QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:09)
ryte atsikeliu su tokiais pat sausos odos lopinėliais ant smakro, jie siek tiek net niežti
.
pries tai nupeelingavus pabandyk pasitepti vit. E skystu kur vaistinese buna pirkti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 11:07)
Ir ką reiškia filtruotas šalto spaudimo?
sakyciau "perkostas" ir tokiu budu isvalytas. Esme kas sudaro tuos filtrus
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 13:38)
aciu uz paaiskinimus
Perziurejau sveikuose produktuose tuos aliejus, na raso tik, akd jie ekologiski, bet neraso, kad nerafinuoti
Tai kaip zinot?
jei turi zenkliuka -tai nereiketu baimintis, nes tokie aliejai, net ir rafinuoti butu tik naturaliais budais-nenaudojant chemijos
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 15:30)
gal kas nors bandet Logonos cover stick'a?
as bandziau -man patiko, mano sesuo naudoja jau gerus metus ir yra juo patenkinta
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 20:34)
merginos, o kaip suprast kur rafinuotas aliejus, o kur ne?
sakysim toki aprasyma cia rado prie avokadu aliejaus, jis geras?
lengviausia atpazinti kai turi galimybe alieju apziureti ir pauostyti - tada tikrai lengva atpazinti. Siaip, kaip jau minejau -sertifikuoti aliejai nebuna rafinuojami cheminiu budu
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 23:12)
Oils made from copra (coconut meat left out in the sun to dry where it becomes infested with mould, bacteria and insects) have to be refined, bleached and deodorised to make them fit for human consumption. They are cheap, waxy and have no fragrance or flavour. These may or may not be hydrogenated oils.
asmeniskai man tai labai panasu i antireklama
Pvz. materiaaromatica juk tiekia ta indiska kokosu alieju is dziovintu kokosu -parasyta virgin ir kaina tikrai didele
-tad tikrai neatitinka teiginio apie piguma ir nekvapnuma
Kita vertus, monoi galima galimti tik is rafinuoto kokoso -toks yra reikalavimas is soil association, bet rafinavimas rafinavimui neprilygsta