Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 23:01)
Pipiriukui  thumbup.gif

g.gif

Papildyta:
Dabar tik suvokiau, kad Rasytce - irgi is Kauno doh.gif blush2.gif (Kazkaip pazengusieji vilnieciai, pradziamoksliai - kaunieciau daugiau... biggrin.gif )

turiu keleta kadru is rotuses, manieji fotkinti auto, tai greiciau geltoni, nei zali... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 kovo 2009 - 23:16
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 14, 23:01)
minejau, kad torrentuose yra 1-a dalis tos populiariosios Scott Kelby knygos - gali atsisiust. o jei neturi priejimo tai galiu per skype ar el.pastu permest - nedidelis failiukas smile.gif

1 dalį turiu, reiks rytoj panagrinėti ką ten rašo apie portretus rolleyes.gif .
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš "kažką" ax.gif Kaip jum?

Tolyn
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 15, 00:26)
Parodysiu ir aš "kažką"  ax.gif Kaip jum?

Tolyn

man sis kadras nostalgija sukele wub.gif o siaip gal noretusi kad butu tiesiai g.gif
Papildyta:
RASYCE, kokiuose torentuose rada kelbio knyga?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 15, 00:26)
Parodysiu ir aš "kažką"  ax.gif Kaip jum?

Tolyn

Galva pati kreipiasi į šoną, bet šiaip man tokie kadrai patinka, tik šonuose trukdo vežimėlio ratukai ir batai, ir labai šešėlis krenta nuo tų "batų" kairėj ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 15, 10:42)
Galva pati kreipiasi į šoną, bet šiaip man tokie kadrai patinka, tik šonuose trukdo vežimėlio ratukai ir batai, ir labai šešėlis krenta nuo tų "batų" kairėj ax.gif .

aha, ratuką pamačiau per vėlai, jau įkėlus. doh.gif Batus irgi reik kirpt, o šešėliai man tokie istriži kaip tik tinka čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 15:28)

Boruzka,o kaip tu ji naudoji?Jis uzsisuka,ar tik prisisideda? bigsmile.gif
Atsakyti
laba

help.gif kaip kūdroj trinti nuotraukas? negi tai daryti galima tik pirmas 10min.? įkėliau ir pražiopsojau besiaiškindama kur dingo kokybė verysad.gif pasirodo, bemažinant. sunervino mane jie su tais savo limitais. vakar bandymus atlikinėjau ir, pasirodo, kai kurias nuotraukas bemažindama iki tų 200KB turiu kokybę sumažinti iki 3 (čia PS toj lentelėj prieš išsaugant), kas reiškia žemą kokybę bash.gif vaizdelis ne koks gaunasi verysad.gif o kai kurios normaliai susimažina paliekant aukštą kokybę. taip ir likau nesusipratus kodėl taip yra...

Boruzka, žiūrėjau žiūrėjau į tas tulpes ir žinok, man asmeniškai kompozicija nelabai žiūrisi. j/b varinatas geriau, jei specialiai tas minkštumas buvo siektas, tada pavyko tą padaryti, nes tas j/b gavosi labiau pilkas nei juodas. erdvės ir man truputį trūksta.

Duoma, perfotografuoti brolį tikrai gera mintis mirksiukas.gif o "pasiklydęs" tamsokas man man. neužkabino blush2.gif

Sadi, man patinka bigsmile.gif galva bežiūrint tikrai krypsta, bet nekliūva man tas. ratukas ir batai. aš kirpčiau tik vieną kažkurį. jei nebūtų batų, palikčiau ratuką, man jis mažiau trukdo, netgi priduoda nuotraukai kažką tokio. bet... nukirpus tuos batus, neliktų ir tos porelės... o jos man labai labai čia norisi. o šešėliai tai thumbup.gif savotiškšai tuos batus kadre "pateisina".

QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 15:04)
man cia tos fakturos visai nereik  ax.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 14, 16:33)
man patiko, tk dar siek tiek gal patamsinciau, kad ryskesne cut butu.  mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 14, 22:52)
man patiko wub.gif kaip grafika biggrin.gif

ačiū už nuomones 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 23:01)
Gal kas iš čia besilankančių domitės dekupažu?  Nors net nežinau ar tiksliai dekupažu reikia domėtis mano atveju biggrin.gif žodžiu off topic...gal kas žinot kaip reikėtų padaryti balkius tokius ale pasendintus, sutrūkinėjusius...žinau, kad yra kažkoks skystis ar lakas, kurį tepant trūkinėja dažai, tik nežinau kaip viską teisingai paruošt  doh.gif  jei kas žinot, atsiliepkit biggrin.gif

aš duomiuosi, tik per tą fotografiją mažai laiko belieka dekupažui doh.gif bet nieko nesu sendinusi ir nesiruošiu to daryti artimiausiu metu (man labai gražu pažiūrėti, bet savam interjere neturiu kur pritaikyti). tad šituo klausimu mano žinios labai paviršutiniškos. žinau, kad sendintojai būna dviejų rūšių - vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai. geriausia būtų jei šitą klausimą užduotum dekupažo temoje, ten tikrai yra labai gerai išmanančių merginų. kiekvienas sendintojas skirtingą skilinėjimą duoda, gal tau pateiktų pavyzdžių kas kaip skilinėja. tiesa, sendintojai dekupažo parduotuvėse kainuoja nepigiai, jei reikia nemažą plotą sendinti, gal geriau rintis Senukuose parduodamą "Antic" ar kaip ten jis vadinasi. jei pirksi dekupažo pardėj, pardavėja paaiškins. jei Seniuose, instrukcija turėtų būti parašyta ant etiketės. tik rekomenduočiau iš pradžių atlikti bandymą ant kokios lentos, nes skilinėjimui turi įtakos sluoksnio storis, tepimo kryptis ir panašūs dalykai.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 15, 11:24)
Boruzka,o kaip tu ji naudoji?Jis uzsisuka,ar tik prisisideda? bigsmile.gif

Uzsisuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 15, 12:34)
aš duomiuosi, tik per tą fotografiją mažai laiko belieka dekupažui  doh.gif  bet nieko nesu sendinusi ir nesiruošiu to daryti artimiausiu metu (man labai gražu pažiūrėti, bet savam interjere neturiu kur pritaikyti). tad šituo klausimu mano žinios labai paviršutiniškos. žinau, kad sendintojai būna dviejų rūšių - vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai.

Vajej, nemaniau, kad čia taip sudėtinga doh.gif ačiū, eisiu turbūt į dekupažo temą paklaust dar smile.gif o kūdroj tai yra po nuotrauka koreguoti fotografiją...ten turėtų leist įdėt naują. O ištrinti yra kryžiukas po nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 15, 12:12)
Uzsisuka  smile.gif

Gal gali dar truputuka placiau blush2.gif
Atsakyti
Peledike, man tas portretas irgi toks nelabai. Bandysim iš naujo.

Tarp kitko, pagaliau sumasčiau, iš kur gaut auto portretams foną. yahoo.gif Nes kambarių sienos man nepatinka. photo.gif
Atsakyti