Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 16, 13:57)
vai vai, pas jus ir norai kokie, as dar tik kukliai apie poliarizacini filtra svajoju o dar kukliau apie koki Canonuka ar Nikoniuka bigsmile.gif
Rico, ka turejai omeny sakydama apie VIENODA zalia spalva? man ji visur cia vienoda smile.gif

Tau gerai,tu susilaikai,o as net bijau apie ebay pagalvoti doh.gif Vakar ejau pirkti tik wb dangtelio,bet net nesupratau kaip nusipirkau distancini be laido doh.gif Kirpyklai pinigu gaila,plauku dazams tipo neturiu,bet va visokiems filtrams tai...... nesuprantu kaip man taip gaunas doh.gif As kartais pagalvoju,kad gerai,jog nemoku taupyti,nes dabartinej padeti,koks lycnas 1000 svaru zinau kur greitai butu isleistas.O kai nera,tai ai,atidedi kitam kartui lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
kompas buvo nuluzes savaitele doh.gif
tikiuos dar spesiu jumis prisivyt g.gif
einu skaityt wacko.gif
Atsakyti
stebuklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradejo fotki normaliai rodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif nereikejo nei stengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 16, 13:57)
vai vai, pas jus ir norai kokie, as dar tik kukliai apie poliarizacini filtra svajoju o dar kukliau apie koki Canonuka ar Nikoniuka bigsmile.gif

na kokie jau cia norai - cia tik menki priedai prie esamos irangos biggrin.gif tai zinoma kad macro as pacio obj nepirksiu, apsieisiu ir su uzsukamu macro ziedu wink.gif

poliarizacinio filtro ir as noreciau - diedas sako as turiu pirk doh.gif kaip jums a, varijantai? blink.gif jau koooks jis zaltys tai negaliu cool.gif

QUOTE(Rico @ 2009 03 16, 14:07)
Be medziu idesiu, bet daug zalios tongue.gif

o jau zaaaliaaa zaaaliaaaa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 14:41)
kaip uzsidegiau naujam objektyvui, baisu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visada taip - reik dabar ir tuojau pat doh.gif  lotuliukas.gif atsidariau kruva langu, lyg kazka radau wub.gif

bigsmile.gif ka radai?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 13:41)
kaip uzsidegiau naujam objektyvui, baisu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visada taip - reik dabar ir tuojau pat doh.gif  lotuliukas.gif atsidariau kruva langu, lyg kazka radau wub.gif

ką radai???? pasidalink, mūsų fotikai tokie patys, gal ir man info pravers ax.gif
Atsakyti
Šiandien gaudžiau vėją (ir ne tik) miškuose... (vakar prisižiūrėjau gražiū jūsų foto, ir depresija apėmė, tai šiandien dėl visa ko pasiemiau fotiką)

Likęs ruduo...

user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos. Na stai as jau ir po kelioniu. Nekoks tas mano pamedziojimas miske. Pasirodo be monoklio net neverta bandyti fotografuoti laukiniu zveriu. schmoll.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Idedu kelias jusu kritikai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 16, 15:20)
Šiandien gaudžiau vėją (ir ne tik) miškuose... (vakar prisižiūrėjau gražiū jūsų foto, ir depresija apėmė, tai šiandien dėl visa ko pasiemiau fotiką)

Likęs ruduo...

man patiko bigsmile.gif lapo ryskumas bigsmile.gif
Atsakyti
O as temuke sukuriau 20 tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 16, 15:23)
Sveikos gyvos. Na stai as jau ir po kelioniu. Nekoks tas mano pamedziojimas miske.

zverim reikia ultra ultra ultra zoomo biggrin.gif tai veidrodiniuose ne nezinau, kokio objektyvo - dar neaktualu mirksiukas.gif uztat mano ultrazoomas ten gelbsti neblogai mirksiukas.gif pati esu fotkijus ir stumbrus, ir briedzius -bet seniau -tai ne nerodysiu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 kovo 2009 - 15:27
QUOTE(Egzo @ 2009 03 16, 15:23)
Sveikos gyvos. Na stai as jau ir po kelioniu. Nekoks tas mano pamedziojimas miske.  Pasirodo be monoklio net neverta bandyti fotografuoti laukiniu zveriu.  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Idedu kelias jusu kritikai.

bigsmile.gif na ir grozis. aisku yra ir fokusas nusokes ir gal siek tiek persarpinta, bet ispudinga. thumbup.gif
Atsakyti