilduose, buferiniuose tirpaluose, kaip antiseptikas.

tik su kiausinio tryniu ax.gif
vat del tos priezasties as ir negeriu jokiu multivitaminu ir juolab, maisto papildu ar kitokiu vaistu rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 13, 15:49)
kunigunda, o greipfrutas nefototksiškas? Ir kur gauti natūralaus vitamino E? smile.gif
kur pirkai termometrus? biggrin.gif

nemanau, nes kitaip visos, kurios naudoja KN gamintus kremus vaiksciotu demetos g.gif
Vit. E perku vaistineje skysta (ne kapsulese). Termometrus tetis is kazkur istrauke ax.gif, nes pirkti tai buna geriausiu atveju iki 45- 50 laipsniu

QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 16:27)
O dėl KN esančio nieko nežinau..tik va kiek skaičiau straipsniukų ta tema, tai kažkaip akcentuoja, kad dar neįrodyta kad greipfruktų ekstraktas turėtų konservuojančių ar tokių gydomųjų savybių kaip teigiama g.gif Bet nenoriu 'balamutinti', tikrai nežinau kaip iš tikrųjų blush2.gif

Zinai, as rudeni esu darius sesei krema veidui ir ten ejo gal kokie 3 lasai ekstrakto- tas kremas, nors ir kasdien vedinamas siek tiek pelijo. As pasikalbejau su Laime ir jos nusprende siek tiek padidinti lasu skaiciu. Pries kaledas padariau sesei dovanu nauja krema pagal ta pacia receptura ir ilasinau apie 7 lasus to ektrakto. Viskas tas pats, tik lasu skaicius didesnis, retai vedinamas - jokio pelesiuko. Sau pasigaminau krema su rozem ir lasinau daugiau - nu viskas ciki - jokiu problemu - tai vat ir zinok kaip yra

QUOTE(Dovish @ 2009 03 13, 16:43)
Kunigunda, kokį pirkti moliūgų sėklų aliejų? Tinka parduotuvinis ar yra koks spec? blush2.gif

geriausia ka esu gerusi buvo is Ukrainos atveztas, kaina tokia pati kaip ir pas mus LT ekologiski apie 40 lt -tad siulyciau gerti siuos. Aniros visai nieko, prasciausias kuri geriau buvo is Delana pilstomu alieju ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 16:43)
Taip, sudėtyje nemini. Tačiau greipfruktų sėklų ekstrakto gamybos procese naudojama tai, ką paminėjau.

doh.gif nu bet kaip ziauru, kad leidzia nenurodyti tokiu medziagu, jei jos naudojamos isgavimo procese

QUOTE(agnuta @ 2009 03 13, 18:12)
kur perki lietuviska? ax.gif

maciau jo yra maximose, kur tie a la ekologiski produktai (tamsus butelaitis, geltona etikele ir zydri linai nupiesti), dar buna ekologiskoje parduotuveje Antakalnyje
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 13, 21:43)
Pas mane šitas:
http://www.ekostudij...;products_id=51

Dar tik vieną kartą ploviau, rimtesnių išvadų dar negaliu daryt, bet labai blogo įspūdžio iš pirmo žvilgsnio nepaliko smile.gif

tai, kai ilgiau panaudosi, parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 21:58)
Kokio dar ramuneliu -cameliju. Tada ji atsauna, kad cameliju ir yra ramuneliu aliejus  blink.gif. Pasiziuriu buteliuka ant jo parasyta camelia oil, o lietuviskas vertimas ramuneliu aliejus - nu blin  doh.gif ka jos mokykloje veike, jei neskiria dvieju skirtingu zodziu nei viena

vat del tos priezasties as ir negeriu jokiu multivitaminu ir juolab, maisto papildu ar kitokiu vaistu  rolleyes.gif

doh.gif nu bet kaip ziauru, kad leidzia nenurodyti tokiu medziagu, jei jos naudojamos isgavimo procese

Susimaišė matyt galutinai: camellia ir chamomilla matyt panašūs žodžiai pasirodė smile.gif

Aš irgi negeriu anei jokių papildų, vaistų irgi neskubu gerti ax.gif drinks_cheers.gif

