Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 15, 19:35)
negavau unsure.gif gal galetum darkart? almante.k(eta)gmail.com

kazko neprasistumia tie 55Mb, mazu per didelis g.gif rodo kad siuncia siuncia siuncia, o i pabaiga ir nepavyksta uzbaigt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 15, 18:54)
Ir dar idedu nuotrauka sutarsymui.

Milzinai ir nykstukas:

man irgi pasvyrimas tas nelabai g.gif ir nykštukas pasislėpęs rolleyes.gif

foto su ratu nežinau net, patinka logo ryškumas, gal kirpčiau. O gal trūksta kokio akcento ant žemės g.gif
Atsakyti
[quote=Rasytce,2009 03 15, 19:50]
kazko neprasistumia tie 55Mb, mazu per didelis g.gif rodo kad siuncia siuncia siuncia, o i pabaiga ir nepavyksta uzbaigt unsure.gif
[/quote

oi nia, man reikejo tik ta torentuka nusiust, kuri atidarai su bittorrent kad siustu mirksiukas.gif supranti apie ka as ?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 15, 18:54)
Ir dar idedu nuotrauka sutarsymui.

Milzinai ir nykstukas:

Verciau su Avytes plug'inu. Dangus virsuje atrodo stiprokai isdeges, bet originale melynas tas dangus...

Norisi siek tiek daugiau virsaus, o dangus visai nera isdeges, na ir siek tiek griuna .... ax.gif

P.S. jau ir balsauot galima, kaip laikas bega...
Atsakyti
Prabalsavau. santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 15, 20:02)
oi nia, man reikejo tik ta torentuka nusiust, kuri atidarai su bittorrent kad siustu mirksiukas.gif supranti apie ka as ?

oi nezinau ar supratau, bet kazkokiu tau nuorodu primeciau i pasta, mazu suveiks biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,parodysiu koks dangus siandiena pas mane buvo wub.gif -
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 15, 20:57)
Mergaites,parodysiu koks dangus siandiena pas mane buvo wub.gif -

bet kaip pavydziu tu zydinciu medziu wub.gif , ju kvapo bigsmile.gif
Atsakyti
Linole man spalva patinka tik kad svyra nepatinka. biggrin.gif
Inesas, kaip faina, jau žydi obelys. wub.gif

Aš ir noriu į kiemą...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 15 kovo 2009 - 21:24
Pas mus pavasaris pilnu tempu,vikas zydi wub.gif nu fainei tai labai wub.gif
Lamella,nu truksta zodziu kokios man foto grazios su katinuku wub.gif
Beje netycia uzmaciau,kad efoto vyks portretu konkursas.Prizai tokie neblogi sakyciau thumbup.gif Gal kurios noresit sudalyvauti... mirksiukas.gif
Atsakyti
greitai perzvelgus kelias desimtis psl (nu ir rasot! tongue.gif ), mano komentarai tokie:

Lamella, nerealus portretai! Sveikinu su tokiais rezultatais! Taip ir toliau!
Tiesa, naujosios mergaites tai peties gaila, tu teisi... Bet labai patiko spalvos. thumbup.gif Isduok, kaip tokias isgavai. bigsmile.gif

Peledike, tavo "briedis" biggrin.gif man tai labai didelio ispudzio nepadare... blush2.gif Nezinau, nelabai as turbut suprantu tokia stilistika...
O dumai su ta faktura tai savotiskai idomu. Ir kompoziciska. thumbup.gif

Armana, manes kaip pasalinio stebetojo tavo nuotrauka nelabai kabina... Visiskai nematau berniuko israiskos - tai tiesiog klupintis berniukas.

Ir ko taip visos ant j/b pasinesusios paskutiniu metu? biggrin.gif Man tai j/b tik isskirtiniu atveju grazu, siaip spalvotos labiau patinka. Bet cia, aisku, tik savo nuomones pareiskimas, o ne pastaba kuriai nors. tongue.gif

Duoma, man pasirode, kad tu geresnis modelis uz broli. biggrin.gif Ta brolio nuotrauka tai man truputi kaip is mokyklos garbes lentos... Reiketu koki siuzeta kitai fotosesijai sugalvoti.

Sadi, tavo "kazkas" manes irgi labai neuzkabino. Nors nuotraukos kokybe pagirtina, saunuole!

Linole, milzinu spalvos patiko, bet kompozicija nelabai...

Oi, InesaS, nu ir dangus.. Laukiam laukiam kada ir pas mus viskas prazys...
Atsakyti
InesaS, nu labai puikus dangus. thumbup.gif
Lamella, man labai labai patiko. wub.gif

Nikkė, čia jo pageidavimas buvo, kad su kostiumu. Kitaip nenori jis. biggrin.gif
Siūliau aš jam daryt tokį siužetą, bet jis į mane kaip į durnikę kokią pažiūrėjo.
Žinai, 18 jau jam, rimtas nori būt. biggrin.gif
Atsakyti