Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 14:57)
Siaip tai as noriu ismokti fotografuoti ax.gif Mokintis pozuoti tikrai neketinu,nes nemanau,kad man to reikia.Auto galvojau deti tik del susipazinimo,nes as asmeniskai tikrai nesugebesiu normaliai pakomentuoti ir vertinti darbu,o daryti tik tam,kad butu padaryta tai nemano stilius.Ir nemanau,kad jei nekomentuosiu ir nedesiu vertinimui savo marmuzes,tai labai nukentes mano fotografavimo lygis lotuliukas.gif
Ei,tik negalvokit,kad as kabinejuosi prie visko,tikrai taip nera mirksiukas.gif Man tik idomu suzinoti kas ir kaip vyksta ax.gif

as irgi nesitaikau i modelius biggrin.gif bet kai isbandau ant savo kailio,tai atsiranda supratimas ,kaip reikia pozuoti (gal ateityje drauge ar sese nores grazesniu/idomesniu foto)...
nzn... is vis man atrodo as per daug profu foto pastaruoju metu prisiziurejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 kovo 2009 - 16:19
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 16:17)
180lt su visu siuntimu ..

bigsmile.gif sveikinu 4u.gif tik as bijociau is ebay pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 17:17)
180lt su visu siuntimu ..

blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 16:18)
as irgi nesitaikau i modelius  biggrin.gif bet kai isbandau ant savo kailio,tai atsiranda supratimas ,kaip reikia pozuoti (gal ateityje drauge ar sese nores grazesniu/idomesniu foto)...
nzn... is vis man atrodo as per daug profu foto pastaruoju metu prisiziurejau  doh.gif

Nemanau,kad jei pati papozuosiu truputi,tai jau bus tas pozavimo supratimas drauges befotografuojant.Kiti gime pozuoti.Pasiziurekit i Duomos su draugem nuotraukas. thumbup.gif As gyvenime tokiu mimiku neisausciau.Sutinku,kad reikia pabandyti auto,nes tai irgi fotografijos dalis,tokia,kaip macro,peizazai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 17:18)
as irgi nesitaikau i modelius  biggrin.gif bet kai isbandau ant savo kailio,tai atsiranda supratimas ,kaip reikia pozuoti (gal ateityje drauge ar sese nores grazesniu/idomesniu foto)...
nzn... is vis man atrodo as per daug profu foto pastaruoju metu prisiziurejau  doh.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Jei nebūtų tokios temos buvę aš net nebūčiau bandžius turbūt savęs fotografuot blush2.gif
Bet man atrodo, kad ir auto ND duos naudos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 14:57)
Ir nemanau,kad jei nekomentuosiu ir nedesiu vertinimui savo marmuzes,tai labai nukentes mano fotografavimo lygis lotuliukas.gif

viskas yra savanoriska ir dalyvavimas manau nera priverstinis kiekvienoj uzduoty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 16:03)
Nusipirkau katik per ebay 50-tuka  wub.gif  rolleyes.gif  ir kainyte nereali  thumbup.gif  bigsmile.gif

Sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 16:21)

tai sakau, kenciantiems dangus bigsmile.gif as jau buciau cia LT pirkusi, bet vis laukiau kazko, nzn pati ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 17:24)
Nemanau,kad jei pati papozuosiu truputi,tai jau bus tas pozavimo supratimas drauges befotografuojant.Kiti gime pozuoti.Pasiziurekit i Duomos su draugem nuotraukas. thumbup.gif As gyvenime tokiu mimiku neisausciau.Sutinku,kad reikia pabandyti auto,nes tai irgi fotografijos dalis,tokia,kaip macro,peizazai ir t.t.

nzn.. cia jau skonio ir pomegio reikalas... man asmeniskai naudinga smile.gif ir supratimas t.p.formuojasi ir nuotraukose pradejau i ta demesi labiau atkreipti blush2.gif mane siai dienai portretai labiausiai ir traukia...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 17:12)
1,8  wub.gif  jetus kad tik sveikas ateitu  rolleyes.gif

Ateis sveikas, nepergyvenk mirksiukas.gif As ir toki pati ir is ten pat pirkau ir laimejau taip pat pigiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 17:28)
tai sakau, kenciantiems dangus  bigsmile.gif as jau buciau cia LT pirkusi, bet vis laukiau kazko, nzn pati ko  biggrin.gif

viskas bus ok mirksiukas.gif svarbu feedbackus pasiskaityti pries perkant... as ir fotika is ebay pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 17:29)
nzn.. cia jau skonio ir pomegio reikalas... man asmeniskai naudinga  smile.gif ir supratimas t.p.formuojasi ir nuotraukose pradejau i ta demesi labiau atkreipti  blush2.gif mane siai dienai portretai labiausiai ir traukia...

drinks_cheers.gif Mane irgi.
Abstrakciju ND jau nervina cool.gif Bet tik todel, jog nieko ten nebesuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pradedu kokia foto nagrineti... ir pritaukau tiek taisykliu doh.gif , bet gale - nei vienos nebiziuriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 11 kovo 2009 - 16:33