Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 11:44)
tai kad penktadieni dar maciau normaliai mirksiukas.gif  tureciau atsistatyt biggrin.gif nepasiduodu taip paprastai biggrin.gif

biggrin.gif saunuole 4u.gif cia kazkoks masinis netiniu funkciju grybavimas... doh.gif man tie favoritai buvo ne is sio nei is to prapuole... doh.gif parasiau net adminui az, po keliu minuciu favoritai atsirado - rasau aciu - o jinai atraso, kad as gi nieko nepadariau biggrin.gif

dabar va prapuole LT raidynas pas mane visiskai... doh.gif zdz....

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 16, 11:46)
aš balsuosiu pro šalį  tongue.gif

nedaryk taip biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 kovo 2009 - 11:57
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 11:56)
jau parasiau laiskeli wink.gif

dėkui aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:56)
biggrin.gif  saunuole  4u.gif  cia kazkoks masinis netiniu funkciju grybavimas... doh.gif  man tie favoritai buvo ne is sio nei is to prapuole...  doh.gif  parasiau net adminui az, po keliu minuciu favoritai atsirado - rasau aciu - o jinai atraso, kad as gi nieko nepadariau biggrin.gif

dabar va prapuole LT raidynas pas mane visiskai...  doh.gif  zdz....
nedaryk taip biggrin.gif nono.gif

ale tikrai mistika unsure.gif
as vakar is naminio ziurejau visai vakare -viskas ok buvo -o kompe praktiskai tas pats sukrauta, kas ir cia -nes cia krauta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 kovo 2009 - 12:03
Ar tinka i vedancia linija? Laukiu komentaru ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 16 kovo 2009 - 12:11
Rico - tinka, mano manymu... g.gif (nu jau ta žalia spalva... wub.gif )
Atsakyti
o man Rico foto per zalia schmoll.gif ar cia spalvas koregavai?
ps man irgi atrodo kad cia vedancioji linija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 16, 12:30)
o man Rico foto per zalia schmoll.gif ar cia spalvas koregavai?
ps man irgi atrodo kad cia vedancioji linija smile.gif

nieko nedariau, tik is kaires nukirpau, o fotografuojant spalvas pasirinkau "vivid"
dar paziurejau kitas, tai cia saule sviete, o kur debesis buvo uzejes, tai ta zalia kitokia, ne tokia silta g.gif ar tai blogai? kaip suprantu turetu buti vienoda, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 16 kovo 2009 - 13:42
kaip uzsidegiau naujam objektyvui, baisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif visada taip - reik dabar ir tuojau pat doh.gif lotuliukas.gif atsidariau kruva langu, lyg kazka radau wub.gif

man viskas fotkese normaliai biggrin.gif vyras kompiuterastas, priziuri kompa, ner jokiu issokanciu langu, virusu ir panasiu nesamoniu cool.gif

Rico foto man noretusi medziu virsaus matyt, tas vienas gale islindes "be eiles" idomiai ziurisi biggrin.gif ir per zalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 13:41)
kaip uzsidegiau naujam objektyvui, baisu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visada taip - reik dabar ir tuojau pat doh.gif  lotuliukas.gif atsidariau kruva langu, lyg kazka radau wub.gif

pas mane tas pat - noriu reikia ir dabar pat biggrin.gif

dabar uzsimaniau macro doh.gif tai diedas ramiai - pinigu turi, nu turiu sakau, tai ir pirk - nu griuk negyvas doh.gif bet tai kieeeeeek gi kainuoja cool.gif kai paciai reiktu susimoket - gaila pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
vai vai, pas jus ir norai kokie, as dar tik kukliai apie poliarizacini filtra svajoju o dar kukliau apie koki Canonuka ar Nikoniuka bigsmile.gif
Rico, ka turejai omeny sakydama apie VIENODA zalia spalva? man ji visur cia vienoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 16, 13:53)
pas mane tas pat - noriu reikia ir dabar pat  biggrin.gif

dabar uzsimaniau macro  doh.gif tai diedas ramiai - pinigu turi, nu turiu sakau, tai ir pirk - nu griuk negyvas  doh.gif bet tai kieeeeeek gi kainuoja  cool.gif kai paciai reiktu susimoket - gaila pasidaro  lotuliukas.gif

mano tai gimtadienis arteja, tai lotuliukas.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 16, 13:57)
dar kukliau apie koki Canonuka ar Nikoniuka bigsmile.gif

cia dar kukliau vadinasi lotuliukas.gif as svajoju apie nikon d300 arba bent jau d90 biggrin.gif o objektyvas isvis "kapeikos" lotuliukas.gif doh.gif kad nebutu paskui taip, kaip tai auto autorei - i tuscia saldytuva tektu spoksot lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 16, 12:57)
Rico, ka turejai omeny sakydama apie VIENODA zalia spalva? man ji visur cia vienoda smile.gif

Na, kur lyginau zalia spalva sesely, kai apsiniauke ir apsviesta g.gif nezinau ar verta deti kita nuotrauka kur sesely, nes negrazu, tik del zalios palyginimo g.gif

Be medziu idesiu, bet daug zalios tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 16 kovo 2009 - 14:09