Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Cia jus su tuo exploreriu kankinates vis dar? g.gif

Siulau Google Chrome, Opera arba Mozilla Firefox... ax.gif Jos kur kas greitesnes, ir daug siaip visokiu privalumu turi - pvz. baneriu ir add'u blokavima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 kovo 2009 - 11:16
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 12:12)
nerandu ir as tokio mygtuko unsure.gif ai, tiek to..bet kas keista, kad penktadieni ir anksciau viska gerai rodydavo doh.gif
o man ir ten nesimato unsure.gif  doh.gif

ir aš iki penktadienio gerai mačiau, o šian jau blogai.
Aj nekompiuterastė aš blush2.gif geriau kaip yra, nei visai miręs kompas.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:16)
Cia jus su tuo exploreriu kankinates vis dar?  g.gif

Siulau Google Chrome, Opera arba Mozilla Firefox...  ax.gif  Jos kur kas greitesnes, ir daug siaip visokiu privalumu turi - pvz. baneriu ir add'u blokavima smile.gif

ka darbe kompiuterastas ideda, ta ir turiu. mirksiukas.gif nepasakyciau, akd kankinuos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 11:25)
ka darbe kompiuterastas ideda, ta ir turiu. mirksiukas.gif nepasakyciau, akd kankinuos tongue.gif  biggrin.gif

tai nematai gi ten kazko biggrin.gif

su darbiniais pc - tai jau kt. istorija... rolleyes.gif
Atsakyti
nu vistiek man fotki neužsikrauna šiandien doh.gif negaliu prabalsuot ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 16, 11:31)
nu vistiek man fotki neužsikrauna šiandien  doh.gif negaliu prabalsuot  ph34r.gif

PAbalsuot
mirksiukas.gif biggrin.gif Ruste vel israsys pipiru, uz netaisyklinga kalba biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:35)
[ Ruste vel israsys pipiru, uz netaisyklinga kalba biggrin.gif tongue.gif

tai, kad ji jau tikriausiai priprato tongue.gif

O man normaliai viska rodo ir atidaro mirksiukas.gif , reik dar paskitinius balus isskirstyt., bet kaip sunku.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 14, 23:01)
minejau, kad torrentuose yra 1-a dalis tos populiariosios Scott Kelby knygos - gali atsisiust. o jei neturi priejimo tai galiu per skype ar el.pastu permest - nedidelis failiukas smile.gif

atsiųsk, prašau ir man 4u.gif wicky.p eta gmail.com

QUOTE(Ninin @ 2009 03 15, 19:19)
Atsiųskite ir man tą Avytes pluginą?  ax.gif valentynka gmail.com

ir man 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 15, 22:47)
Apie koki cia actiona kalba eina? bigsmile.gif As irgi noriu blush2.gif

aš ir nežinau, bet žinau, kad noriu biggrin.gif

Nu jau auto kiek thumbup.gif aš ir porą turiu, man kažkaip jie patinka, ale dar patvarkyt truputį.

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:27)
tai nematai gi ten kazko biggrin.gif

su darbiniais pc - tai jau kt. istorija... rolleyes.gif

tai kad penktadieni dar maciau normaliai mirksiukas.gif tureciau atsistatyt biggrin.gif nepasiduodu taip paprastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:35)

PAbalsuot
  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Ruste vel israsys pipiru, uz netaisyklinga kalba biggrin.gif tongue.gif

aš balsuosiu pro šalį tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu nupirkti vyrui gimtadieniui dovanu trikoji. jis fotografuoja su nikon d40 ir nori kad trikojis butu kokio 150 cm.
gal galetumete nurodyti ka pirkti ax.gif , nes perziurejau vilbrafoto ir nesuprantu kas ten kuo skiriasi ir kuris tinka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 03 16, 11:43)
atsiųsk, prašau ir man  4u.gif [color=yellow]wicky.p eta gmail.com

jau parasiau laiskeli wink.gif
Atsakyti