Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 21:20)

Aš ir noriu į kiemą...

antroje nuotraukoje toks zvilgsnis dvelkiantis smalsumu wub.gif
Papildyta:
Duoma jam TIK 18....tai ikalbek padukti, tokias crazy nuotrauku isgauti, juk kai jam bus 30 net ir noredamas bus jau ne tas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos... dar nebalsavau... nes jei atvirai - nezinau, dar uz ka.... g.gif labai jau didelis pasirinkimas....

nieko gero nenuveikiau - ir siaip esu fotoduobej .... unsure.gif be ideju ir minciu.... unsure.gif tuscias laikas kazkoks... ax.gif

snd buvom pasivaiksciot - maciau superini kadra - bet nesugebejau jo islauzt... unsure.gif per toli ta mergina buvo, prieiti arciau nebuvo salygu... tai foto daug karpyta - del to mano akiai neatrodo kokybiska... sad.gif spalvu dar irgi neradau... tai tik parodysiu savo praleista sansa..... cool.gif

vienisi laiskai
user posted image
Atsakyti
Aš pabandysiu jį perkalbėt, bet manau nepavyks. biggrin.gif

Peperoni, wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 15 kovo 2009 - 22:03
Peperoni, tikrai gaila kad negalejai arciau prieiti, nes kadras tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 03 15, 22:01)
Aš pabandysiu jį perkalbėt, bet manau nepavyks.  biggrin.gif

tai paslapcia, is uz kampo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vos nezliumbiau is tikro... unsure.gif as stovejau ant skardzio - o jinai apacioj jo vandeny.... doh.gif rizikavau nusisukt spranda biggrin.gif , arba reikejo eit geroka gala aplink... kadangi su merginom ir dviraciais buvom - tai va taip ir nuplauke... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 15, 22:29)
Lamella,nu truksta zodziu kokios man foto grazios su katinuku wub.gif

Dėkui. smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 15, 22:36)
Lamella, nerealus portretai! Sveikinu su tokiais rezultatais! Taip ir toliau!
Tiesa, naujosios mergaites tai peties gaila, tu teisi... Bet labai patiko spalvos.  thumbup.gif Isduok, kaip tokias isgavai.  bigsmile.gif 

Ačiū blush2.gif Spalvas išgavau su actionu "4 seasons". smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 15, 22:52)
Lamella, man labai labai patiko.  wub.gif

Smagu, kad patiko. smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 15, 22:59)
antroje nuotraukoje toks zvilgsnis dvelkiantis smalsumu  wub.gif
Papildyta:
Duoma jam TIK 18....tai ikalbek padukti, tokias crazy nuotrauku isgauti, juk kai jam bus 30 net ir noredamas bus jau ne tas... mirksiukas.gif

Aha smalsumu tikrai, nes šunią pamatė. biggrin.gif
Teisingai sakai tokiam amžiui dūkti reikia thumbup.gif Na aš tikiuosi, kad kai sulauksiu 30 būsiu tokia kokia šiandien tik šiek tiek protingesnė. biggrin.gif

Peperoni, tikrai gražus vaizdelis wub.gif Kitą kart rizikuok ir leiskis skardžiu žemyn. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 15 kovo 2009 - 22:11
QUOTE(Duoma @ 2009 03 15, 22:52)
Žinai, 18 jau jam, rimtas nori būt.  biggrin.gif

Ai, nu jei net 18, tai nera ko noreti is tokio pensininko... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal nori paziureti, kad mano 29 brolis siandien isdarinejo? foto1 ir foto2

Peperoni, oi tikrai kaip gaila nepasiekto kadro... verysad.gif

Oi, Lamella, gal gali man del to 4 seasons paaiskinti? Pries kelias dienas bandziau kelis actionus, nieko gero man nesigavo, jokio bent kiek padoresnio efekto. Ta 4 seasons tu naudoji visa, ar tik jo dali, pvz, pasirenki vasara? Atsiprasau uz visiskai kvaila klausima, tiesiog visai nemoku naudotis PS... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 kovo 2009 - 22:22
Nu jeigu jis taip sugalvojo, aš nemanau, kad man pavyks jį perkalbėti unsure.gif . Laikykis jis savo principų.

