Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 01:27)
rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas  doh.gif  biggrin.gif  pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti  ax.gif

Pirma wub.gif Greit pasakoji ką čia ir kaip fotkinai, nes ir aš taip noriu išmokt biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena ,

Norėčiau paklausti , kaip atreguliuoti fotoparatą Canon , nebepaveiksluoja lauke.
Ką ten spausti, nieko aš apie tai neišmanau.Ačiū jei kas man padėsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 01:27)
rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas  doh.gif  biggrin.gif  pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti  ax.gif

Peledike, atlikimas man labiau pirmos patinka. 4u.gif Bet ziureti norisi i sviesesne. Taciau cia jau su mano vidine dvasine pusiausvyra susije. Kazkaip nieko nenoriu paskutiniu metu, tad tamsesnes nuotraukos daznai sukelia kazkoki liudesi. Todel i sviesias akys krypsta.
Abi liuksiskos. thumbup.gif drinks_cheers.gif

Del ND albumo - kad laikytume juos kaip yra dabar - uzrakintus.
Manau, musu salygos pakliuti i albumus nera kazkokios neimanomos. Juk susirinkome cia ismokti fotografuoti. Taigi, mokancioms tie pradiniai ND atlikti yra juoko darbas. O norinciam ismokti-na, juk siokia tokia patrtis. Gi nuo to viska pradejom. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Anetė @ 2009 03 14, 10:47)
Laba diena ,

Norėčiau paklausti , kaip atreguliuoti fotoparatą Canon , nebepaveiksluoja lauke.
Ką ten spausti, nieko aš apie tai neišmanau.Ačiū jei kas man padėsit. 4u.gif

nesupratau klausimo... g.gif

QUOTE(linole @ 2009 03 14, 10:48)

Del ND albumo - kad laikytume juos kaip yra dabar - uzrakintus.
Manau, musu salygos pakliuti i albumus nera kazkokios neimanomos. Juk susirinkome cia ismokti fotografuoti. Taigi, mokancioms tie pradiniai ND atlikti yra juoko darbas. O norinciam ismokti-na, juk siokia tokia patrtis. Gi nuo to viska pradejom.  4u.gif

geriau turbut nieks nepasakytu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gerai cia linole pasake thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet is tikruju, yra tokiu, kurios pasistengia tik tam kad gaut slaptazodi ir dingsta po to.nemanau kad del tokiu verta atrakinti, o juk ir mes, naujokes, vargom ir perdarinejom ND tam, kad galetume ne tik i kitu darbus pazioplinet bet ir savo ND deti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 14 kovo 2009 - 11:18
del tu, kur dingsta - tai visada yra dar vienas kelias smile.gif kas kazkiek laiko pakeist ta pswd smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dar galima pacius albumus uzrakint.as savo visus viesuosius albumus esu uzsirakinus, o pasvordus zino, tik tie kuriem reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 11:28)
dar galima pacius albumus uzrakint.as savo visus viesuosius albumus esu uzsirakinus, o pasvordus zino, tik tie kuriem reikia smile.gif

kadangi visi zino pagrindini - tai visi kiti pswd neveikia... ax.gif jau isbandyta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 14, 11:34)
kadangi visi zino pagrindini - tai visi kiti pswd neveikia... ax.gif  jau isbandyta... ax.gif

doh.gif tiksliai. tada galima pakeist slaptazodi ir palikt viena atsakinga asmeni,kuris vienintelis turetu orieima prie profilio ir kuriam suplauktu visos nuotraukos ir kurias jis galetu sudet i albuma ir uzrakint. taciau ar kuri tuo uzsiimtu nes darbas didelis ir atsakingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 12:37)
doh.gif tiksliai. tada galima pakeist slaptazodi ir palikt viena atsakinga asmeni,kuris vienintelis turetu orieima prie profilio ir kuriam suplauktu visos nuotraukos ir kurias jis galetu sudet i albuma ir uzrakint. taciau ar kuri tuo uzsiimtu nes darbas didelis ir atsakingas g.gif

Manau per didelė atsakomybė vienam asmeniui... smile.gif juk visi mes turim ir savų darbų pakankamai, nei dėliot visų fotografijas į albumą blush2.gif
Atsakyti
Laba diena

As pritariu Peperoni, kad geriausia karts nuo karto keisti pswd ir viskas 4u.gif

P.S. Sianakt jau sapnavau, kad balsavimas ND prasidejo, maniau si vakara, iejau i albuma, o pasirodo tik rytoj doh.gif Laikas ilgokai eina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 14, 11:46)
Manau per didelė atsakomybė vienam asmeniui...  smile.gif  juk visi mes turim ir savų darbų pakankamai, nei dėliot visų fotografijas į albumą  blush2.gif

tai vat ka ir sakau smile.gif
Atsakyti