laba
kaip kūdroj trinti nuotraukas? negi tai daryti galima tik pirmas 10min.? įkėliau ir pražiopsojau besiaiškindama kur dingo kokybė
pasirodo, bemažinant. sunervino mane jie su tais savo limitais. vakar bandymus atlikinėjau ir, pasirodo, kai kurias nuotraukas bemažindama iki tų 200KB turiu kokybę sumažinti iki 3 (čia PS toj lentelėj prieš išsaugant), kas reiškia žemą kokybę
vaizdelis ne koks gaunasi
o kai kurios normaliai susimažina paliekant aukštą kokybę. taip ir likau nesusipratus kodėl taip yra...
Boruzka, žiūrėjau žiūrėjau į tas tulpes ir žinok, man asmeniškai kompozicija nelabai žiūrisi. j/b varinatas geriau, jei specialiai tas minkštumas buvo siektas, tada pavyko tą padaryti, nes tas j/b gavosi labiau pilkas nei juodas. erdvės ir man truputį trūksta.
Duoma, perfotografuoti brolį tikrai gera mintis
o "pasiklydęs" tamsokas man man. neužkabino
Sadi, man patinka
galva bežiūrint tikrai krypsta, bet nekliūva man tas. ratukas ir batai. aš kirpčiau tik vieną kažkurį. jei nebūtų batų, palikčiau ratuką, man jis mažiau trukdo, netgi priduoda nuotraukai kažką tokio. bet... nukirpus tuos batus, neliktų ir tos porelės... o jos man labai labai čia norisi. o šešėliai tai
savotiškšai tuos batus kadre "pateisina".
QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 15:04)
man cia tos fakturos visai nereik
QUOTE(liamuna @ 2009 03 14, 16:33)
man patiko, tk dar siek tiek gal patamsinciau, kad ryskesne cut butu.
QUOTE(Pukė @ 2009 03 14, 22:52)
man patiko
kaip grafika
ačiū už nuomones
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 23:01)
Gal kas iš čia besilankančių domitės dekupažu? Nors net nežinau ar tiksliai dekupažu reikia domėtis mano atveju
žodžiu off topic...gal kas žinot kaip reikėtų padaryti balkius tokius ale pasendintus, sutrūkinėjusius...žinau, kad yra kažkoks skystis ar lakas, kurį tepant trūkinėja dažai, tik nežinau kaip viską teisingai paruošt
jei kas žinot, atsiliepkit
aš duomiuosi, tik per tą fotografiją mažai laiko belieka dekupažui
bet nieko nesu sendinusi ir nesiruošiu to daryti artimiausiu metu (man labai gražu pažiūrėti, bet savam interjere neturiu kur pritaikyti). tad šituo klausimu mano žinios labai paviršutiniškos. žinau, kad sendintojai būna dviejų rūšių - vienkomponenčiai ir dvikomponenčiai. geriausia būtų jei šitą klausimą užduotum dekupažo temoje, ten tikrai yra labai gerai išmanančių merginų. kiekvienas sendintojas skirtingą skilinėjimą duoda, gal tau pateiktų pavyzdžių kas kaip skilinėja. tiesa, sendintojai dekupažo parduotuvėse kainuoja nepigiai, jei reikia nemažą plotą sendinti, gal geriau rintis Senukuose parduodamą "Antic" ar kaip ten jis vadinasi. jei pirksi dekupažo pardėj, pardavėja paaiškins. jei Seniuose, instrukcija turėtų būti parašyta ant etiketės. tik rekomenduočiau iš pradžių atlikti bandymą ant kokios lentos, nes skilinėjimui turi įtakos sluoksnio storis, tepimo kryptis ir panašūs dalykai.