Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 13:35)
p.s.s. ... manau auto l.gera treniruote mums pacioms ismokti pozuoti

Siaip tai as noriu ismokti fotografuoti ax.gif Mokintis pozuoti tikrai neketinu,nes nemanau,kad man to reikia.Auto galvojau deti tik del susipazinimo,nes as asmeniskai tikrai nesugebesiu normaliai pakomentuoti ir vertinti darbu,o daryti tik tam,kad butu padaryta tai nemano stilius.Ir nemanau,kad jei nekomentuosiu ir nedesiu vertinimui savo marmuzes,tai labai nukentes mano fotografavimo lygis lotuliukas.gif
Ei,tik negalvokit,kad as kabinejuosi prie visko,tikrai taip nera mirksiukas.gif Man tik idomu suzinoti kas ir kaip vyksta ax.gif
Atsakyti
Aš pabandžiau auto , tai man nėr ką rodyt ir lygint su jau įdėtom foto, būtinai dėsiu kaip sakai dėl susipažinimo, bet kažko kabinančio ar ypatingo tai nebus, atvikščiai svarstau gal ko nors komiško sugalvot, juk auto nebūtinai turi būti glamuras, gali būti labai įvairiai biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su Jurina. drinks_cheers.gif
Ir aš tikiuosi įgyvendint savo idėją ir padaryt nuotrauka su mintimi.

Beje, ačiū, Peperoni ir Stikline už gražius žodžius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 11 kovo 2009 - 14:32
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 14:15)
Aš pabandžiau auto , tai man nėr ką rodyt ir lygint su jau įdėtom foto, būtinai dėsiu kaip sakai dėl susipažinimo, bet kažko kabinančio ar ypatingo tai nebus, atvikščiai svarstau gal ko nors komiško sugalvot, juk auto nebūtinai turi būti glamuras, gali būti labai įvairiai  biggrin.gif

Tai as tai ir norejau pasakyti nuo pat pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 11:33)
Reikes kita karta sarasiuka pravalyti ax.gif

siek tiek valiau, bet pastebejau, kad yra dalyviu kurie komentuoja ir dalyvauja albume, o cia nieko nesako, tai tuos palikau. wink.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 13:35)

*P.s. tu jau ne pirma apie komentarus  g.gif
mes juk susitare,kad sakysim ka matom ir galvojam,o ne padlaiziausim

* drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 11:36)
Rico man ir pirma foto  patiko,  jei gerai supratau čia ir yra vienas  neigiamos erdvės pavyzdžių.

Nuotrauka labai miela, labai gražus boke (va kokį žodį žinau lotuliukas.gif ) bet man atrodo čia ne neigiamos erdvės pavyzdys, per intensyvus fonas. Skaičiau ginčus dėl neigiamos erdvės net jei danguje buvo debesėlių g.gif Kaip supratau fonas turi būti švarus, vientisas, pabrėžiantis objektą.

QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 12:12)
Kodel negalima vertinti jau atlikto darbo?Gal autore norejo,kad jos nuotrauka butu ispaukus,arba veido tik vos,vos matytusi?Negi komentuodamos bilekaip,mes kazko ismoksim? g.gif

Žinok manau kad nuotrauka yra visuma - tiek fonas, tiek objektas tiek pavadinimas. Jei kliūna plaukai ar neryškumas, reiškia nepakankamai aiškiai tai parodyta smile.gif
Va kad ir Baccardi nuotrauka - man tai pavadinimas, šukuosena makiažas primena 60metus, poza irgi tokia kaip to meto nuotraukuose. O tais laikais ir nekos nebuvo apie nuotraukų ryškumą, tai man ir nekyla minties sakyti kad ryškumo trūksta smile.gif Arba ta nuotraukas kur JB ir susimačiusi mergina - irgi poza, pavadinimas man visai tinka ir aišku kad tas neryškumas yra tyčinis.

O komentarai reikalingi visi, pvz abstrakcijose aš daug kur nesuprantu kokia taisyklė, tą aš parašau. Man kas nors paaiškina, taip ir mokomės smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
buvau pradingusi (jei dar kas mane atsimenat biggrin.gif )...nes su muiline darytu fotkiu jau nebedristu cia det blush2.gif ,kokybe netenkina....
Dairausi naujo fotiko,o tada jau nuo manes neatsiginsit lotuliukas.gif

Noreciau paklausti kokia Jusu nuomone apie Canon EOS 400 D...kazkaip lyg ties juo apsistojau... Nebrangus,nusiskundimu nelabai randu ir charakteristika lyg ir nebloga g.gif

Atsakykit,busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau katik per ebay 50-tuka wub.gif rolleyes.gif ir kainyte nereali thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 13:39)
Ta prasme,kad auto tau svarbiausia kabinantis zvilgsnis taip?

Man zinokit labai svarbu zvilgsnis blush2.gif Ir balsuojant man tai daug lems, nes akys, kaip sakant, sielos veidrodis biggrin.gif Ir manau daug sudetingiau sufokusuoti akis ir kartu parodyti jausma, nuotaika. O kuno dali g.gif , manau daug lengviau auto nufotkint, nemanau, kad ir fokusuoti taip bus sudetinga kaip akis. Bet visumoj, nuotrauka mane turi kabinti, tureti nuotaika, jausma ir t.t. Beje, prisiminiau Peperoni ikelta nuoroda su apkuniu mteru portretais, tai tikrai pvz kaip galima kuna pateikti meniskai 4u.gif Cia tokia mano nuomone biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 14:35)
p.s.s. negraziu moteru nebuna! ir nefotogenisku t.p.! mirksiukas.gif mokomes mokomes ir dar karta mokomes... manau auto l.gera treniruote mums pacioms ismokti pozuoti
Papildyta:
nesvarbiausia! bet turi buti kazkas ,kas kabintu zvilgsni  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 17:03)
Nusipirkau katik per ebay 50-tuka  wub.gif  rolleyes.gif  ir kainyte nereali  thumbup.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif Sveikinu, koki pirkai bigsmile.gif 1,4 ar 1,8?
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 11, 16:09)

thumbup.gif  Sveikinu, koki pirkai bigsmile.gif 1,4 ar 1,8?

1,8 wub.gif jetus kad tik sveikas ateitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 15:15)
atvikščiai svarstau gal ko nors komiško sugalvot, juk auto nebūtinai turi būti glamuras, gali būti labai įvairiai  biggrin.gif

butent! drinks_cheers.gif as vis brandinu minti irgi kazka kitokio pabandyt,noriu kazko issaukiancio,keisto blush2.gif ax.gif ir suprantu,kad tai nebus visu skoniui ir to ne nesiekiu... as pvz.ziuriu i foto ,kaip i visuma (i ja ieina ir pasiruosimas ir pats procesas ir apdirbimas ir pateikimas ) bent jau as taip suvokiu blush2.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 11, 17:03)
Nusipirkau katik per ebay 50-tuka  wub.gif  rolleyes.gif  ir kainyte nereali  thumbup.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif o uz kiek? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 11, 16:15)
butent!  drinks_cheers.gif as vis brandinu minti irgi kazka kitokio pabandyt,noriu kazko issaukiancio,keisto  blush2.gif  ax.gif ir suprantu,kad tai nebus visu skoniui ir to ne nesiekiu... as pvz.ziuriu i foto ,kaip i visuma (i ja ieina ir pasiruosimas ir pats procesas ir apdirbimas ir pateikimas ) bent jau as taip suvokiu  blush2.gif
thumbup.gif o uz kiek? mirksiukas.gif

180lt su visu siuntimu ..
Atsakyti