Nikkė, lotuliukas.gif matai, o mano broliui čia buvo viena iš pirmųjų fotosesijų. Nejauku jam dar. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 15, 12:15)
Vajej, nemaniau, kad čia taip sudėtinga  doh.gif  ačiū, eisiu turbūt į dekupažo temą paklaust dar smile.gif  o kūdroj tai yra po nuotrauka koreguoti fotografiją...ten turėtų leist įdėt naują.  O ištrinti yra kryžiukas po nuotrauka smile.gif

va ir čia atsirado daugiau žinančių apie tuos sendinimus bigsmile.gif ačiū tau už info apie kūdrą 4u.gif visą dieną ieškojau to kryžiuko ir tik dabar radau doh.gif blondinė aš doh.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 15, 14:24)
O jūs čia apie dekupažą.  wub.gif
Aš kai bandžiau, tai man akrilas labai nelygiai išsitepdavo. Blogi dažai matyt.  verysad.gif

dar ne į temą pavarysiu blush2.gif o tu ploną sluoksnį tepi? jei tepi per storai, tada nelygiai ir gaunasi. geriau dažyti labai labai plonais sluoksniais ir keletą kartų.

Linole, man auto rato kompozicijai kažkas ne taip. o va spalvos, ypač žemės wub.gif o antrojoj nepatinka tas pasvirimas. tiesa, aš tau per tą kompo gedimą likau nepadėkojus už atsiųstą action'ą blush2.gif ačiū tau labai oro_buckis.gif

Lamella, man dabar kaip tik banga, kai labai noriu katuko, tad negaliu būti objektyvi vertintoja. patinka man labai labai wub.gif antrojoj žvilgsnis toks wub.gif tik viršus vos vos vos erdvės būt gerai.

Nikke, ačiū labai už komentarą 4u.gif

InesaS, pavydžiu baltu pavydu pavasario ir tokio dangaus wub.gif

-------------------
dar man toks klausimas labai natūralus iškilo, nors daugumai turbūt aišku (aš gi blond) biggrin.gif jau yra sekančių ND tema - tas pats daiktas įvairiais rakursais nufotkintas. klausimas - ar kompozicija turi būti paremta 1-osios pamokos taisyklėmis? ar visiška laisvė tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 15, 23:20)
Oi, Lamella, gal gali man del to 4 seasons paaiskinti? Pries kelias dienas bandziau kelis actionus, nieko gero man nesigavo, jokio bent kiek padoresnio efekto. Ta 4 seasons tu naudoji visa, ar tik jo dali, pvz, pasirenki vasara? Atsiprasau uz visiskai kvaila klausima, tiesiog visai nemoku naudotis PS...  blush2.gif

Aš rinkausi rudenį būtent tai foto ir dažniausiai rudenį naudoju, nes tokios šiltos spalvos su juo gaunas smile.gif
O Tavo brolis drąsus, puikus modelis Tau. thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 15, 23:25)
Nu jeigu jis taip sugalvojo, aš nemanau, kad man pavyks jį perkalbėti unsure.gif . Laikykis jis savo principų.

Nikkė,  lotuliukas.gif  matai, o mano broliui čia buvo viena iš pirmųjų fotosesijų. Nejauku jam dar.  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai nieko ištreniruosi tuoj brolį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 23:30)
Aš rinkausi rudenį būtent tai foto ir dažniausiai rudenį naudoju, nes tokios šiltos spalvos su juo gaunas smile.gif

T.y., is visu actiono komandu pasirenki tik rudeni, o visu kitu zemyn einanciu mygtuku nelieti? blush2.gif
Atsakyti
Peperoni, tikrai kadras būtų superinis, jei ne kokybė. gaila tokio praleisto šanso. teks jamt modelį, grįžti prie to medžio ir užsiimti režisūra cool.gif

priminėt ką pamiršau blush2.gif o gi Lamellos portretuką bigsmile.gif nieko naujo apie jį nepaskysiu, tik spalvas pagirsiu. tikrai labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 15 kovo 2009 - 22:36