Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Vis pamirstu: blush2.gif turiu pasiulyma: gal tuos albumus, kur privalomos uzduotis naujokams (1-5), iskelti i "public...", kad naujokai galetu pasiziureti kaip pvz. O jau visos kitos tegu lieka uzrakintos. Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 11, 19:27)
Vis pamirstu:  blush2.gif  turiu pasiulyma: gal tuos albumus, kur privalomos uzduotis naujokams (1-5), iskelti i "public...", kad naujokai galetu pasiziureti kaip pvz. O jau visos kitos tegu lieka uzrakintos. Ka manot?  g.gif

tai juk bloge yra keli pvz ideti (nugaletoju foto) , o paskui jau lai fantazija liejasi laisvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:20)
Edeva - zinai, kaip man yr ? biggrin.gif snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra....  biggrin.gif  thumbup.gif  o kt diena i ji jau geda ziuret  blush2.gif  doh.gif  kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... biggrin.gif ar dar kam nors taip buna?  biggrin.gif

Oi koks pazistamas jausmas lotuliukas.gif Ipatingai pries kokius 2 metus taip budavo, kai dar technikos mokemes aname skyrelyje. Dabar jau zinau ko mazdaug noriu, kritiskesne savo darbams esu, tai ir reciau tokie epizodai nutinka mirksiukas.gif 4u.gif

Merginos Jus saunuoles, zengiat i prieki sparciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na dar toks prasymukas... blush2.gif Gal gaeltumet bent jau nuotraukas nugaletojas ikelt i tema...nugi labai smalsu pamatyti blush2.gif (slaptazodzio nedristu klausti, nes sunku man butu paciai su dalyvavimais ND)

P.S. va kazkas uzsimine apie Jusu bloga...O kur jo ieskoti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 11 kovo 2009 - 19:37
QUOTE(c-girl @ 2009 03 11, 19:36)

P.S. va kazkas uzsimine apie Jusu bloga...O kur jo ieskoti???

pirmam psl yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 11, 19:41)
pirmam psl yra nuoroda  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
zekit koki rinkinuka filtru radau biggrin.gif

http://cgi.ebay.co.u...e...A1|240:1318

ten apacioj yra nuotraukos pvz ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 11 kovo 2009 - 19:47
atejau pasiguosti. bandziau fotkinti auto, taciau nusedo batarkes, pradejo temti, ir kazkas su parkoveju negerai nes nesu tikrai ar krauna sad.gif bedos po viena neivaiskto. teks fotosesija pratesti rytoj(jei batarkes pasikraus)
Atsakyti
Pradejau komentuot auto - ir supratau po keliu foto - kad sitas pc grybauja su spalvom sad.gif labai jau saltais atspalviais viska rodo - tai tada pratesiu ta reikala, kai atgausiu savo pc... unsure.gif unsure.gif

zodziu nepykit, kad dabar nekomentuoju.... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 19:47)
zekit koki rinkinuka filtru radau  biggrin.gif

http://cgi.ebay.co.u...e...A1|240:1318

ten apacioj yra nuotraukos pvz ...

bet kazi ar butina tokius filtrus pirkti g.gif manyciau pats naudingiausias butu poliarizacinis filtras, o kitu filtru efektus gal galima su PS isgaut. cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Trinti lauk ar netrinti? Štai kur klausimas. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 11, 20:06)
Trinti lauk ar netrinti? Štai kur klausimas. biggrin.gif

user posted image

tenka ilgokai ziuret, pakol suvoki, kas tai smile.gif netrink wink.gif
Atsakyti
gal gimtadienis katinuko g.gif biggrin.gif man tai patinka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti