Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 13:56)
nespalvotu geliu nepripazistu  tongue.gif

delto ir idejau viena ir kita varianta smile.gif ir matyt reikejo pavadinima uzdeti "Bevystanti ..."
Atsakyti
Čia gal ir mane apkalbėjot, kad į albumą įlendu o čia nesirodau. Man būna tokie nekalbadieniai, tiesiog neturiu ką pasakyti. Kalbėjot apie technikos subtilumus, supratimo mažai turiu, tai ir tyliu.
Beveik visos čia parodytos foto man patiko- kaziuko paparacis, lamelos portretai, vaikiukai wub.gif .
O dabar noriu pagalbos, šiandien žaidžiau su auto, kažkas lyg ir gavosi, bet dabar dar reikia pagražinti su PS. Gal galima kokį trumpą pradžiamokslį blush2.gif , atsidarius foto girdėjau kad reikia daryti tipo kopiją ar kažką pan. Ar būtina? Kažką bandžiau, žaidžiau, bet finale gavosi mažesnė foto nei originalas, nors dydžio tai niekur nekeičiau g.gif .
O yra koks action, kad akis paryškintų gražiai? g.gif (ar aš čia nusišnekėjau? unsure.gif ).
Atsakyti
Boruzka, apie tavo tuples vėliau truputį pasisakysiu blush2.gif reikia pamąstyti, o čia užlėkiau labai trumpam. noriu parodyti šviežiausią savo "briedą". naudojaus proga, kad vaikas miega ir saulė šviečia, fotografavau dūmus.

Anihiliacija

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 14, 14:20)
Čia gal ir mane apkalbėjot, kad į albumą įlendu o čia nesirodau. Man būna tokie nekalbadieniai, tiesiog neturiu ką pasakyti. Kalbėjot apie technikos subtilumus, supratimo mažai turiu, tai ir tyliu.

Man tie nekalbadieniai irgi buna ,bet visas foto cia idetas perziuriu ax.gif labai nenoriu zmoniu klaidinti neteisingai pasakydama termina ir pan... apie technika ir PS skaiciau viena akim ... nors galbut ateis toks laikas kai ieskosiu archyvuose situ pokalbiu apie klonavima ir pan ... bet as bandau ... bandau ...
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 14:44)
Boruzka, apie tavo tuples vėliau truputį pasisakysiu  blush2.gif  reikia pamąstyti, o čia užlėkiau labai trumpam. noriu parodyti šviežiausią savo "briedą". naudojaus proga, kad vaikas miega ir saulė šviečia, fotografavau dūmus.

man cia tos fakturos visai nereik ax.gif

Db tos mano tulpes ... man paciai wb cia nerealus wub.gif isimylejau ta kiniska lesiuka wb balansui nustatineti wub.gif originalus variantas buvo horizontalus, bet as apverciau ax.gif versdama i j/b norejau gauti toki lengvuma, svelnuma blush2.gif Erdves jauciu truksta ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 14 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 14, 14:20)
Beveik visos čia parodytos foto man patiko- kaziuko paparacis, lamelos portretai, vaikiukai  wub.gif .
O dabar noriu pagalbos, šiandien žaidžiau su auto, kažkas lyg ir gavosi, bet dabar dar reikia pagražinti su PS. Gal galima kokį trumpą pradžiamokslį  blush2.gif , atsidarius foto girdėjau kad reikia daryti tipo kopiją ar kažką pan. Ar būtina? Kažką bandžiau, žaidžiau, bet finale gavosi mažesnė foto nei originalas, nors dydžio tai niekur nekeičiau  g.gif .
O yra koks action, kad akis paryškintų gražiai?  g.gif (ar aš čia nusišnekėjau?  unsure.gif ).

nieko konkreciai neapkalbinejom, man irgi buvo kad net nesirodziau apie pora savaiciu sitoj temoj(o gal tik savaite g.gif ) svarbiausia namu darbus daryti smile.gif o neturint ideju bent balsuoti uz juos(mano nuomone).
ten kur kalbi apie foto kopija PS, tai ten yra layers - sluoksniai, kuriuose daromi koregavimai, o ne tiesiai nuotraukos. isivaizduok tarsi permatomas pleveles, kuriuose piesi, o po to kartu sudedi:)
Papildyta:
Boruzka gal galetum ebay linka su tuo lesiu uzrodyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 15:24)
Papildyta:

prasau, keletas ...
http://shop.ebay.co....-All-Categories
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 14 kovo 2009 - 15:28
aciu, Boruzka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 15:36)
aciu, Boruzka smile.gif

tik reiks nusiteikti palaukti mirksiukas.gif as apie menesi laukiau, o va tasiuko jau pora ... bet parase, kad issiunte g.gif is Britanijos per savaite atejo , labai tikiuosi tas ir 50-tukas jau ateinancia savaite bus pas mane wub.gif
Atsakyti
taip, pas mane is kinijos apie menesi keliavo, o siaip perkant brangias preke, geriau pirkti draudima jis papildomai apie 2 svarus kainuoja. o dar kokiu pigiu poliarizacniu filtru maciau bigsmile.gif apie 7 dolerius tekainuoja o siuntimas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 15:50)
taip, pas mane is kinijos apie menesi keliavo, o siaip perkant brangias preke, geriau pirkti draudima jis papildomai apie 2 svarus kainuoja. o dar kokiu pigiu poliarizacniu filtru maciau bigsmile.gif  apie 7 dolerius tekainuoja o siuntimas nemokamas

ziurejau ir as filtrus smile.gif nu bet kaip as bijau nusipirkti plastmases gabala unsure.gif ieskau tokiu, kurie yra ir cia lt , pagal numeriukus is lietuvisku parduotuviu unsure.gif g.gif tokie visi kainuoja daugiau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 14 kovo 2009 - 15:57
reikia pasidomet pas paradveja, neturetu meluot, o jei nepatinktu , juk galima atgal grazint
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 15:24)

ten kur kalbi apie foto kopija PS, tai ten yra layers - sluoksniai, kuriuose daromi koregavimai, o ne tiesiai nuotraukos. isivaizduok tarsi permatomas pleveles, kuriuose piesi, o po to kartu sudedismile.gif
Papildyta:

Darau darau ND, abstrakcijas padariau, dabar auto bandau.
Pasitikslinu: atsidarau foto, tada reik "new layer" ar duclicate layer? paskui ten viską darau ir ...? save as ? ar dar kažką reik padaryt? (gal kam čia ir vaikiški klausimai, bet iki šiol jokių reikalų su PS neturėjau, tai taip ir klausiu blush2.gif ).

Aš tokia balta varna jaučiuosi čia su savo Pentaxu doh.gif . Iki šiol turėti fotikai buvo tik Nikon wub.gif , bet va kalėdom gavau Pentax, mb išrinko be mano žinios, didžiausią vaidmenį pasirinkime aišku lėmė kaina unsure.gif .

Dabar turbūt paklausiu kaip blondinė: o tie filtrai bet kokiem objektyvam tinka? na ta prasme nikon, canon, pentax? (turbūt ne, atspėjau? g.gif ).
Atsakyti