Laba ryta Jauciuos pagerbta SM konkurse gavau tiek pat balsu su Peperoni ir Ruste Sveikinimai dalyvavusiom
Bonda, del istampyto psl- jei naudoji Exploreri, yra toks Compatability mygtukas prie adreso eilutes, tai sudelioja viska i vietas, jei kita narsykle tai nezinau
cai gal pavasaris itakoja, kad tiek graziu fotografiju pridejot vos speju jus skaityti, kompa tvarkau, tai ner kada net nuotrauku pakomentuoti * as vakar bandziau pafotografuoti restorano rusiuose, aplinka fotosesijai labai tinkam, bet apsvietimas zudantis. tikiuosi galesiu jums parodyti nors viena kadra. * as RAW tvarkau Lightroome, nes CS3 olympuso .ORF kazkodel nepazysta.
Bonda, del istampyto psl- jei naudoji Exploreri, yra toks Compatability mygtukas prie adreso eilutes, tai sudelioja viska i vietas, jei kita narsykle tai nezinau
Aciu Rico, bet nera pas man to mygtuko(uzsleptas turbut) , vaiku kompe gerai matau,o darbiniam blogai,nu nieko kaip nors komentaruose visas tekstas matos Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 11:38)
Aš ir dar nebandžiau, man kažkaip sudėtingai ten atrodo
aš su raw foramtu tik WB balansa bandziau . t.y. fotkinau nenustacius WB ir nustacius WB, o veliau keiciau ir lyginau ar gerai nustaciau custom WB , tai lyg tai gerai, bet toliau balansų nieko nedariau
Aciu Rico, bet nera pas man to mygtuko(uzsleptas turbut) , vaiku kompe gerai matau,o darbiniam blogai,nu nieko kaip nors komentaruose visas tekstas matos