Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(c-girl @ 2009 03 11, 20:36)
Gal gaeltumet bent jau nuotraukas nugaletojas ikelt i tema...nugi labai smalsu pamatyti blush2.gif (slaptazodzio nedristu klausti, nes sunku man butu paciai su dalyvavimais ND)

Manau, galime c-girl suteikti slaptazodi, kaip garbes sveciui? mirksiukas.gif
Labai smagu, kad pazenge uzsuka. 4u.gif

BUsimu ND tema daiktas is 3 pusiu tinka. drinks_cheers.gif Tik kaip pateikiam tas tris foto: klijuojam i viena, ar 1,2,3,? Gal dedam visas tris atskirai, nes sudejus i viena, nukentes kokybe.

Duoma kasdien vis labiau stebina savo kuryba. wub.gif Turi talenta, nesustok. mirksiukas.gif

Lamellos katukas faina poza miega. thumbup.gif Tik zvilgsnis pirmiausiai krito i zvake.

Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 11, 21:08)
tenka ilgokai ziuret, pakol suvoki, kas tai smile.gif netrink wink.gif

Gerai, netrinsiu. biggrin.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 11, 21:09)
gal gimtadienis katinuko  g.gif  biggrin.gif man tai patinka  ax.gif  thumbup.gif

Ne, dar negimtadienis, čia šeip romantiškas vakaras. biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2009 03 11, 21:25)
Manau, galime c-girl suteikti slaptazodi, kaip garbes sveciui?  mirksiukas.gif
Labai smagu, kad pazenge uzsuka.  4u.gif
Lamellos katukas faina poza miega.  thumbup.gif Tik zvilgsnis pirmiausiai krito i zvake.

Taip, tikrai galima duot slaptažodį. thumbup.gif
Tai va, dėl to žvilgsnio krypimo į žvakę ir galvoju ar trint ar ne. smile.gif
Atsakyti
Linole, ačiū tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 16:32)
as ir fotika is ebay pirkau blush2.gif

Ir as smile.gif ir viskas gerai.

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 18:11)
drinks_cheers.gif  as irgi taip pagalvojus esu  biggrin.gif

Ir as bigsmile.gif O ypac siandien, kad tevai isvaziave, tai jaunimas party padarytu, o cia su fotiku zaidzia thumbup.gif
Is vis zaviuosi ja kaip ir daugelis ir labai suprantu, ilendu i jos amziaus kaili del jos norimu remeliu ir pan. nes ji dar jauna kitokie pojuciai, norai, kaip bus tricokas ir nores paprastumo labiau biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2009 03 11, 20:25)
Manau, galime c-girl suteikti slaptazodi, kaip garbes sveciui?  mirksiukas.gif
Labai smagu, kad pazenge uzsuka.  4u.gif

drinks_cheers.gif noretusi is jos ir komentaru gaut ax.gif mirksiukas.gif Dalyvaut neleisim, nes visas naujas temas ji tures galvot biggrin.gif juokauju aisku, cia palyginimas su SM konkursais 4u.gif

As ir UZ 1 tema naujiems ND
Atsakyti
Issiunciau as C-girl slaptazodi, net jusu neatsiklausus... blush2.gif biggrin.gif o cia pasirodo ir nereikejo klaust....

ir siaip mano gedai - as galvojau kad ji ta slaptazodi turi... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Medona, bet kad jie tik keliom valandom išvažiavo. biggrin.gif
O aš tikiuos, kad kai man bus trisdešimt, nebūsiu tokia kaip mano tėvai.
Jie labai buitiški. Jie tik tvarkosi tvarkosi tvarkosi. biggrin.gif
Ir dažniausiai barniai kyla dėl to kad aš ko nors nesutvarkiau. doh.gif
Aš tikiuosi, kad aš tokia netapsiu ir nepamiršiu savęs, savo pomėgių. blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Duoma, zaviuosi tavimi nerealiai wub.gif Tikra saunuole, pati turiu dvi dukras ir kaip minejo Pukė, viliuosi, jog panasaus amziaus jos tures koki hobi 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 18:08)
o va mano vietas tasiukas neateina .. pirktas sausio menesi  unsure.gif  as tada pirkau tase ta lesiuka balansui nustatyti ir maziuka tasiuka vien tik fotikui  . taivat pastarojo dar nera ..  unsure.gif

verysad.gif kaip gaila, nebandai rasyti pardavejui?

