Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

as uzpirma varianta 4u.gif nors ir retai cia rodausi,bet viska bandau 4u.gif tik nevisada gaunu toki rezultata koki noriu matyti verysad.gif
Atsakyti
Del Nd tai man nera skirtumo pirmas ar antras variantas.noriu abieju ir aplamai noriu visu biggrin.gif
Atsakyti
Puke, peperoni, baikit, nėra dėl ko pykt. biggrin.gif Pralinksminot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 11, 18:03)
O man patiko ta mintis, kad vieną daiktą iš kelių pusių nufotografuot.
Tai tame ir užduotis, kad pateikt įdomiai ir nebanaliai būtų.

peperoni, ačiū. radau.  thumbup.gif

Na jeigu norite fotkinti tą patį daiktą iš skirtingų kampų, tai gerai ax.gif . Tai tuomet reiktų pateikti 3 to paties daikto nuotraukas ax.gif (jei teisingai supratau)
Atsakyti
Man visai patiktų šitą užduodis. O kaip dėl kitų nežinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 11, 19:20)
Del  Nd tai man nera skirtumo pirmas ar antras variantas.noriu abieju ir aplamai noriu visu  biggrin.gif

Man tai ir viskas tinka. drinks_cheers.gif
Duoma, šaunios Tavo idėjos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 11, 18:18)
as uzpirma varianta  4u.gif nors ir retai cia rodausi,bet viska bandau  4u.gif tik nevisada gaunu toki rezultata koki noriu matyti  verysad.gif

Edeva, o tai tu galvoji kitoms gaunas? dar ir kaip nesigauna... doh.gif daug ka noreciau padaryt, parodyt, nufotkint - bet deja deja.... unsure.gif padedu fotika keliom dienom - padulka jis - tada vel traukiu.... ir vel bandau..... ax.gif na gausis gal kada nors... ax.gif

dabar tai ziauriai noriu saules... unsure.gif kai as namie - tai jos ner, kai as darbe - tai plieskia pro langus... gun_bandana.gif ech.... unsure.gif greiciau tas pavasaris...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:07)
Edeva, o tai tu galvoji kitoms gaunas?
greiciau tas pavasaris...... ax.gif

blush2.gif na matai tavo jau dauguma fotografiju bent jau kazkiek tenkina tave o manosios dar ne na bet as nepasiduodu biggrin.gif aciu tau tu visada visas palaikai wub.gif

del pavasario as jau nebegaliu tuoj depresija uzpuls del tokio oro slapia,lyja,tamsu,dregna, unsure.gif nu kokios gali nuotaikos but nei lauke nei kambari negali pafotkint schmoll.gif
Atsakyti
Edeva - zinai, kaip man yr ? biggrin.gif snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra.... biggrin.gif thumbup.gif o kt diena i ji jau geda ziuret blush2.gif doh.gif kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... biggrin.gif ar dar kam nors taip buna? biggrin.gif

o jei dar pavaikstau po kitus fotopuslapius - tai visai liudesys apima.... unsure.gif bet kazkiek vilties turiu dar.... vis tiek... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 kovo 2009 - 19:21
QUOTE(Armana @ 2009 03 11, 18:39)
Na jeigu norite fotkinti tą patį daiktą iš skirtingų kampų, tai gerai ax.gif . Tai tuomet reiktų pateikti 3 to paties daikto nuotraukas  ax.gif

man patinka tokia uzduotis, manau bus tikrai idomu, ir galva reikes pasukt, kaip idomiau nufotkint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:20)
Edeva - zinai, kaip man yr ? biggrin.gif snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra....  biggrin.gif  thumbup.gif  o kt diena i ji jau geda ziuret  blush2.gif  doh.gif  kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... biggrin.gif ar dar kam nors taip buna?  biggrin.gif

o jei dar pavaikstau po kitus fotopuslapius - tai visai liudesys apima.... unsure.gif  bet kazkiek vilties turiu dar.... vis tiek...  biggrin.gif

man taip yra lotuliukas.gif as tikiuos, kad po metu kitu juoksimes is tokiu sedevru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 19:20)
Edeva - zinai, kaip man yr ? biggrin.gif snd atrodo jezus marija - nufotkinau sedevra....  biggrin.gif  thumbup.gif  o kt diena i ji jau geda ziuret  blush2.gif  doh.gif  kazkaip neilgai dziugina tie sedevrai... biggrin.gif ar dar kam nors taip buna?  biggrin.gif

o jei dar pavaikstau po kitus fotopuslapius - tai visai liudesys apima.... unsure.gif  bet kazkiek vilties turiu dar.... vis tiek...  biggrin.gif

lotuliukas.gif man dar taip nera,nors noreciau ,kad butu wub.gif blush2.gif del fotopsl tai unsure.gif as ten bijau net zvalgytis nes iki ju man kaip peskom iki amerikes lotuliukas.gif bet as bandau eit cool.gif o is taves tikrai bus geras fotografas wub.gif
Atsakyti