ot kokios jus paslaptingos...
kur yra tas jusu albumas??? klausiau viena kart, vistiek niekas nepaaiskejo, antra kart, o trecia jau ir nebedrasu (bet susikaupiau ir klausiu dar kart )
nerandu as jo. tas kuris pirmam puslapyje,ten tik vos kelios nuotraukos
jei kazkas man jau anksciau atsake, labai atsiprasau, kad nepastebejau. tokiais tempais tema lekia, galejau ir neperskaityt.
na tikrai,jei nera tai visuotine paslaptis,idekit nuoroda cia, ka? taip norisi pasiziuret tuos darbus apie kuriuos tiek daug kalbat. Dekui didziausias
QUOTE(seava @ 2009 03 13, 23:27)
na tikrai,jei nera tai visuotine paslaptis,idekit nuoroda cia, ka? taip norisi pasiziuret tuos darbus apie kuriuos tiek daug kalbat. Dekui didziausias
Merginos, tikrai, ką - atrakinam gal tuos pirmus ND? Na pvz kiaušus, lašus, abstrakcijas po balsavimo?
Šiaip reikia ND atlikt surašytus pirmoj žinutei, tada gautum slaptažodį ir galėsi pati dalyvaut
Peperoni, nesikabinėk prie dukrytės portreto, viskas ten labai gerai
Duoma, patiko tavo tokia paprastutė abstarkcija minimalizmas man patinka, tik pačiai ne visada tas pavyksta
rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti
Duoma, patiko tavo tokia paprastutė abstarkcija minimalizmas man patinka, tik pačiai ne visada tas pavyksta
rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 00:27)
perskaiciau ,- pasakykit, kad cia briedis oho galvoju, cia jau idomu ... visaip galva kraipiau, kad ta briedi pamatyciau
suni iziurejau pirmoj nuotraukoj, bet briedzio ne
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 18:22)
lamella, kokiam dar sutarsymui Nuotraukytes
Peperoni, tavoji undinele irgi man labai
Pacekavinau pazengusiuju temoj, nu nerealiu nuotrauku c-girl mergytes pridejus ziuriu ir negaliu atsiziureti
Sadi, as manau taisykliu nereiktu lauzyti. As pvz, nelabai noriu, kad bet kas ziurinetu Bet cia tik mano nuomone. Kaip kolektyvas nuspres, taip ir darysim
man pirmoji nes net nesuprantu kas pavaizduota, o antroji idomi, cia gele? rankos?
Peledike, man pirma kokia...... mmmmmmmm (dar pasunkinsiu dabar tau gyvenima ) tokia tarsi nutapyta..... ir aisku smalsu, kas tai...
del atidarymo - tai as uz tai, kaip dabar viskas yra
del atidarymo - tai as uz tai, kaip dabar viskas yra
labas rytas mergaitės, prisiduodu, kad niekur nedingau, esu, darbo turiu užsakymų nemažai, tai truputį apleidau jus
palnuoju į gamtą pavažiuoti, reikės pafotografuoti ko gražaus
palnuoju į gamtą pavažiuoti, reikės pafotografuoti ko gražaus
Peperoni, man labai patinka Emi, labai gera nuotraukyte, palik ja kuriam laikui, kol, pailsek nuo jos, o tada jau gal kitomis akimis i ja pasiziuresi. (bet kokai jau didele tava mergycka)
as uz, nes yra ziu ir tokiu kurie jau atliko ND, gavo slaptazodi, ir ilenda tik pasiziuret, o cia forume daugiau ir nedalyvauja. Pataisykit mane jei as neteisi.
man patinka, net labai , tik gal kiek sviesokai man rodo antra, bet cia gal tik mano kampas.
QUOTE(Sadi @ 2009 03 14, 00:13)
Merginos, tikrai, ką - atrakinam gal tuos pirmus ND? Na pvz kiaušus, lašus, abstrakcijas po balsavimo?
as uz, nes yra ziu ir tokiu kurie jau atliko ND, gavo slaptazodi, ir ilenda tik pasiziuret, o cia forume daugiau ir nedalyvauja. Pataisykit mane jei as neteisi.
man patinka, net labai , tik gal kiek sviesokai man rodo antra, bet cia gal tik mano kampas.
as irgi uz tai, kad butu taip, kaip dabar yra painus sakinys
koooks oras lauke
koooks oras lauke
QUOTE(liamuna @ 2009 03 14, 10:09)
Peperoni, man labai patinka Emi, labai gera nuotraukyte, palik ja kuriam laikui, kol, pailsek nuo jos, o tada jau gal kitomis akimis i ja pasiziuresi. [color=yellow](bet kokai jau didele tava mergycka)
biski persharpinau as ja, bet siaip jinai man vis tiek patinka... nu mano kraujas vis gi joje...
10 metu jai bus siemet.... ale nuotraukose vyresne visada atrodo kazkaip...