Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 03 14, 22:34)
turbūt smile.gif Arba nervų tampymui smile.gif smile.gif smile.gif
Ar kas naudojat raw formatą? kokia programa tvarkot?

Aš naudoju Raw formatą, o tvarkau PS ax.gif .

Peperoni, labai įdomi nuotraukytė bigsmile.gif

Lamella, labai patiko foto su katinuku ax.gif

Aš jau atidaviau balsus, šį kartą buvo labai sunku išsirinkti, nes daug nuotraukų labai labai gražių buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 16, 10:11)
o man šiandien labai stringa atidarant foto  g.gif vieną kol atidaro tai pusvalandis praeina. gal čia dėl to, kad dabar visos psl sulindusios sėdi  biggrin.gif

O man viskas kuo puikiausiai veikia ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Jauciuos pagerbta blush2.gif SM konkurse gavau tiek pat balsu su Peperoni ir Ruste ax.gif Sveikinimai dalyvavusiom 4u.gif

Bonda, del istampyto psl- jei naudoji Exploreri, yra toks Compatability mygtukas prie adreso eilutes, tai sudelioja viska i vietas, jei kita narsykle tai nezinau unsure.gif
Atsakyti
Aha - Rico - maloniai nustebinai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
cai gal pavasaris itakoja, kad tiek graziu fotografiju pridejot thumbup.gif vos speju jus skaityti, kompa tvarkau, tai ner kada net nuotrauku pakomentuoti blush2.gif
*
as vakar bandziau pafotografuoti restorano rusiuose, aplinka fotosesijai labai tinkam, bet apsvietimas zudantis. tikiuosi galesiu jums parodyti nors viena kadra.
*
as RAW tvarkau Lightroome, nes CS3 olympuso .ORF kazkodel nepazysta.
Atsakyti
nu as su tuo rawu niekaip nesusidraugauju... blush2.gif is tingejimo ko gero.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 16, 11:17)
Bonda, del istampyto psl- jei naudoji Exploreri, yra toks Compatability mygtukas prie adreso eilutes, tai sudelioja viska i vietas, jei kita narsykle tai nezinau  unsure.gif

O kur dar tas mygtukas gali būti? nes nematau aš jo blush2.gif . taip nepatogu žiūrėt psl .
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 16, 11:32)
nu as su tuo rawu niekaip nesusidraugauju...  blush2.gif  is tingejimo ko gero....  blush2.gif

Aš ir dar nebandžiau, man kažkaip sudėtingai ten atrodo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 16, 09:33)
O kur dar tas mygtukas gali būti? nes nematau aš jo  blush2.gif . taip nepatogu žiūrėt psl .

paciam virsuj, desiniau, toks perkirptas lapas, bandziau print screen padaryti, nezinau kiek maytsis
user posted image
Atsakyti
Aciu Rico, bet nera pas man to mygtuko(uzsleptas turbut) , vaiku kompe gerai matau,o darbiniam blogai,nu nieko kaip nors smile.gif komentaruose visas tekstas matos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 11:38)
Aš ir dar nebandžiau, man kažkaip sudėtingai ten atrodo blush2.gif  biggrin.gif

aš su raw foramtu tik WB balansa bandziau . t.y. fotkinau nenustacius WB ir nustacius WB, o veliau keiciau ir lyginau ar gerai nustaciau custom WB , tai lyg tai gerai, bet toliau balansų nieko nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 16, 10:03)
Aciu Rico, bet nera pas man to mygtuko(uzsleptas turbut) , vaiku kompe gerai matau,o darbiniam blogai,nu nieko kaip nors smile.gif komentaruose visas tekstas matos smile.gif

Atsinaujink arba keisk narsykle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 16, 10:17)

Bonda, del istampyto psl- jei naudoji Exploreri, yra toks Compatability mygtukas prie adreso eilutes, tai sudelioja viska i vietas, jei kita narsykle tai nezinau  unsure.gif

nerandu ir as tokio mygtuko unsure.gif ai, tiek to..bet kas keista, kad penktadieni ir anksciau viska gerai rodydavo doh.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 03 16, 11:03)
komentaruose visas tekstas matos smile.gif

o man ir ten nesimato unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 kovo 2009 - 11:12