Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Sadi, man patinka "Tolyn" ir patinka, kad netiesiai, o kreivai. thumbup.gif
Stikline, aš tai sendinu su antika laku (sadolin). smile.gif

Dedu dar kartą tą pačią nuotrauką, nes nieks nepakomentavo arba aš žiopla nepastebėjau... blush2.gif
Ar trinti ją lauk?Man kažkaip spalvos joje patinka... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 15, 12:18)
Gal gali dar truputuka placiau blush2.gif

hm nu o kaip cia dar placiau biggrin.gif uzsuski ir darai viska ta pati kaip ir su baltu lapu mirksiukas.gif
Atsakyti
tas amarilis man labai patiko wub.gif kaip piesta wub.gif

del albumo as ir uz, kad liktu, taip kaip buve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 12:46)
Dedu dar kartą tą pačią nuotrauką, nes nieks nepakomentavo arba aš žiopla nepastebėjau... blush2.gif

...

as gal ir nebusiu labai jau teisi, bet pasakysiu kaip man atrodo: nuotrauka kaip seimos albumui visai tinkanti. Tik... kirpciau siek tiek gal ... mazdaug krutines lygyje, nes gaunasi, kad viena ranka nukirpta ties sanariu (o tai nera gerai, kiek esu skaiciusi) blush2.gif , siek tiek daugiau erdves noreciau sonose, nes atrdo siek tiek suspaustai. Spalvos tai patinka... na gal kol kas tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 15 kovo 2009 - 13:25
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 13:46)

Stikline, aš tai  sendinu su antika laku (sadolin). smile.gif

Ačiū smile.gif o tiesiog užtepi laką ant dažų ir sutrūkinėja? O po baltais dažais turėtų būt tamsūs, kad matytųsi kontrastas, ar ne? smile.gif oj kaip aš čia offtopinu doh.gif

O nuotrauka thumbup.gif tik petukas tas galėtų būt nenukirstas visgi smile.gif bet patinka man tavo fotkės.... gražios spalvos
Atsakyti
nu bet tas pasakymas - seimos albumui tinka lotuliukas.gif blush2.gif nepykit, bet man biski sypsena kelia ax.gif blush2.gif biggrin.gif siandien nemazai psl skaiciau, tai kas antram poste beveik lotuliukas.gif toks vaizdas, kad cia visos atejo tik miaano islauzt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
ikeliau kelias foto i kritikos albuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 15, 14:26)
Ačiū smile.gif  o tiesiog užtepi laką ant dažų ir sutrūkinėja? O po baltais dažais turėtų būt tamsūs, kad matytųsi kontrastas, ar ne? smile.gif oj kaip aš čia offtopinu  doh.gif

O nuotrauka  thumbup.gif  tik petukas tas galėtų būt nenukirstas visgi smile.gif  bet patinka man tavo fotkės.... gražios spalvos

Tepi tarkim vertikaliai dažus (turi būti tamsi spalva, na ne pastelinė, kad kontrastas būtų), išdžiūna, tada tepi tą laką (antika), bet jau horizontaliai (būtinai), lauki apie 40 min (ten parašyta ant dėžutės), tada tepi savo pasirinktą šviesią spalvą (vertikaliai).Džiūdamas lakas sutrauko tuos dažus ir viskas. smile.gif Svarbiausiai, kad tie trys sluoksniai būtų tepami vis priešinga kryptimi. smile.gif

Jo tas nukirstas petys viską gadina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 15, 14:59)
Tepi tarkim vertikaliai dažus (turi būti tamsi spalva, na ne pastelinė, kad kontrastas būtų), išdžiūna, tada tepi tą laką (antika), bet jau horizontaliai (būtinai), lauki apie 40 min (ten parašyta ant dėžutės), tada tepi savo pasirinktą šviesią spalvą (vertikaliai).Džiūdamas lakas sutrauko tuos dažus ir viskas. smile.gif Svarbiausiai, kad tie trys sluoksniai būtų tepami vis priešinga kryptimi. smile.gif

Vajeee bus man darbelio biggrin.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 15, 14:30)
nu bet tas pasakymas - seimos albumui tinka lotuliukas.gif  blush2.gif  nepykit, bet man biski sypsena kelia ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  siandien nemazai psl skaiciau, tai kas antram poste beveik lotuliukas.gif  toks vaizdas, kad cia visos atejo tik miaano islauzt blush2.gif  biggrin.gif

Na, nebutinai miaaano.
Man tas pasakymas "i seimos albuma" reiskia, kad nuotrauka nevisai atitinka taisykles, arba bent jau nevisai tinkamai sulauzytos taisykles joje. Taciau ta nuotrauka yra kazkuo miela, artima, todel isbrokuoti ar ismesti jos sirdis neleidzia.

Taigi, ir apie Lamellos nuotrauka - na, tikrai krinta i akis nukirstas petukas. Per daug suspausta erdve gaunasi.
Galunes, kad ir per sanarius kirptos, bet man visai normaliai atrodo...
Bet pats modelis, spalvos, siluma, sklindanti is nuotraukos labai grazi. wub.gif
Todel ir mano akimis, si nuotrauka seimos albumui ideali. Nes nera visai tobula, bet ir ismesti jos nevalia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 15, 15:10)
Vajeee bus man darbelio biggrin.gif dėkui smile.gif

Prašom, nėr ten sudėtinga, kaip atrodo. mirksiukas.gif Tik reik išpradžių pasibandyti ant mažesnio ploto, "pajaust" kaip skilinėja ten viskas. biggrin.gif
Atsakyti
O jūs čia apie dekupažą. wub.gif
Aš kai bandžiau, tai man akrilas labai nelygiai išsitepdavo. Blogi dažai matyt. verysad.gif
Atsakyti