Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

ot kokios jus paslaptingos...
kur yra tas jusu albumas??? klausiau viena kart, vistiek niekas nepaaiskejo, antra kart, o trecia jau ir nebedrasu (bet susikaupiau ir klausiu dar kart blush2.gif )
nerandu as jo. tas kuris pirmam puslapyje,ten tik vos kelios nuotraukos doh.gif
jei kazkas man jau anksciau atsake, labai atsiprasau, kad nepastebejau. tokiais tempais tema lekia, galejau ir neperskaityt.
na tikrai,jei nera tai visuotine paslaptis,idekit nuoroda cia, ka? taip norisi pasiziuret tuos darbus apie kuriuos tiek daug kalbat. Dekui didziausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 13, 23:27)
na tikrai,jei nera tai visuotine paslaptis,idekit nuoroda cia, ka? taip norisi pasiziuret tuos darbus apie kuriuos  tiek daug kalbat. Dekui didziausias 4u.gif

Merginos, tikrai, ką - atrakinam gal tuos pirmus ND? Na pvz kiaušus, lašus, abstrakcijas po balsavimo?

Šiaip reikia ND atlikt surašytus pirmoj žinutei, tada gautum slaptažodį ir galėsi pati dalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Peperoni, nesikabinėk prie dukrytės portreto, viskas ten labai gerai mirksiukas.gif

Duoma, patiko tavo tokia paprastutė abstarkcija thumbup.gif minimalizmas man patinka, tik pačiai ne visada tas pavyksta ax.gif

rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas doh.gif biggrin.gif pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 14, 00:27)

rausiuosi savo "ieškojimuose" ir sutinku su nuomone, kad sunkus pradinioko gyvenimas  doh.gif  biggrin.gif  pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti  ax.gif

perskaiciau ,- pasakykit, kad cia briedis lotuliukas.gif oho galvoju, cia jau idomu ... visaip galva kraipiau, kad ta briedi pamatyciau lotuliukas.gif
suni iziurejau pirmoj nuotraukoj, bet briedzio ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 18:22)
Laba, dedu pora portretų, sutaršykit. biggrin.gif
user posted image

lamella, kokiam dar sutarsymui doh.gif biggrin.gif Nuotraukytes wub.gif

Peperoni, tavoji undinele irgi man labai wub.gif

Pacekavinau pazengusiuju temoj, nu nerealiu nuotrauku c-girl mergytes pridejus wub.gif wub.gif wub.gif ziuriu ir negaliu atsiziureti wub.gif

Sadi, as manau taisykliu nereiktu lauzyti. As pvz, nelabai noriu, kad bet kas ziurinetu blush2.gif Bet cia tik mano nuomone. Kaip kolektyvas nuspres, taip ir darysim drinks_cheers.gif
Atsakyti

man pirmoji schmoll.gif nes net nesuprantu kas pavaizduota, o antroji idomi, cia gele? rankos? g.gif
Atsakyti
Peledike, man pirma kokia...... mmmmmmmm wub.gif (dar pasunkinsiu dabar tau gyvenima biggrin.gif ) tokia tarsi nutapyta..... wub.gif ir aisku smalsu, kas tai... ax.gif

del atidarymo - tai as uz tai, kaip dabar viskas yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 kovo 2009 - 09:05
labas rytas smile.gif

as irgi esu uz tai, kad palikti viska taip , kaip yra smile.gif

as ryta nuo kudros pradejau rolleyes.gif labai gerai nuteike ... rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės, prisiduodu, kad niekur nedingau, esu, darbo turiu užsakymų nemažai, tai truputį apleidau jus blush2.gif
palnuoju į gamtą pavažiuoti, reikės pafotografuoti ko gražaus smile.gif
Atsakyti
Peperoni, man labai patinka Emi, labai gera nuotraukyte, palik ja kuriam laikui, kol, pailsek nuo jos, o tada jau gal kitomis akimis i ja pasiziuresi. (bet kokai jau didele tava mergycka)
4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 14, 00:13)
Merginos, tikrai, ką - atrakinam gal tuos pirmus ND? Na pvz kiaušus, lašus, abstrakcijas po balsavimo?

as uz, nes yra ziu ir tokiu kurie jau atliko ND, gavo slaptazodi, ir ilenda tik pasiziuret, o cia forume daugiau ir nedalyvauja. Pataisykit mane jei as neteisi. blush2.gif

pasakykit, kad čia briedas ir eičiau normalių ryškių fotkių portigrapuoti  ax.gif

man patinka, net labai wub.gif , tik gal kiek sviesokai man rodo antra, bet cia gal tik mano kampas. cool.gif
Atsakyti
as irgi uz tai, kad butu taip, kaip dabar yra biggrin.gif painus sakinys lotuliukas.gif

koooks oras lauke bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 14, 10:09)
Peperoni, man labai patinka Emi, labai gera nuotraukyte, palik ja kuriam laikui, kol, pailsek nuo jos, o tada jau gal kitomis akimis i ja pasiziuresi. [color=yellow](bet kokai jau didele tava mergycka)

biski persharpinau as ja, bet siaip jinai man vis tiek patinka... nu mano kraujas vis gi joje... wub.gif blush2.gif

10 metu jai bus siemet.... ale nuotraukose vyresne visada atrodo kazkaip... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti