as uzpirma varianta nors ir retai cia rodausi,bet viska bandau tik nevisada gaunu toki rezultata koki noriu matyti
Del Nd tai man nera skirtumo pirmas ar antras variantas.noriu abieju ir aplamai noriu visu
Puke, peperoni, baikit, nėra dėl ko pykt. Pralinksminot.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 11, 18:03)
O man patiko ta mintis, kad vieną daiktą iš kelių pusių nufotografuot.
Tai tame ir užduotis, kad pateikt įdomiai ir nebanaliai būtų.
peperoni, ačiū. radau.
Tai tame ir užduotis, kad pateikt įdomiai ir nebanaliai būtų.
peperoni, ačiū. radau.
Na jeigu norite fotkinti tą patį daiktą iš skirtingų kampų, tai gerai . Tai tuomet reiktų pateikti 3 to paties daikto nuotraukas (jei teisingai supratau)
Man visai patiktų šitą užduodis. O kaip dėl kitų nežinau.
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 11, 19:20)
Del Nd tai man nera skirtumo pirmas ar antras variantas.noriu abieju ir aplamai noriu visu
Man tai ir viskas tinka.
Duoma, šaunios Tavo idėjos.
QUOTE(Edeva @ 2009 03 11, 18:18)
as uzpirma varianta nors ir retai cia rodausi,bet viska bandau tik nevisada gaunu toki rezultata koki noriu matyti
Edeva, o tai tu galvoji kitoms gaunas? dar ir kaip nesigauna... daug ka noreciau padaryt, parodyt, nufotkint - bet deja deja.... padedu fotika keliom dienom - padulka jis - tada vel traukiu.... ir vel bandau..... na gausis gal kada nors...
dabar tai ziauriai noriu saules... kai as namie - tai jos ner, kai as darbe - tai plieskia pro langus... ech.... greiciau tas pavasaris......
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:07)
na matai tavo jau dauguma fotografiju bent jau kazkiek tenkina tave o manosios dar ne na bet as nepasiduodu aciu tau tu visada visas palaikai
del pavasario as jau nebegaliu tuoj depresija uzpuls del tokio oro slapia,lyja,tamsu,dregna, nu kokios gali nuotaikos but nei lauke nei kambari negali pafotkint
Edeva - zinai, kaip man yr ? snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra.... o kt diena i ji jau geda ziuret kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... ar dar kam nors taip buna?
o jei dar pavaikstau po kitus fotopuslapius - tai visai liudesys apima.... bet kazkiek vilties turiu dar.... vis tiek...
o jei dar pavaikstau po kitus fotopuslapius - tai visai liudesys apima.... bet kazkiek vilties turiu dar.... vis tiek...
QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 18:39)
Na jeigu norite fotkinti tą patį daiktą iš skirtingų kampų, tai gerai . Tai tuomet reiktų pateikti 3 to paties daikto nuotraukas
man patinka tokia uzduotis, manau bus tikrai idomu, ir galva reikes pasukt, kaip idomiau nufotkint
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:20)
Edeva - zinai, kaip man yr ? snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra.... o kt diena i ji jau geda ziuret kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... ar dar kam nors taip buna?
man taip yra as tikiuos, kad po metu kitu juoksimes is tokiu sedevru
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:20)
man dar taip nera,nors noreciau ,kad butu del fotopsl tai as ten bijau net zvalgytis nes iki ju man kaip peskom iki amerikes bet as bandau eit o is taves tikrai bus geras fotografas