Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 13, 13:55)
Taigi,

sorry, nepamačiau šito posto blush2.gif Šampūnas jau beveik mano, rezervuotas bigsmile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 15:25)
mes su boraksu tarakonus issinaikinom -tai ant veido jo  schmoll.gif

jei ilasintum greifrutu ir vit E laisvai puse metu stovetu
drinks_cheers.gif

Dariau gal 4 kremus siuo principu -viskas ciki piki, tik sa turiu sutrus termometrus -tai temperatura matavau  ax.gif 

ne ne, jokio borakso lotuliukas.gif

kunigunda, o greipfrutas nefototksiškas? Ir kur gauti natūralaus vitamino E? smile.gif

kur pirkai termometrus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 13, 15:49)
kunigunda, o greipfrutas nefototksiškas?

Aš ne kunigunda, bet gal galiu parašyti blush2.gif

Jeigu tai 'citrosept', tai jame yra konservantų: benzalkonijaus ir benzetonijaus chloridų, triklozano ir metilparabeno (benzalkonium chloride, benzethonium chloride, triclosan, methylparaben). Pats greipfruktų sėklų ekstraktas jokiomis antibakterinėmis/priegrybelinėmis/antiseptinėmis savybėmis nepasižymi.
Atsakyti
citrosept tas, kur vaistinėse parduoda? Ant stulpų mieste reklamą mačiau biggrin.gif

neeee, gal mieliau pirkčiau iš KN biggrin.gif Ar ir šis neturi tokių savybių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 13, 16:16)
citrosept tas, kur vaistinėse parduoda? Ant stulpų mieste reklamą mačiau biggrin.gif

neeee, gal mieliau pirkčiau iš KN biggrin.gif Ar ir šis neturi tokių savybių?  g.gif

Taip, kur vaistinėse - tokie geriami lašiukai smile.gif

O dėl KN esančio nieko nežinau..tik va kiek skaičiau straipsniukų ta tema, tai kažkaip akcentuoja, kad dar neįrodyta kad greipfruktų ekstraktas turėtų konservuojančių ar tokių gydomųjų savybių kaip teigiama g.gif Bet nenoriu 'balamutinti', tikrai nežinau kaip iš tikrųjų blush2.gif
Atsakyti
as turiu Citrosept'a, na paziurejau sudeti, tai raso tokia:
greiprutu seklu ekstraktas, palmiu glicerinas, vanduo. g.gif pirkau vaistinej.. sakyciau brangokai mokejau (10 ml apie 25-30 lt dabar tiksliai ir neprisimenu)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 13, 09:27)
Nenaudok raminančių kvapų, geriau kokius žvalinančius wink.gif

Tai vat norėčiau citrusinių vaisių kokteilio wub.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 09:51)
Mane irgi sudomino tie automobiliniai garintuvai bigsmile.gif

Gal gyvai matei, kaip jie atrodo? smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 15:25)
as siulyciau gerti linu semenu (2 arbatiniai sauksteliai per diena, nors siuloma 3) ir sauksta moliugu seklu aliejaus -jie abu valo organizma, o kartu ir grazina veido oda.

Kunigunda, kokį pirkti moliūgų sėklų aliejų? Tinka parduotuvinis ar yra koks spec? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 16:31)
as turiu Citrosept'a, na paziurejau sudeti, tai raso tokia:
greiprutu seklu ekstraktas, palmiu glicerinas, vanduo.  g.gif  pirkau vaistinej.. sakyciau brangokai mokejau (10 ml apie 25-30 lt dabar tiksliai ir neprisimenu)

Taip, sudėtyje nemini. Tačiau greipfruktų sėklų ekstrakto gamybos procese naudojama tai, ką paminėjau. 'Visagalis' google irgi iškalbingas, tik paeiškoti reikia..tuo ir buvau užsikabinusi senai senai..Bijau dabar pameluoti pasakydama kada, bet esu teikusi oficialią užklausą ir gavusi atsakymą, kad tikrai gaminant naudojamos šios medžiagos, tik neprisimenu kiek jų ten dedama..man rodos ir PubMed duomenų bazėse yra apie tai parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 13, 14:29)
Aniros siulau nepirkti vidiniam naudojimui, patikimesnė kokybė būtų
lietuviško linų aliejaus fasuojamo po 250 ml tamsaus stiklo
plokščiuos buteliukuos.
Poveikis po savaitės jau matosi  rolleyes.gif

as esu uzsirasius, kad semenu aliejaus yra madoje nimfali: 300 ml apie 23lt blush2.gif
pati nepirkau, bet galvojau, tai ir uzsirasiau...
Atsakyti
as irgi manau, kad naturalus greipfruktu seklu ekstraktas neprailgina produkto galiojimo. siaip gera sudetine kremo dalis smile.gif

bet galima ilasint vit E (arba rinktis aliejus, kuriuose jo gausu.)
Atsakyti
[quote=Akwilė,2009 03 13, 15:47]
ir kur to lietuvisko buna pirkti? ax.gif

Akwile, berods jus is Kauno, tai linu semenu aliejaus as pirkau Silainiu turguje, kur buna vaisiai, darzoves po stogu ir prieskoniai dar ten sveriami. Gal ten jums patogiau. Kaina 11,50 lt. Tik man nuo jo labai ant veido spuogai buvo pasipyle. Greiciausiai as jo padauginau. Cia merginos raso, kad tik po 2 arbatinius saukstelius reik gerti, o ant butelio siulo po 3 desertinius.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 13:24)
mes KN be jokiu boraksu darem  schmoll.gif ir viskas (t.y. aliejus ir vanduo) susijunge..

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 14:25)
Dariau gal 4 kremus siuo principu -viskas ciki piki

nu thumbup.gif
beveik sugundet vel bandyt biggrin.gif

katuti, einam gamint? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 13, 16:25)
trupai tariant -rafinuoti neturi nei kvapo, nei spalvos  ax.gif

aciukas, zinosim 4u.gif

QUOTE(zilvine @ 2009 03 13, 18:07)
Akwile, berods jus is Kauno, tai linu semenu aliejaus as pirkau Silainiu turguje, kur buna vaisiai, darzoves po stogu ir prieskoniai dar ten sveriami. Gal ten jums patogiau. Kaina 11,50 lt. Tik man nuo jo labai ant veido spuogai buvo pasipyle. Greiciausiai as jo padauginau. Cia merginos raso, kad tik po 2 arbatinius saukstelius reik gerti, o ant butelio siulo po 3 desertinius.

aha kauniete, reiks kada nuvaziuot ten pasidairyt, nors niekad nebuvus tam turguj, tik pravaziavus ax.gif nes i Silainius man reikia per visa Kauna vaziuot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 13 kovo 2009 - 17:40