Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 15:28)

O ką tas filtras daro? Negirdėjau apie tokį g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ilindau i albumeli, nes gi kol savo nepadariau, net nekisau nosies, kad nesinervyt unsure.gif . tai zinoma vistiek apsalus likau nuo ideju gausumo, nuo kokybes nuo visko visko. bigsmile.gif Nerealios cia fotografes (-ai) susirinke thumbup.gif

Tai nuo 20 val jau balsuot bus galima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 14, 20:15)
Tai nuo 20 val jau balsuot bus galima?  bigsmile.gif

Net paziurejau prisijungusi: gi parasyta, kad nuo 15 d. 20 val balsuojam. Tai rytoj.

Siandien iki 20 val. nuotraukas dedam. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 14, 16:39)
PAvyko šiandien padaryt maža fotosesiją su broliu.

labai galva įsprausta viršui mirksiukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 03 14, 20:00)
Net paziurejau prisijungusi: gi parasyta, kad nuo 15 d. 20 val balsuojam. Tai rytoj.

Siandien iki 20 val. nuotraukas dedam.  g.gif

aš jau taip buvau nusiteikusi balsuot šiandien, o pasirodo teks spirgėt iki rytojaus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 14, 20:00)

sorry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 03 14, 18:22)
O ką tas filtras daro? Negirdėjau apie tokį  g.gif

jis yra skirtas wb balanso nustatymui , vietoj balto popieriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
nesuprantu, o man pradejo wb grybaut, tiksliau as pati pradejau grybaut, jei bandau naturaliam apsvietime nustatyt rankini wb, tai man per gelsvi nustato. gal mano lapas per melsvas? naudoju paprasta spausdinimo lapa. gal kuri gali papasakot visas smuklmenas kaip jus nustatinejat?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 21:57)
nesuprantu, o man pradejo wb grybaut, tiksliau as pati pradejau grybaut, jei bandau naturaliam apsvietime nustatyt rankini wb, tai man per gelsvi nustato. gal mano lapas per melsvas? naudoju paprasta spausdinimo lapa. gal kuri gali papasakot visas smuklmenas kaip jus nustatinejat?

Va,va ir pas mane grybai gaunasi su baltu lapu doh.gif Ipac naktines foto su zaliu atspalviu gaunasi doh.gif Siaubas.Einu nusipirksiu Boruzkos naudojama dangteli ax.gif
Atsakyti
O aš nesupratau kam laukti dar vieną dieną po nuotraukų įdėjmo? g.gif apmąstymams laiko skirta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 22:26)
O aš nesupratau kam laukti dar vieną dieną po nuotraukų įdėjmo?  g.gif  apmąstymams laiko skirta?  biggrin.gif

Gal netycia taip gavosi parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 22:26)
O aš nesupratau kam laukti dar vieną dieną po nuotraukų įdėjmo?  g.gif  apmąstymams laiko skirta?  biggrin.gif

taip iseina smile.gif na ir gal kad susiguletu mintyse tu darbai, kuriuos idejo paskutinem minutem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 14, 22:23)
Va,va ir pas mane grybai gaunasi su baltu lapu doh.gif Ipac naktines foto su zaliu atspalviu gaunasi doh.gif Siaubas.Einu nusipirksiu Boruzkos naudojama dangteli ax.gif

pabandyk naktines fotkes su automatiniu wb fotkint, juk nakti baltos sviesos mazai smile.gif
Atsakyti