Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Baccardi @ 2009 03 13, 23:37)
p.s. ***** ta foto jau reikia ekspertams lamellos rodyt  - nes man jau pačiai įdomu, ar yra ten išdegimai ar nea:)
( Nors dar kartą kartojuos -man ta foto graži! ) Ir tuoj kompleksą įsivarysiu baisios komentatorės  doh.gif

Tai į kuriuos čia ekspertus reikia kreiptis? biggrin.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 01:27)
rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas  doh.gif  biggrin.gif  pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti  ax.gif

Labai įdomios, man tokios patinka wub.gif Bet dėja pačiai tokių nepavyksta padaryt.

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 14, 02:07)
lamella, kokiam dar sutarsymui doh.gif  biggrin.gif  Nuotraukytes wub.gif

Ačiū. blush2.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 10:16)
as ryta  nuo kudros pradejau  rolleyes.gif labai gerai nuteike ...  rolleyes.gif

Ir kas gi taip gerai nuteikė? rolleyes.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 14, 11:11)
as irgi uz tai, kad butu taip, kaip dabar yra biggrin.gif painus sakinys lotuliukas.gif
koooks oras lauke bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Oras tai fantastiškas, aš jau buvau laukuose pafotkint. wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Pelėdikės labai patiko abstrakcijos (jeigu galima taip pavadinti), kažin kas ten nufotkinta rolleyes.gif

Peperoni, tavoji foto tikrai labai gaivi ir toookia vasariška wub.gif

Lamella, ar parodysi ką laukuose radai ax.gif

Aš irgi atsinešu vieną nuotraukytę sutaršymui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 kovo 2009 - 12:14
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 12:46)
Manau per didelė atsakomybė vienam asmeniui...  smile.gif  juk visi mes turim ir savų darbų pakankamai, nei dėliot visų fotografijas į albumą  blush2.gif

Na, uztektu karts nuo karto pakeisti slaptazodi.
Kam save apsisunkinti. Be to daznai nuotraukas koreguojam, kaitaliojam, tai tiems atsakingiems zmonems butu per daug didele nasta uzkrauta-suziureti visus judejimus, visu norus supaisyti.
Manau, jei jau kuri labai asmenisku kadru noretu pasirodyti, gal tada savo uzdara albuma sukurtu. O patikimiesiems slaptazodzius padalintu. Taip butu paprasciau.

Anete, kaip suprantu, nustatymuose prigrybavo? Nesu Canon zinove, bet bandyk kazka tokio i Reset daryti. Arba konkretink klausima.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 14, 11:23)
del tu, kur dingsta - tai visada yra dar vienas kelias smile.gif kas kazkiek laiko pakeist ta pswd smile.gif mirksiukas.gif

va, toks variantas irgi geras smile.gif Nes dabar toks vaizdas kad slaptažodžius žino vos ne pusė forumo smile.gif
Pakeičiam ir dalimam tik tom kurios dalyvavo bent vename ND iš paskutinių trijų. Neskaitant mūsų pagalbininkių pažengusių thumbup.gif

Peledikės abstrakcijos man labai gerai atrodo thumbup.gif Labai patiko antroji, tik šiek tiek erzina tokie brūkšneliai šviesesni ypač dešinėj pusej tam tamsesniam plote. Kaip subraižymai. Bet visumoj patinka man tokie darbai wub.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 14, 12:12)
Aš irgi atsinešu vieną nuotraukytę sutaršymui  blush2.gif

o kas ten per bala tokia pilkas prie merytės kelių? Kažkokia man jos spalva keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 14, 12:27)
o kas ten per bala tokia pilkas prie merytės kelių? Kažkokia man jos spalva keista  g.gif

Ten užšalusi bala nuvo biggrin.gif O sūnelis rado prie tos balos prišalusį ledo gabalą, tai va taip ir atsirado šo nuotrauka. Man ji patinka kažkuom. Bus šeimos albumui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 kovo 2009 - 12:37
Mes katik parejom is lauko .. pameginau judesi pagaut doh.gif blush2.gif

user posted image

ir vel man foto neapsivercia taip kaip turi buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 14 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(Armana @ 2009 03 14, 13:12)
Laba  4u.gif
Lamella, ar parodysi ką laukuose radai  ax.gif

Tai, kad nieko gero nesigavo tuose laukuose, nes oras taip atpalaidavo, kad fotografijai neišėjo susikaupti. biggrin.gif
Man tai jb nuotraukos labai patikt pradėjo ir ši visai nieko, gal norėtusi iš arčiau vaiką pamatyti, nežinau net. g.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 03 14, 13:38)
Mes katik parejom is lauko .. pameginau judesi pagaut  doh.gif  blush2.gif

Reikia dar ryškesnio vaiko. ax.gif

O čia dar viena iš vakar ale "fotosesijos". ax.gif Jaučiu blogai, kad petys kairėje nukirstas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 14, 12:49)
Tai, kad nieko gero nesigavo tuose laukuose, nes oras taip atpalaidavo, kad fotografijai neišėjo susikaupti. biggrin.gif
Man tai jb nuotraukos labai patikt pradėjo ir ši visai nieko, gal norėtusi iš arčiau vaiką pamatyti, nežinau net. g.gif

Reikia dar  ryškesnio vaiko. ax.gif

jop zinau delto ir veidelius doh.gif blush2.gif tokius dejau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
ačiū visoms už išsakytas nuomones apie mano foto 4u.gif man pačiai arčiau širdies pirmoji wub.gif antroji patiko dėl to sūkuriuko, bet sutinku, kad tie subraižymai nelabai tinka ir kiek per šviesi. originale nėra išdegusių plotų, o va verčiant į j/b jau lyg ir lenda jie (vakar kaip tik apkalbėta bėda). abiejose fotografijose gėlė - pilnaviduris amarilis. vakar taip jaučiausi pasiilgusi kompo, kad susiradau senas crazy nuotraukas ir bandžiau kažką padaryti iš jų. nuotraukos iš tos pačios serijos, kur buvau jau seniai rodžiusi tokią romantišką miglotą amarilio foto. fotografuota nustačius labai ilgą išlaikymą ir specialiai sukinėjant fotoaparatą. tai padaryti gali tikrai kiekviena mirksiukas.gif biggrin.gif

-------------
dėl albumo visiškai sutinku su Linole. manau, kad viešinti nėra reikalo. pažiopsojimui nuotraukų pilnas internetas, o kas tikrai nori prie mūsų jungtis, tikrai lengvai užsidirbs slaptažodžius.
-------------
Armana, patinka man vertimas į j/b ir patamsinti kampučiai bigsmile.gif gal tik kampo vos vos kitokio norėtųsi, kokį žingsnį ar du kairiau. o šiaip smagi žiemiška nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 14, 12:12)

ar man atrodo, ar siek tiek persharpinta g.gif , siek tiek daugiau kontrasto gal noreciau, bet kadras tai geras. 4u.gif
Atsakyti
As kovo 8 proga irgi buvau gavusi tulpiu rolleyes.gif turiu toki varianta ir spalvota ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 14 kovo 2009 - 13:30
nespalvotu geliu nepripazistu tongue.gif
Atsakyti