Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 15, 15:55)
as neprisiregistravus ten sad.gif o tu gal galetum ta pati torento failiuka man i pasta permest? almante.k*gmail.com

jau pasiunciau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 15, 17:41)
Medinius balkius biggrin.gif bet sakau gal bus gerai ir sieniniai dažai  blush2.gif

Tai, kad sieniniai nusilups Tau nuo medienos, reikia dažyti medienai, baldams skirtais dažais ir jie turi būti vandens pagrindu, nevaispiritiniai. biggrin.gif Na ant to lako viskas aprašyta kas ir kaip. smile.gif
Spanguole, taip tinka akriliniai, aš apie juos ir kalbėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kevina @ 2009 03 15, 14:57)
Laba diena,
turiu klausimeli: noriu nusipirkti atminties kortele fotoaparatui SONY DSC-P100. Ant orginalios korteles yra uzrasyta tik Sony Memory stick. O ant parduodamu dabartiniu korteliu visur raso ProDuo. Ar tos ProDuo tiks ir maniskiui fotoaparatui?Labai prasau, paaiskinkite man
Dekoju

turi tikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 15, 12:12)
Uzsisuka  smile.gif

o tai tas dangtelis užsisuka ant objektyvo ir fotkini tą dangtelį?

QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 12:46)
Dedu dar kartą tą pačią nuotrauką, nes nieks nepakomentavo arba aš žiopla nepastebėjau... blush2.gif
Ar trinti ją lauk?Man kažkaip spalvos joje patinka... g.gif

spalvos tai gražios tikrai, tokios realiai minkštos. Bet man trūksta rankų - toks vaizdaskad ji kažką ten laiko, į tą kažką žiūri. Norisi matyt kas ten. Arba tada jau kirpt iki krutinės wink.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 15, 13:30)
nu bet tas pasakymas - seimos albumui tinka lotuliukas.gif  blush2.gif  nepykit, bet man biski sypsena kelia ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  siandien nemazai psl skaiciau, tai kas antram poste beveik lotuliukas.gif  toks vaizdas, kad cia visos atejo tik miaano islauzt blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

man tai labai smalsu ar pas tikrus profus nėra nuotraukų šeimos albume fotkintų su įmontuotu blicų, nušokusiu fokusu ir pan. g.gif nes pvz būna man kad nustatinėju parametrus, bandau, taika. o ateina lemiamas momentas, kurio negalima pražiopsot, porą kadrų padarau - nesigauna. tada jungiu auto, jungiu blykstę ir pleškinu bile užfiksuot momentą blush2.gif

Ačiū už komentarus mano kažkam smile.gif čia pirmas bandymas su RAW ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 15, 18:18)
o ateina lemiamas momentas, kurio negalima pražiopsot, porą kadrų padarau - nesigauna. tada jungiu auto, jungiu blykstę ir pleškinu bile užfiksuot momentą  blush2.gif

lotuliukas.gif pas mane tas pats blush2.gif blush2.gif ypac, kas su vaiku susije bei jos progom blush2.gif o ka daryt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
I abstrakcijas pavelavau, ale ju radau kaimyno automobilio fotosesijoje. Viena imetu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 18:28)
Tai, kad sieniniai nusilups Tau nuo medienos, reikia dažyti medienai, baldams skirtais dažais ir jie turi būti vandens pagrindu, nevaispiritiniai. biggrin.gif Na ant to lako viskas aprašyta kas ir kaip. smile.gif

Uj biggrin.gif Na žinai aš tokia "išmananti" biggrin.gif teks pirkt medienai skirtus tuomet blush2.gif
Atsakyti
Ir dar idedu nuotrauka sutarsymui.

Milzinai ir nykstukas:

user posted image

Verciau su Avytes plug'inu. Dangus virsuje atrodo stiprokai isdeges, bet originale melynas tas dangus...
Atsakyti
Atsiųskite ir man tą Avytes pluginą? ax.gif valentynka gmail.com

Linole. Man krenta viskas atgal... Kampas fotografavimo nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 15 kovo 2009 - 19:34
QUOTE(Ninin @ 2009 03 15, 20:19)
Atsiųskite ir man tą Avytes pluginą?  ax.gif valentynka gmail.com

Issiunciau.

Ir aciu uz nuomone. 4u.gif

P.S. Deja, pasto serveris uzblokavo kazkodel tai. verysad.gif Gal kas daugiau turite, persiuskit jom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 15 kovo 2009 - 19:41
galima ir man plug-in'a? blush2.gif baby_lelia yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 15, 17:06)
jau pasiunciau  biggrin.gif  4u.gif

negavau unsure.gif gal galetum darkart? almante.k(eta)gmail.com
Atsakyti