Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 17:11)
„Tu“ mirksiukas.gif

Mokėjau ~7 eurus, o siuntimas man kainavo 20 eurų už ~2 kg siuntinį, tai vienai siųstis nelabai apsimoka iš ten, nebent kokius 5 kg prekių imti ir siuntimas tada būtų 35 EUR.

Nea, iš dekoratyvinės nieko nesu bandžius, nors buvau į kreminę pudrą užsižiūrėjus g.gif Hauschkos maniškė į pabaigą, norėčiau išbandyti ką nors labiau maskuojančio, merginos labai gyrė Nvey pudrą, tai apie ją šiuo metu galvoju smile.gif

biggrin.gif
supratau... gaila kad pas mus nera... verysad.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 17:14)
Labai teisingai pasakyta  thumbup.gif

biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 17:16)
Lavera labai šauniai putoja, taip pat dar vastinėse ir didesniuose PC būna tokia itališka nebrangi natūrali dantų pasta, užkrito pavadinimas, merginos gal primins doh.gif  blush2.gif Tai ji irgi sėkmingai putoja, gaivaus skonio ir pan. smile.gif

gal kartais Langelica? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 12 kovo 2009 - 16:23
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 15:52)
Kiek suprantu, tai ekologiškas ir reiškia kad nerafinuotas, jei klystu, pataisykit  ax.gif

na, man atrodo, kad ekologiskas buna ir rafinuotas, bet irgi nesu visiskai tikra unsure.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 12, 16:07)
Tie kur su bakteriologini pavojumi, tai lyg ir nelabai matyti g.gif Kažkas panašaus į "miltelinių" dažų pakuotę, bet lyg ir tos moteriškės ant pakuotės nebuvo (nepirkau, tai ir stipriai neįsidėmėjau blush2.gif )

Aišku, kad pabandyk,

drinks_cheers.gif gerai, varau i cupa ri vietoj susiorientuosiu pirkt-nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 17:16)
Lavera labai šauniai putoja, taip pat dar vastinėse ir didesniuose PC būna tokia itališka nebrangi natūrali dantų pasta, užkrito pavadinimas, merginos gal primins doh.gif  blush2.gif Tai ji irgi sėkmingai putoja, gaivaus skonio ir pan. smile.gif

L'Angelica mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 03 12, 17:12)
Gal galėtumėte patarti kokią dantų pastą pasirinkti ax.gif . Nupirkau dukrai Urtekram, tai jai nepatinka, nes visiškai neputoja. Ir kiek pastebėjau dantukai ne tokie balti pasidarė. Ir pati norėčiau kokią nors naturalią nusipirkti, bet turėtų putoti, man skonis nesvarbus.

Esu mačiusi Camelia vaistinėse pastas, kelių rūšių, viena tikrai balinanti, čia praeitos temos pabaigoje ir paveiksliuką kažkas buvo įkėlęs, rašo natūralios ax.gif
Šiomis dienomis eisiu į vaistinę, tai pažiūrėsiu jų sudėtį tuo pačiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 12, 17:23)
L'Angelica  mirksiukas.gif

Čia ne apie L'angelika prieš tai rašiau
Atsakyti
Merginos, gal kam prisireiktu Logonos dieninio kremo su hamameliu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 11, 21:06)
niu jei yra abejoniu, tai nebaisus dalykas. igyvensiu as be tu aliejuku  mirksiukas.gif

kai nesu tikra, as geriau nezadu 4u.gif
i mano bagaza jis, manau, bus per didelis, kad tilptu.. o siusti per pervezejus - per mazas, kad jums apsimoketu.. g.gif

as laisvai jums nupirkciau ir ideciau i sekanti bendra siuntini i letuva, jei toks bus. ir be procento biggrin.gif tik tai butu negreitu laiku...
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 12, 14:24)

kilo man tokia idėja  ax.gif O jeigu namie gaminant kremą su vandens faze panaudoti blenderį?  bigsmile.gif Jis juk sukasi neįtikėtinu greičiu, rankomis to nepasiekti smile.gif Gizma, ar tai atitiktų pramonėje naudojamų agregatų savybes? biggrin.gif

as kazkada bandziau su elektriniu plakikliu, su blenderiu... (ne krema gaminau, bet esme ta pati - vandeni su aliejum bandziau sujungt).
nieko neisejo doh.gif biggrin.gif

su biciu vasku irgi ne pyragai gavos.

emulsinis vaskas manes nezavi tiek, kad su juo gaminciau.

zodziu, kolkas susilaikau nuo kremu gamybos smile.gif
Papildyta:
per BBC gyre ta medini su naturaliais sereliais dantu sepetuka, apie kuri kalbejom smile.gif
as jau virs metu toki naudoju, ir nezinojau, kad tai kiaules seriai biggrin.gif doh.gif

kaip dantu sepetukas jis man nelabai... keisim ax.gif naudot galima tik del ekologiskumo idejos smile.gif
Atsakyti
merginos gal kurios mama naudoja aliejus? kokius perka? mano mama irgi susizavejo mane pamacius, ka jai galima butu nupirkt is alieju? sakiau mamos dienos proga bus dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 12, 18:41)
merginos gal kurios mama naudoja aliejus? kokius perka? mano mama irgi susizavejo mane pamacius, ka jai galima butu nupirkt is alieju? sakiau mamos dienos proga bus dovanu  ax.gif

Brandžios odos mišinukas, migdolų, nakvišų, erškėtuogių aliejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 12, 17:19)
o Laveros kosmetikos lt nera pirkti, tik siustis imanoma?  unsure.gif

Nea, nėra Lietuvoje, nors nesuprantu kodėl, nes susidomėjimas didžiulis ir kainos prieinamos ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 12, 17:20)
gal kartais Langelicablush2.gif

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 18:50)
Nea, nėra Lietuvoje, nors nesuprantu kodėl, nes susidomėjimas didžiulis ir kainos prieinamos ax.gif

Reikia priminti bioboutique, kad žadėjo atsivešti, negražu netesėti pažadų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 19:50)

Kaip gaila kad nera, gal kas planuoja uzsakineti?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 12, 17:23)
L'Angelica  mirksiukas.gif

Kazkaip net nepagalvojau, kad ji naturali g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 03 12, 19:02)
Kazkaip net nepagalvojau, kad ji naturali g.gif .

Jos yra kelių rūšių, reikia žiūrėti sudėtį mirksiukas.gif
Atsakyti