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 18:40)
atejau paburbuliuot.... biggrin.gif

thumbup.gif dazniau prasom biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 19:39)
Na jeigu norite fotkinti tą patį daiktą iš skirtingų kampų, tai gerai ax.gif . Tai tuomet reiktų pateikti 3 to paties daikto nuotraukas ax.gif (jei teisingai supratau)

As suprantu, kad tai koliazas turetu buti, ar ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 13:21)
Bet va ka dar pastebejau,prie Bacardi neryskios foto tik Bonda(saunuole)prisikabino,visoms labai,labai grazu.Prie kitu tokiu pat neryskiu foto,beveik vioms prireike ryskumo?Tai kaip cia paaiskinti? doh.gif

Pirma, pasijutau pagerbta, kad tiek daug pakalbėjot apie mane ir pralinksmino tavo pastaba - Aha, Bonda šaunuolė, bet niekas netrukdo ir tau prisikabint, jei nepatinka tongue.gif
Bet iš tiesų tai tu teisi dėl Bondos, žinai kur? Ji vienintelė išdrįso pasakyt savo nuomonę apie fotografiją. Man, mergaitės, nepykit, bet tie panaši į tą, panaši į aną, nieko neduoda - laukiau iš jūsų pastebėjimų ir objektyvios nuomonės, kritikos. Jei jau nepatinka kažkas, tai ir pasakykit savo nuomonę- nėra čia ko bijot. Ryškumas, palikim jį sau dėl vienos priežasties- toje foto tikrai (atsakiau Bondai) nebuvo siektas, nes tokia buvo nuotraukos mintis ir todėl taip pateikta. Tikrai yra dar prie ko prisikabint wink.gif Vis dar laukiu 4u.gif Tikiu, kad galbūt kažkam ši foto patinka - nes jei būtų man nepatikę pačiai tai ir nebūčiau rodžius, bet tikrai tikiu, kad yra ir tokių, kurioms tokios foto neimponuoja. Tai prašom sakyt drąsiai - nesikukulint smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Vasaraite, jergau, kaip miela. blush2.gif ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 11, 21:47)
Medona, bet kad jie tik keliom valandom išvažiavo.  biggrin.gif

O aš tikiuos, kad kai man bus trisdešimt, nebūsiu tokia kaip mano tėvai.
Jie labai buitiški. Jie tik tvarkosi tvarkosi tvarkosi.  biggrin.gif 

Ir dažniausiai barniai kyla dėl to kad aš ko nors nesutvarkiau.  doh.gif

Supratau biggrin.gif Reiskia party butu? As ne taip pagalvojau biggrin.gif tiksliau, piesiau tavo paveiksla mintyse kokia tu gera dukra smile.gif

o kaip bus 30, patikek, busi kaip tavo tevai biggrin.gif

ir mum su broliu taip buvo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 11, 22:17)
Supratau  biggrin.gif  Reiskia party butu? As ne taip pagalvojau  biggrin.gif  tiksliau, piesiau tavo paveiksla mintyse kokia tu gera dukra  smile.gif

o kaip bus 30, patikek, busi kaip tavo tevai biggrin.gif 

ir mum su broliu taip buvo  tongue.gif

lotuliukas.gif ot kokia tu gal ji visai nebus panasi i tevus lotuliukas.gif pvz kaip as bigsmile.gif o karts nuo karto party tai yra gerai thumbup.gif tik reikia zinoti ribas ax.gif
Atsakyti
medona, jeigu būtų išvažiavę kelioms dienoms, tada galbūt būtų buvę . ;D
Nesu šeip bloga dukra,. biggrin.gif Vat, aš irgi turiu brolį ir mes dažnai atvirai pašnekam.
Edeva, o taip. drinks_cheers.gif visada reikia jausti ribas.
Atsakyti