Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 22:26)
O aš nesupratau kam laukti dar vieną dieną po nuotraukų įdėjmo?  g.gif  apmąstymams laiko skirta?  biggrin.gif

turbūt smile.gif Arba nervų tampymui smile.gif smile.gif smile.gif

Ar kas naudojat raw formatą? kokia programa tvarkot?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 14, 22:23)
Va,va ir pas mane grybai gaunasi su baltu lapu doh.gif Ipac naktines foto su zaliu atspalviu gaunasi doh.gif Siaubas.Einu nusipirksiu Boruzkos naudojama dangteli ax.gif

del naktiniu tai zinok gali but ir zibintai kalti wink.gif kiek as dieda kaltinau, kad fotkint nemoka, kad pazaliavusi Rotuse gavosi, tai po to neapsikentes pasiklause jau pazystamu fotografu, tai tikrai pativirtino, kad butent va Rotuses tie zibintai skleidzia ta zaluma nors tu ka ir nieko cia nepadarysi smile.gif

Va kas gaudavosi
user posted image

Atsakyti
Sadi, raw fotkes galima su PS tvarkyt. kai jas tvarkai, atidaro kiek kitokia lentele, te leidzia wb, sviesuma ir dar daug kazko reguliuot, o po to spaudi ok ir tau atidaro kaip normalia nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 22:34)
pabandyk naktines fotkes su automatiniu wb fotkint, juk nakti baltos sviesos mazai smile.gif

Reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
del termino - atsiprasau - as cia kazka prigrybavau... blush2.gif einu pataisyt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 kovo 2009 - 22:44
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 14, 22:39)
del naktiniu tai zinok gali but ir zibintai kalti wink.gif kiek as dieda kaltinau, kad fotkint nemoka, kad pazaliavusi Rotuse gavosi, tai po to neapsikentes pasiklause jau pazystamu fotografu, tai tikrai pativirtino, kad butent va Rotuses tie zibintai skleidzia ta zaluma nors tu ka ir nieko cia nepadarysi smile.gif

Va kas gaudavosi

Bet nors matosi,kad Rotuses kampas baltas,o pas mane viskas zalsva gaunasi.... doh.gif
Grazi nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 14:44)
Anihiliacija

man patiko wub.gif kaip grafika biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 14, 16:39)
PAvyko šiandien padaryt maža fotosesiją su broliu.

per aukstai akys, pagal Kelby turetu but pirmajame foto trecdalyje, bet vis tiek sik tiek per aukstai g.gif na, ir tamsu smile.gif

Rasytce, tai jau prisipleskinai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 14, 22:52)
Rasytce, tai jau prisipleskinai bigsmile.gif  biggrin.gif

jei apie Rotuses fotke kalbi, tai cia sena jau - pries naujus dar daryta irnesakyk.gif jau ir sito fotiko nebebeera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 14, 22:55)
jei apie Rotuses fotke kalbi, tai cia sena jau - pries naujus dar daryta irnesakyk.gif jau ir sito fotiko nebebeera biggrin.gif

ne, as apie musu ND ir kurybinius mirksiukas.gif smile.gif rasei, kad jau po darbu i albuma ilindai blush2.gif

o as issikaulijau is drauges jos stiklinius papuosalus pafotkyt blush2.gif ekperimentuot reiks, kaip idomu, kas gausis wub.gif kad tik laiko kas duotu biggrin.gif
Atsakyti
O mano rankinis wb tai iš mėlynas kaip dangus, nebesuprantu kaip nustatyti doh.gif unsure.gif .

Duoma, brolio portretas kažkaip nesižiūri unsure.gif .

Norėjau šiandien knygyne nusipirkti kokią knygą apie PS, buvo dvi- viena apie 20 lt. kita apie 40lt. Už 40 pasirodė visai idomi, ale pinigų gaila doh.gif , o už 20 pagalvojau kad nieko gero, SM daugiau visko galima rasti .
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 14, 22:58)
ne, as apie musu ND ir kurybinius mirksiukas.gif  smile.gif rasei, kad jau po darbu i albuma ilindai blush2.gif

ai, geriau jau patylekim blush2.gif viskas buvo taip ant smugio, kad geriau jau buciau turbut nedejus doh.gif

tiesiog viska reikia atsakingai daryt ir skirt tam laiko, o ne bile kaip, tai ir rezultatas bile koks gaunasi, ner ko noret cool.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 14, 22:59)
Norėjau šiandien knygyne nusipirkti kokią knygą apie PS, buvo dvi- viena apie 20 lt. kita apie 40lt. Už 40 pasirodė visai idomi, ale pinigų gaila  doh.gif , o už 20 pagalvojau kad nieko gero, SM daugiau visko galima rasti .

minejau, kad torrentuose yra 1-a dalis tos populiariosios Scott Kelby knygos - gali atsisiust. o jei neturi priejimo tai galiu per skype ar el.pastu permest - nedidelis failiukas smile.gif
Atsakyti
Pipiriukui thumbup.gif

Gal kas iš čia besilankančių domitės dekupažu? Nors net nežinau ar tiksliai dekupažu reikia domėtis mano atveju biggrin.gif žodžiu off topic...gal kas žinot kaip reikėtų padaryti balkius tokius ale pasendintus, sutrūkinėjusius...žinau, kad yra kažkoks skystis ar lakas, kurį tepant trūkinėja dažai, tik nežinau kaip viską teisingai paruošt doh.gif jei kas žinot, atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti