Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 03 16, 00:08)
Lamella, gal apie šį action'ą kalbat?

Aciu 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 16, 00:08)
padalinau balsus, kazkaip sunkiai sekesi, gal kad pavargus doh.gif  blush2.gif kazkaip tik minimalizmas paskutiniu metu patinka doh.gif

as ir atidaviau balsus, bet si kart turejau favoritus tai sunku nebuvo mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 16, 00:10)
Aha manau šitas smile.gif
Pabandysiu atsiųsti, bet čia neseniai buvo jis įdėtas siųstis.

lamella, aciu, jau atsisiunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 23:14)
Jau išsiunčiau. smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 15 kovo 2009 - 23:23
InesaS, nematau paskutinės foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 15, 23:30)
InesaS, nematau paskutinės foto  unsure.gif

Nezinau kodel jos nerodo g.gif
Atsakyti
ka reik eit balsuot 4u.gif dar nezinau net -tik 2 foto zinau, uz ka tikrai biggrin.gif
Atsakyti
o jum normaliai siandien fotki rodo? g.gif na ten, kur komentarai? g.gif g.gif ne sman puse zodziu tas aceit avataras uzgozia doh.gif cia mano kompas gal subludo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 10:16)
o jum normaliai siandien fotki rodo? g.gif na ten, kur komentarai? g.gif  g.gif  ne sman puse zodziu tas aceit avataras uzgozia doh.gif cia mano kompas gal subludo? g.gif

Labas rytas,

man normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 15, 18:18)
tada jungiu auto, jungiu blykstę ir pleškinu bile užfiksuot momentą  blush2.gif

drinks_cheers.gif nes kitaip nebūtų tų smagiųjų kadrų, kai pvz vaikas žalias nuo guašo kaip Šrekas biggrin.gif

InesaS, man tavo nei vienos foto nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 16, 09:26)
Labas rytas,

man normaliai mirksiukas.gif

aciu, kad paziurejai mirksiukas.gif reiskais man reik cia galu ieksot..arba is naminio jungtis biggrin.gif
as dar mintis delioju dle balsavimo -yra kas patinka daugiau nei balsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda - man irgi viska gerai rodo... ax.gif del balsavimo irgi dar nzn.... g.gif dar mintis deliojuos... ir aisku pabalsuosiu ekspromtu... biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 kovo 2009 - 10:05
QUOTE(bonda @ 2009 03 16, 10:16)
o jum normaliai siandien fotki rodo? g.gif na ten, kur komentarai? g.gif  g.gif  ne sman puse zodziu tas aceit avataras uzgozia doh.gif cia mano kompas gal subludo? g.gif

Sveiki visi 4u.gif
man irgi blogai rodo , ne visas tekstas matos.
Atsakyti
o man šiandien labai stringa atidarant foto g.gif vieną kol atidaro tai pusvalandis praeina. gal čia dėl to, kad dabar visos psl sulindusios sėdi biggrin.gif
Atsakyti