Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 15:20)
Likęs ruduo...[/i]

man tokie vaizdai ir ryskumas ziauuuuriai patinka thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 03 16, 15:23)
Pasirodo be monoklio net neverta bandyti fotografuoti laukiniu zveriu. 
Idedu kelias jusu kritikai.

pavydziu vien del galimybes zveriukus pamatyt ax.gif

zinoma, kad cia jau reiktu teleobjektyvo. o kur zveriuku galima pamatyt tokiu - labai i miska teko eit? bigsmile.gif
Atsakyti
Egzo, man paukštukai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 15:25)
zverim reikia ultra ultra ultra zoomo biggrin.gif  tai veidrodiniuose ne nezinau, kokio objektyvo

man tai tik zveriuku reiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 16:28)
man tokie vaizdai ir ryskumas ziauuuuriai patinka  thumbup.gif  wub.gif
pavydziu vien del galimybes zveriukus pamatyt  ax.gif

zinoma, kad cia jau reiktu teleobjektyvo. o kur zveriuku galima pamatyt tokiu - labai i miska teko eit?  bigsmile.gif

taip, nepratusioms kojoms teko nemazas isbandymas. kiek km teko apeiti tai net sunku pasakyti. doh.gif tikriauisia geriau prie seryklu kur sedeti ir laukti, nei vaikscioti ir ieskoti kur jie renkasi biggrin.gif vasara taip ir pabandysiu padaryti.
Atsakyti
Egzo, man abi fainos wub.gif Gal nelabai fokusas, bet šauniai atrodo... o vien tokia medžioklė ko verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 15:31)
man tai tik zveriuku reiktu  rolleyes.gif

tai turi teleobjektyva? bigsmile.gif bigsmile.gif eik i miska -zveriu yra -nesiskundzia biggrin.gif o reik, kad artintu, nes prie zveriu neprieisi gi arti mirksiukas.gif nebent Kursiu nerijoj lotuliukas.gif o dar bandom laksto -tai gali sutrypt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 15:35)
tai turi teleobjektyva?

tai turiu - tiksliau diedas turi unsure.gif o jis kaip visad skupydla cool.gif nu nieko - dar pasils orai as ji su visa jo amunicija issitempsiu kur uz pakarpos laugh.gif lai truputi suzaliuoja aplinka, o tadaaaa . .. .. . .. . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 15:38)
tai turiu - tiksliau diedas turi  unsure.gif o jis kaip visad skupydla  cool.gif nu nieko - dar pasils orai as ji su visa jo amunicija issitempsiu kur uz pakarpos laugh.gif lai truputi suzaliuoja aplinka, o tadaaaa . ..  .. . .. .  biggrin.gif

wow -blyn kelionese kaip faina toki turet wub.gif wub.gif uzsisvaigau wub.gif

kilo man kl del auto - kad vien veidas matos- tai jus apkarpot foto (taip idealiai nufotkinat, kad nesumazeja kokybe?), ar prizoominat fotkinant (nes per arti fotikas, tai kreivas snukis ir neproporcingas buna ax.gif biggrin.gif ), ar dar kazkas? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 15:42)
wow -blyn kelionese kaip faina toki turet wub.gif  wub.gif uzsisvaigau wub.gif
kilo man kl del auto - kad vien veidas matos- tai jus apkarpot foto (taip idealiai nufotkinat, kad nesumazeja kokybe?), ar prizoominat fotkinant (nes per arti fotikas, tai kreivas snukis ir neproporcingas buna ax.gif  biggrin.gif ), ar dar kazkas? g.gif  ax.gif

Vos nepaspringau is juoko thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 16:20)
Šiandien gaudžiau vėją (ir ne tik) miškuose... (vakar prisižiūrėjau gražiū jūsų foto, ir depresija apėmė, tai šiandien dėl visa ko pasiemiau fotiką)

Likęs ruduo...

Kokia čia dar depresija, toks gražus oras juk, o "likęs ruduo" gražiai sufokusuotas. wub.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 16:28)
o kur zveriuku galima pamatyt tokiu - labai i miska teko eit?  bigsmile.gif

Pas mane kaime ir žvėrys begioja, netoli daugiabučių. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti