Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 03 12, 20:36)
ant gerosios (jos yra dvieju rusiu) yra sertifikatas smile.gif toks va: user posted image

aciu, su situo zenkliuku ir turiu
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 12, 19:38)
kainos tai daug kur skiriasi. reikia paziureti kitu primavera alieju kainas, ar jie nera brangesni nei kitur. bet kiek ziurejau i EA, tai man jie atrode tikrai brangesni  ax.gif

Aš irgi pagalvojau, kad gal čia už prekės ženklą dar reikia mokėti, nes pati primavera gan brangoka ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 20:32)
jei gerai pamenu, tai 38 litus  4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 20:39)
pasakiau kainą ir pačiai pasidarė įdomu, kuo ypatingi tie garintuvai automobiliams iš KN? smile.gif

Na, visai ne daug, galvojau panašiai kaip ir garintuvai biggrin.gif kažin kaip dar jis naudojamas, aš norėjau nusipirkti į mašiną levandos pagalvėlių, bet pagalvojau, kad per daug raminančiai veiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 20:34)
merginos, o kaip suprast kur rafinuotas aliejus, o kur ne?
sakysim toki aprasyma cia rado prie avokadu aliejaus, jis geras?

jei nerafinuotas, tai turetu buti uzrasyta virgine arba nonrefined ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 12 kovo 2009 - 21:20
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 21:34)
Avocado Oil Certified Organic
(Persea Gratissima)

Avocado Oil is a mild, nourishing, semi-fatty Oil, rich in vitamins A, B1, B2 and D, lecithin, potassium and vitamin E.  The oil is easily absorbed into the deep tissue of the skin.  Avocado oil can be used to freshens and lift tired dull skin. It is a long oil which spreads well on skin. It can give shine and softness when added to lip balms and glossiness to lip sticks; it may replace other existing oils in these products.

Extraction Method: Extraction by centrifuge of the avocado flesh

Ingredients: Avocado oil

Common uses: creams, moisturizers, lipsticks, makeup bases, bath oils, sunscreens and suntan lotions

Origin: South Africa

Shelf Life:  1 year

AS IRGI NESUPRANTU doh.gif
TAIP ISEINA KAD [URL=http://materiaaromatica.com/Default.aspx? go=ProductDisplay&ProductID=25609]materiaaromatica.com[/URL]

Persea gratissima New Zealand Cold-pressed from the flesh Organic - Soil Association Certified

AVOKADO TURETU BUT RAFINUOTAS, BET GI IS TEN KN GAUNA DAUGKA O KN TAI RASO KAD NERAFINUOTI, NEBESUPRANTU doh.gif
GAL REIKIA EIT I TA ASOCIJACIJOS PSL IR PASIAISKINT g.gif
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
CIA RASO KN PUSLAPYJE APIE KOKOSU:

Kilmės šalys: Indija, Pietų Afrikos Respublika (organinis, sertifikuotas)

Tiek indiškas, tiek afrikietiškas kokosų aliejus gamintas rankomis, nepatyręs fabriko technologijų... Indiškas aliejus sodraus, saldaus kokosų kvapo (ir skonio:), truputėlį gelsvos spalvos, nes išspaustas iš džiovintų kokosų. Afrikietiškas kokosų aliejus baltesnis, kvepia labai švelniai - šviežiu kokosų pieneliu, nes išspaustas iš šviežių kokosų...

O VIENAM PUSLAPY My Webpage RADAU:

Virgin coconut oil is made from fresh coconut meat, NOT copra (used for many coconut oils) and the resulting product should have a distinct taste and fragrance. Most commercial coconut oils are RBD (refined, bleached, and deodorized) and contain traces of chemicals used in processing.
Oils made from copra (coconut meat left out in the sun to dry where it becomes infested with mould, bacteria and insects) have to be refined, bleached and deodorised to make them fit for human consumption. They are cheap, waxy and have no fragrance or flavour. These may or may not be hydrogenated oils.

TRUPUTI SUSIMAISIAU GAL KAS PAKOMENTUOTU g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 12, 10:09)
ryte atsikeliu su tokiais pat sausos odos lopinėliais ant smakro, jie siek tiek net niežti verysad.gif .

pries tai nupeelingavus pabandyk pasitepti vit. E skystu kur vaistinese buna pirkti

QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 11:07)
Ir ką reiškia filtruotas šalto spaudimo?  rolleyes.gif

sakyciau "perkostas" ir tokiu budu isvalytas. Esme kas sudaro tuos filtrus ax.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 13:38)
aciu uz paaiskinimus  4u.gif
Perziurejau sveikuose produktuose tuos aliejus, na raso tik, akd jie ekologiski, bet neraso, kad nerafinuoti  g.gif  Tai kaip zinot?

jei turi zenkliuka -tai nereiketu baimintis, nes tokie aliejai, net ir rafinuoti butu tik naturaliais budais-nenaudojant chemijos

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 15:30)
gal kas nors bandet Logonos cover stick'a?  ax.gif

as bandziau -man patiko, mano sesuo naudoja jau gerus metus ir yra juo patenkinta

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 20:34)

lengviausia atpazinti kai turi galimybe alieju apziureti ir pauostyti - tada tikrai lengva atpazinti. Siaip, kaip jau minejau -sertifikuoti aliejai nebuna rafinuojami cheminiu budu

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 23:12)
Oils made from copra (coconut meat left out in the sun to dry where it becomes infested with mould, bacteria and insects) have to be refined, bleached and deodorised to make them fit for human consumption.  They are cheap, waxy and have no fragrance or flavour.  These may or may not be hydrogenated oils.

asmeniskai man tai labai panasu i antireklama g.gif Pvz. materiaaromatica juk tiekia ta indiska kokosu alieju is dziovintu kokosu -parasyta virgin ir kaina tikrai didele blink.gif -tad tikrai neatitinka teiginio apie piguma ir nekvapnuma ax.gif
Kita vertus, monoi galima galimti tik is rafinuoto kokoso -toks yra reikalavimas is soil association, bet rafinavimas rafinavimui neprilygsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau is Aromata Mirabilia parduotuves ta alieju misini riebiai odai. pardaveja sake, kad tepti reikia ant dregnos odos, tada susigeria ir nelieka riebumo. bet man vistiek riebumas jauciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 13, 01:02)
Nusipirkau is Aromata Mirabilia parduotuves ta alieju misini riebiai odai. pardaveja sake, kad tepti reikia ant dregnos odos, tada susigeria ir nelieka riebumo. bet man vistiek riebumas jauciasi g.gif

per daug tepi vadinasi rolleyes.gif likucius servetele pasalink
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 22:12)
CIA RASO KN PUSLAPYJE APIE KOKOSU:

Kilmės šalys: Indija, Pietų Afrikos Respublika (organinis, sertifikuotas)

Tiek indiškas, tiek afrikietiškas kokosų aliejus gamintas rankomis, nepatyręs fabriko technologijų... Indiškas aliejus sodraus, saldaus kokosų kvapo (ir skonio:), truputėlį gelsvos spalvos, nes išspaustas iš džiovintų kokosų. Afrikietiškas kokosų aliejus baltesnis, kvepia labai švelniai - šviežiu kokosų pieneliu, nes išspaustas iš šviežių kokosų...

O VIENAM PUSLAPY My Webpage RADAU:

Virgin coconut oil is made from fresh coconut meat, NOT copra (used for many coconut oils) and the resulting product should have a distinct taste and fragrance.  Most commercial coconut oils are RBD (refined, bleached, and deodorized) and contain traces  of chemicals used in processing.
Oils made from copra (coconut meat left out in the sun to dry where it becomes infested with mould, bacteria and insects) have to be refined, bleached and deodorised to make them fit for human consumption.  They are cheap, waxy and have no fragrance or flavour.  These may or may not be hydrogenated oils.

TRUPUTI SUSIMAISIAU GAL KAS PAKOMENTUOTU  g.gif

jau seniau rasiau, man atrodo, KN netiksliai issiverte aprasyma.
turetu buti ne dziovinti, o apdziovinti. tai is esmes skirtingi procesai.
Atsakyti
ar butu norinciu pasidalinti siuo Laveros savaiminio idegio kremu ax.gif
Man reiktu kokiu 30 ml, maximum 50 ml, o cia yra 150 ml - man tiek daug nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 13, 00:12)

nu man irgi atrodo, kad cia kazkokia antireklama
ir nemanau kad sauleje dziovinant pelesiu atsirastu
kam tada isvis dziovina jei ju kokybe suprasteja g.gif
cia gal kalbama pie kokosus - atliekas kur jau supuve ir niekam nebereikalingi tai kazkas dar bando uzsidirbt g.gif
Atsakyti
Na, zinokit vakar taip ir nenusipirkau as tu Logono plauku dazu doh.gif , nes paskutiniu dvieju tamsesnio atspalvio spalvu nebuvo ir apskritai Logonos nieko nebuvo, nes neuzveze. Tai Logonos atves tik pirmadieni, tai reiksvel ten suoliuoti biggrin.gif Isigijau tik Santes Brilliant Care balzama, nes turejau meginuka, tai laaabai man patiko thumbup.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 12, 23:42)
jei turi zenkliuka -tai nereiketu baimintis, nes tokie aliejai, net ir rafinuoti butu tik naturaliais budais-nenaudojant chemijos
as bandziau -man patiko, mano sesuo naudoja jau gerus metus ir yra juo patenkinta
lengviausia atpazinti kai turi galimybe alieju apziureti ir pauostyti - tada tikrai lengva atpazinti. Siaip, kaip jau minejau -sertifikuoti aliejai nebuna rafinuojami cheminiu budu

dekoju tau, kaip visada, uz aiskius atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 13 kovo 2009 - 07:44