Aš jau gana ilgai 'dekrete', tai man užsimiršo, apie maisto ženklinimą daugiau gal papasakočiau blush2.gif Bet turbūt ir dėl tų visų ekstraktų panašiai..iki tam tikros ribos (tam tikro procento, kurį sudaro galutiniame proukte) nebūtina vardinti visas sudėtines dalis. Aš čia taip raštu mąstau..o kaip yra iš tikrųjų reiktų tikslintis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 22:39)
nebūtina vardinti visas sudėtines dalis. Aš čia taip raštu mąstau..o kaip yra iš tikrųjų reiktų tikslintis g.gif  blush2.gif

as ir esu skaicius, kad jei medziaga nepasiekia tam tikro procento sudetyje jos galima nenurodyti, kaip ir medziagu, kurios buvo naudojamas isgavimo procese, nes neva ju ten labai mazai pasilieka, bet vis tiek noretusi tiksliai zinoti verysad.gif
Atsakyti
Siandien buvau nusipirkti cameliju aliejaus is SP - nu zinokit siaubelis.
Buvau pilies gatveje - uzejus paklausiau ar turi cameliju aliejaus - pardaveja is ***
geriausia ka esu gerusi buvo is Ukrainos atveztas, kaina tokia pati kaip ir pas mus LT ekologiski apie 40 lt -tad siulyciau gerti siuos. Aniros visai nieko, prasciausias kuri geriau buvo is Delana pilstomu alieju 

hihihi.gif
kiek randu tai srudintas arba sėklos skrudintos unsure.gif tai čia gerai? rolleyes.gif
Šiuo metu turiu Aniros, niekad nemaniau kad jis ir man pasitarnaut galės biggrin.gif
tai pasitikslinimui rolleyes.gif linų 2 arbatinius šauktelius per dieną, o moliūgų 1 valgomąjį šaukštą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 13, 23:01)
kiek randu tai srudintas arba sėklos skrudintos  unsure.gif tai čia gerai?  rolleyes.gif
Šiuo metu turiu Aniros, niekad nemaniau kad jis ir man pasitarnaut galės biggrin.gif
tai pasitikslinimui  rolleyes.gif linų 2 arbatinius šauktelius per dieną, o moliūgų 1 valgomąjį šaukštą?  rolleyes.gif

as tikai esu maciusi neskrudintu g.gif, siaip jau pati esu gerus tik neskrudintu ax.gif
Taip, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 23:11)
as tikai esu maciusi neskrudintu  g.gif, siaip jau pati esu gerus tik neskrudintu  ax.gif
Taip,  ax.gif

Anira rašo, kad šaltai spaustas rolleyes.gif kiti kuriuos aptikau internete skrudinti unsure.gif na bet pirma anira reik sunaudot biggrin.gif fe biggrin.gif
Atsakyti
geriausia ka esu gerusi buvo is Ukrainos atveztas, kaina tokia pati kaip ir pas mus LT ekologiski apie 40 lt -tad siulyciau gerti siuos. Aniros visai nieko, prasciausias kuri geriau buvo is Delana pilstomu alieju  ax.gif
ir zydri linai nupiesti), dar buna ekologiskoje parduotuveje Antakalnyje

kunigunda,
o Anira nerafinuotas? kur turiu, tai tik parasyta: maisytas alyvuogiu isspaudu aliejus g.gif
Atsakyti
laba vakara.

nu va, gavau vakar abi kaukes ir krema veidui is www.handmadenaturals.co.uk

pasidariau juros dumbliu kauke - nu negaliu pasakyt kad kazkoks ypatingas poveikis smile.gif gal kazka imanoma pastebet po ilgesnio naudojimo g.gif
o siaip sunku spresti,vis tik jauna esu, 24 kita menesi sueis...ax.gif veido oda ir taip grazi ir svari pakankamai g.gif
kita kauke su spanguolem ir zalia arbata. nebandziau dar.
abi kaukes yra is miltuku, jas reikia maisyt su siltu vandeniu. santykiu 50ml - 4saukstai kaukes.

na ir kremas. Balancing day cream.
riebus, tad dienai as ji nelb noreciau naudoti. nebent anksti atsikelus ir lb plonu sluoksniu pasitepti. nes itariu,kad jei nesusigers, tai makijazas nekoks iseis ant riebaluoto "pagrindo" smile.gif

siaip kvapai nera malonus. specifiniai. juros dumbliu kauke tiesiog "dvokia" blush2.gif kremas ir kita kauke - dar pakenciama smile.gif
Atsakyti