Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 13, 21:42)
nu bet tu ir prisimastai tongue.gif  doh.gif gi vaikas, jura, naturalumas... thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

zinai - is didelio rasto ..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 13, 21:42)

blush2.gif ne tu viena ax.gif  as dar ir momento nenutaikau doh.gif nes vienas zvengia is mano miaano doh.gif , kita fotika atimineja- mat busimoji paparace turbut auga cool.gif  biggrin.gif

is manes irgi zvengia, tai taikau tik tada kai bunu viena namie."vienas namuose, tu darai ka nori" bicycle.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 13, 21:47)
is manes irgi zvengia, tai taikau tik tada kai bunu viena namie."vienas namuose, tu darai ka nori" bicycle.gif  biggrin.gif

jo jo biggrin.gif thumbup.gif

reiks man ryt merginas savo pas mociutes iskomandiruot... biggrin.gif
Atsakyti
http://digital-photo...hotography-tips
straipsnis apie autoprotretus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 13, 21:47)
is manes irgi zvengia, tai taikau tik tada kai bunu viena namie."vienas namuose, tu darai ka nori" bicycle.gif  biggrin.gif

o as nepamenu, kad toks kaifas buvo, kad viena namie doh.gif
Atsakyti
Peperoni, man ši foto labai graži. Ko tu iš jos nori dar? smile.gif Nesikabinėk smile.gif Ir jau kam kam bet tik ne tau kalbėt apie ūpo praradimą smile.gif

p.s. ***** ta foto jau reikia ekspertams lamellos rodyt - nes man jau pačiai įdomu, ar yra ten išdegimai ar nea:)
( Nors dar kartą kartojuos -man ta foto graži! ) Ir tuoj kompleksą įsivarysiu baisios komentatorės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 21:04)
Lamella - man abi grazios  wub.gif  Man spalvotoj akiu spalva graziai gorja su fonu  bigsmile.gif
pasakykit kas nors, ka nors apie mano vandenu mergaite, nes tuoj uzsidepresuosiu...  unsure.gif  blush2.gif

man labai grazi foto, kaip seimos albumui drinks_cheers.gif draudziu trint biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 13, 21:32)
Puke, labai grazios spalvos , tokios sviesios spalvos wub.gif

wub.gif aciu

Lamellos spalvota man net grazesne wub.gif kokios spalvos akys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 13, 22:37)
Peperoni, man ši foto labai graži. Ko tu iš jos nori dar? smile.gif Nesikabinėk smile.gif Ir jau kam kam bet tik ne tau kalbėt apie ūpo praradimą smile.gif

p.s. ***** ta foto jau reikia ekspertams lamellos rodyt  - nes man jau pačiai įdomu, ar yra ten išdegimai ar nea:)
( Nors dar kartą kartojuos -man ta foto graži! ) Ir tuoj kompleksą įsivarysiu baisios komentatorės  doh.gif

lotuliukas.gif

persiziurejau i ja turbut.... biggrin.gif idejau kudron... pasitikrinimui ... ax.gif

Baccardi - gal jau baigiam tuos kompleksus biggrin.gif tongue.gif
kadangi pati kelias dienas sedziu prie j/b - puikiai zinau, kad tas isdegimas islenda ten, kur spalvotoj foto net minciu apie ji ner... ax.gif

seniau jau pastebejau, kad j/b fotografijoje daug atlaidziau i ji ziurima - nes kaip ne kaip atspalviu sumazeja nzn kiek kartu, nei spalvotoj foto...

ir bent jau man, j/b fotografijoje tas isdegimas kartais priduoda netgi sarmo (Emily irgi daugelyje vietu arba isdege, arba ant isdegimo ribos).... ir grieztai neziuriu as i ji...

tas pat ir su Lamellos foto - pirmoj jis yra, nepaisant to - laukiu jo kudroj wub.gif
Atsakyti
user posted image

Žinot kas čia? Ogi virvutės vonioj skalbiniams sudžiaut. biggrin.gif
Iš viršaus lempa buva. Tik gal reikėjo diafragmą sumažint. g.gif

Keliu dėl kompozicijos. Bloga ji čia, ar ne? Bet kokia tada galėtų būt?

Taip noriu fotografuot. O nėra ką.
šiandien pas kosmetologę buvau, tai su broliu neišėjo fotosesijos padaryt. doh.gif
Gal ryt pavyks su draugėm į miestą išlėkt. cool.gif
Atsakyti
Peperoni,

Numetei naštą nuo pečių 4u.gif

Aš irgi laukiu kūdroje pasirodančio smile.gif Nes foto tikrai graži.

Duoma, žinai man patinka ir net labai. Ryškumo zona, mano supratimu vietoje, techniškai atrodo tvarkingai, kadravimas man irgi nekliūna. Šaunuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 13 kovo 2009 - 23:03
Ačiū baccardi. 4u.gif Nuraminai. : )
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 13, 23:00)
Žinot kas čia? Ogi virvutės vonioj skalbiniams sudžiaut.  biggrin.gif

sita mintis pati pirma sove - labi jau matyta biggrin.gif

abstrakcija - super thumbup.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 03 13, 23:01)
Peperoni,

Numetei naštą nuo pečių  4u.gif

Aš irgi laukiu kūdroje pasirodančio smile.gif Nes foto tikrai graži.

ane ? biggrin.gif

as pradzioj vis galvodavau g.gif - nu kazkokia nesamone.... fool.gif visi tik ir pabrezia - isdegimai blogis.... cool.gif nueinu i super duper galerijas - ziurau, ziurau - nu akurat isdege.... fool.gif o visi sako - vajeeee, kaip cia super duper.... thumbup.gif

sunkus tas pradinoko gyvenimas zodziu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti