Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 17:40)
Esu mačiusi Camelia vaistinėse pastas, kelių rūšių, viena tikrai balinanti, čia praeitos temos pabaigoje ir paveiksliuką kažkas buvo įkėlęs, rašo natūralios  ax.gif
Šiomis dienomis eisiu į vaistinę, tai pažiūrėsiu jų sudėtį tuo pačiu  ax.gif

O ko turi būti sudėtyje, kad putotų?
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 20:04)
Jos yra kelių rūšių, reikia žiūrėti sudėtį mirksiukas.gif

Ačiū, reikės pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 19:48)
Brandžios odos mišinukas, migdolų, nakvišų, erškėtuogių aliejai 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kaip noriu automobilinio eterinių aliejų garintuvo iš KN bigsmile.gif Kažin kiek kainuoja, turbūt nemažai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramaškė @ 2009 03 12, 19:06)
Ačiū, reikės pasidomėti.

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 19:09)
aciukas  4u.gif

Nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 20:04)
Jos yra kelių rūšių, reikia žiūrėti sudėtį mirksiukas.gif

o kuri ta geroji? as kai pirkau viena tebuvo tai nesukau galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 12, 20:35)
o kuri ta geroji? as kai pirkau viena tebuvo tai nesukau galvos g.gif

ant gerosios (jos yra dvieju rusiu) yra sertifikatas smile.gif toks va: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 12 kovo 2009 - 19:40
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 11:05)
Norėsiu ir aš išbandyti, kai pabaigsiu sezamus ax.gif Bet ar tikrai nerafinuotas, nes kainos skiriasi g.gif

su kvapu tai manau kad nerafinuotas. kvapas tikrai toks pats kaip to aliejuko is primavera, tik dabar galvoju gal siek tiek svelnesnis. bet tikrai gerai jauciamas.

kainos tai daug kur skiriasi. reikia paziureti kitu primavera alieju kainas, ar jie nera brangesni nei kitur. bet kiek ziurejau i EA, tai man jie atrode tikrai brangesni ax.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 12:18)
O kokiu tau reikia? As is cia
uzsisakiau laukiu siuntinuko avokadu, ersketuogiu, makadamiju, kokosu, taukmedzio nemazais kiekiais jei ko reiktu galeciau po truputi parduot  smile.gif

man daugiausia reikia eteriniu blush2.gif bet labai aciu uz pasiulyma ir nuoroda 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik man kyla itarimas kad dauguma siu alieju rafinuoti verysad.gif nes yra keletas kur aiskiai parasyta kad nerafinuoti ir ju kaina aukstesne. bet visu dar neistudijavau ax.gif beje, kiek kainuoja siuntimas? 4u.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 15:52)
Kiek suprantu, tai ekologiškas ir reiškia kad nerafinuotas, jei klystu, pataisykit  ax.gif
Beje, jau jį nusipirkau, už kelių dienų parašysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif

Beje, jų internetinis tinklapis:
http://www.oelmuehle-solling.de/

suprantančios vokiškai gal pasakys, ar tikrai jų aliejai ekologiški  4u.gif

ekologiskas nebutinai nerafinuotas schmoll.gif bet ir rafinavimo budu yra ne vienas. cia kunigunda geriau zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 19:41)
merginos gal kurios mama naudoja aliejus? kokius perka? mano mama irgi susizavejo mane pamacius, ka jai galima butu nupirkt is alieju? sakiau mamos dienos proga bus dovanu  ax.gif

As ersketuogiu dovanosiu pamaisius dar su kuonors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 12, 17:33)
as kazkada bandziau su elektriniu plakikliu, su blenderiu... (ne krema gaminau, bet esme ta pati - vandeni su aliejum bandziau sujungt).
nieko neisejo  doh.gif  biggrin.gif

su biciu vasku irgi ne pyragai gavos.

as jau virs metu toki naudoju, ir nezinojau, kad tai kiaules seriai  biggrin.gif  doh.gif

gal gali kokį receptuką mišriai odai tokio kremo, jei turi? 4u.gif Kol nenusvilsiu nagų, tol rūpės biggrin.gif

o mes įtikinėjom, kad ne hihihi.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 18:41)
merginos gal kurios mama naudoja aliejus? kokius perka?

pats nekalčiausias aliejus pradedančiai - kokosų, kur eina kaip kūno losjonas thumbup.gif Dar turi mišinį brandžiai odai ir labai juo patenkinta, sviestmedžio sausai odai bigsmile.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 18:55)
Reikia priminti bioboutique, kad žadėjo atsivešti, negražu netesėti pažadų biggrin.gif

kiek jie ir kam Laverą žadėjo doh.gif Iš pažadų virvę būtų galima nuvyti tongue.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 19:14)
Vaje, kaip noriu automobilinio eterinių aliejų garintuvo iš KN bigsmile.gif Kažin kiek kainuoja, turbūt nemažai ax.gif

jei gerai pamenu, tai 38 litus 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kaip suprast kur rafinuotas aliejus, o kur ne?
sakysim toki aprasyma cia rado prie avokadu aliejaus, jis geras?
Avocado Oil Certified Organic
(Persea Gratissima)

Avocado Oil is a mild, nourishing, semi-fatty Oil, rich in vitamins A, B1, B2 and D, lecithin, potassium and vitamin E. The oil is easily absorbed into the deep tissue of the skin. Avocado oil can be used to freshens and lift tired dull skin. It is a long oil which spreads well on skin. It can give shine and softness when added to lip balms and glossiness to lip sticks; it may replace other existing oils in these products.

Extraction Method: Extraction by centrifuge of the avocado flesh

Ingredients: Avocado oil

Common uses: creams, moisturizers, lipsticks, makeup bases, bath oils, sunscreens and suntan lotions

Origin: South Africa

Shelf Life: 1 year
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 12, 20:38)

man daugiausia reikia eteriniu  blush2.gif bet labai aciu uz pasiulyma ir nuoroda  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik man kyla itarimas kad dauguma siu alieju rafinuoti  verysad.gif  nes yra keletas kur aiskiai parasyta kad nerafinuoti ir ju kaina aukstesne. bet visu dar neistudijavau  ax.gif  beje, kiek kainuoja siuntimas?  4u.gif

kokosu ir taukmedzio tirai nerafinuoti o del kitu tai negarantuoju g.gif
Atsakyti
pasakiau kainą ir pačiai pasidarė įdomu, kuo ypatingi tie garintuvai automobiliams iš KN? smile.gif Aš Primaveros nepatikusį ir neprilipusį mišinį lašinu ant tokių medinių rutuliukų (kažkada nusipirkau pakvėpintus NB, CUP'e), ridinėjasi sau mašinoj ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 21:32)
pats nekalčiausias aliejus pradedančiai - kokosų, kur eina kaip kūno losjonas  thumbup.gif Dar turi mišinį brandžiai odai ir labai juo patenkinta, sviestmedžio sausai odai  bigsmile.gif

zinosim, aciu 4u.gif as galvoju duot pabandyt savo avokadu alieju, irgi raso, kad tinka nuo rauksliu, bent zinos kaip ten viskas atrodo su tais aliejais tongue.gif
Atsakyti