QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 17:11)
Tu
Mokėjau ~7 eurus, o siuntimas man kainavo 20 eurų už ~2 kg siuntinį, tai vienai siųstis nelabai apsimoka iš ten, nebent kokius 5 kg prekių imti ir siuntimas tada būtų 35 EUR.
Nea, iš dekoratyvinės nieko nesu bandžius, nors buvau į kreminę pudrą užsižiūrėjus Hauschkos maniškė į pabaigą, norėčiau išbandyti ką nors labiau maskuojančio, merginos labai gyrė Nvey pudrą, tai apie ją šiuo metu galvoju
Mokėjau ~7 eurus, o siuntimas man kainavo 20 eurų už ~2 kg siuntinį, tai vienai siųstis nelabai apsimoka iš ten, nebent kokius 5 kg prekių imti ir siuntimas tada būtų 35 EUR.
Nea, iš dekoratyvinės nieko nesu bandžius, nors buvau į kreminę pudrą užsižiūrėjus Hauschkos maniškė į pabaigą, norėčiau išbandyti ką nors labiau maskuojančio, merginos labai gyrė Nvey pudrą, tai apie ją šiuo metu galvoju
supratau... gaila kad pas mus nera...
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 17:14)
Labai teisingai pasakyta
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 17:16)
Lavera labai šauniai putoja, taip pat dar vastinėse ir didesniuose PC būna tokia itališka nebrangi natūrali dantų pasta, užkrito pavadinimas, merginos gal primins Tai ji irgi sėkmingai putoja, gaivaus skonio ir pan.
gal kartais Langelica?