Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 14, 23:40)
del termino - atsiprasau  - as cia kazka prigrybavau...  blush2.gif  einu pataisyt... blush2.gif

Tai pradedam balsavima siandiena? bigsmile.gif

Sadi, Man "Tolyn" patiko, tik truputi gal tiesiau noretusi, nes tikrai galva reik gerokai pasukti biggrin.gif Bet faina nuotraukyte 4u.gif

lamella, su tavo portretu viskas tavrkoj, bet kazkuri siule kirpti apacios, as kirpciau iki krutines mirksiukas.gif

Beje, laba diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 15, 14:14)
Na, nebutinai miaaano.
Man tas pasakymas "i seimos albuma" reiskia, kad nuotrauka nevisai atitinka taisykles, arba bent jau nevisai tinkamai sulauzytos taisykles joje. Taciau ta nuotrauka yra kazkuo miela, artima, todel isbrokuoti ar ismesti jos sirdis neleidzia.

tai suprantu, kad ten nevisai komplimentas gaunas mirksiukas.gif as siaip garsiai pastebejau ir tiek mirksiukas.gif nes bent as jei zmones tai tik seimos albumui ir fotkinu, o ne kazkam dar mirksiukas.gif nes kam dar -ne neisivaziduoju tongue.gif uztat 'uzkliuvo' tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 kovo 2009 - 14:30
QUOTE(linole @ 2009 03 15, 15:14)
Na, nebutinai miaaano.
Man tas pasakymas "i seimos albuma" reiskia, kad nuotrauka nevisai atitinka taisykles, arba bent jau nevisai tinkamai sulauzytos taisykles joje. Taciau ta nuotrauka yra kazkuo miela, artima, todel isbrokuoti ar ismesti jos sirdis neleidzia.

Taigi, ir apie Lamellos nuotrauka - na, tikrai krinta i akis nukirstas petukas. Per daug suspausta erdve gaunasi.
Galunes, kad ir per sanarius kirptos, bet man visai normaliai atrodo...
Bet pats modelis, spalvos, siluma, sklindanti is nuotraukos labai grazi.  wub.gif
Todel ir mano akimis, si nuotrauka seimos albumui ideali. Nes nera visai tobula, bet ir ismesti jos nevalia.  mirksiukas.gif

Ačiū, tiek ir norėjau pasiteiraut ar į recycle bin siųsti foto ar į šeimos albumą. biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 15, 15:25)
lamella, su tavo portretu viskas tavrkoj, bet kazkuri siule kirpti apacios, as kirpciau iki krutines mirksiukas.gif

Beje, laba diena biggrin.gif

Pabandysiu taip pakirpti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
turiu klausimeli: noriu nusipirkti atminties kortele fotoaparatui SONY DSC-P100. Ant orginalios korteles yra uzrasyta tik Sony Memory stick. O ant parduodamu dabartiniu korteliu visur raso ProDuo. Ar tos ProDuo tiks ir maniskiui fotoaparatui?Labai prasau, paaiskinkite man
Dekoju
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 15, 00:52)
RASYCE, kokiuose torentuose rada kelbio knyga?

linkomanijoje smile.gif lyg buvau ir tiesiogine nuoroda ikelus. einu paieskosiu dar smile.gif

stai radau: http://www.linkomani...fotografija-BTT prasom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 15, 13:30)
nu bet tas pasakymas - seimos albumui tinka lotuliukas.gif  blush2.gif  nepykit, bet man biski sypsena kelia ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  siandien nemazai psl skaiciau, tai kas antram poste beveik lotuliukas.gif  toks vaizdas, kad cia visos atejo tik miaano islauzt blush2.gif  biggrin.gif

Man lygiai taip pat atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 15:16)
Prašom, nėr ten sudėtinga, kaip atrodo. mirksiukas.gif Tik reik išpradžių pasibandyti ant mažesnio ploto, "pajaust" kaip skilinėja ten viskas. biggrin.gif

Aj dar klausimas biggrin.gif o tie dažai turi būt kažkokie ypatingi, ar galima ir paprastais dažyti...tais, kur skirti sienoms, luboms ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 15, 15:46)
Sveikos smile.gif
linkomanijoje smile.gif lyg buvau ir tiesiogine nuoroda ikelus. einu paieskosiu dar smile.gif

stai radau: http://www.linkomani...fotografija-BTT prasom  4u.gif

as neprisiregistravus ten sad.gif o tu gal galetum ta pati torento failiuka man i pasta permest? almante.k*gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 15, 16:52)
Aj dar klausimas biggrin.gif  o tie dažai turi būt kažkokie ypatingi, ar galima ir paprastais dažyti...tais, kur skirti sienoms, luboms ir pan.  g.gif

Žiūrint ką nori dažyti, jei pvz kokius baldus tai geriau baldam skirti dažai, o jei sienas ar kažką tokio kur nereikalauja super duper atsparumo tai lateksiniais vandeniniais sienų dažais.(na tais paprastais sienų) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 17:04)
Žiūrint ką nori dažyti, jei pvz kokius baldus tai geriau baldam skirti dažai, o jei sienas ar kažką tokio kur nereikalauja super duper atsparumo tai lateksiniais vandeniniais sienų dažais.(na tais paprastais sienų) biggrin.gif

Medinius balkius biggrin.gif bet sakau gal bus gerai ir sieniniai dažai blush2.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif blush2.gif
Ir man patinka dekupažas bigsmile.gif , tik mano mano neleidžia šiuo malonumu visai užsiimti doh.gif . Skilinėjimo dar nebandžiau, bet vis noriu išbandyti, spec. priemonės man per brangios kaip nedirbančiai namų šeimininkei, reiks sadolin antiqua pabandyti. Lamela, o tai paprasti arkriliniai dažai netinka skilinėjimui? (aš turiu kažkokius baltus ir pigmentus spalvai).

Ale dauguma čia fotografių prie meno/rankdarbių susirinkusios bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 15, 17:50)
poster_offtopic.gif  blush2.gif
Ir man patinka dekupažas  bigsmile.gif , tik mano mano neleidžia šiuo malonumu visai užsiimti  doh.gif

Kažkada labai stipriai buvau susidomėjus šiuo menu, bet taip ir neišbandžiau jo biggrin.gif tik skaitinėjau nemažai... Bet dabar turiu progą vienam kambary balkius taip pagražint, tai labai jau spirgu kaip noriu išbandyt biggrin.gif baisu tik kad nepridaryčiau visai baisiai hihihi.gif
Atsakyti