QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 11:36)
Rico man ir pirma foto patiko, jei gerai supratau čia ir yra vienas neigiamos erdvės pavyzdžių.
Nuotrauka labai miela, labai gražus boke (va kokį žodį žinau
) bet man atrodo čia ne neigiamos erdvės pavyzdys, per intensyvus fonas. Skaičiau ginčus dėl neigiamos erdvės net jei danguje buvo debesėlių
Kaip supratau fonas turi būti švarus, vientisas, pabrėžiantis objektą.
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 12:12)
Kodel negalima vertinti jau atlikto darbo?Gal autore norejo,kad jos nuotrauka butu ispaukus,arba veido tik vos,vos matytusi?Negi komentuodamos bilekaip,mes kazko ismoksim?
Žinok manau kad nuotrauka yra visuma - tiek fonas, tiek objektas tiek pavadinimas. Jei kliūna plaukai ar neryškumas, reiškia nepakankamai aiškiai tai parodyta
Va kad ir Baccardi nuotrauka - man tai pavadinimas, šukuosena makiažas primena 60metus, poza irgi tokia kaip to meto nuotraukuose. O tais laikais ir nekos nebuvo apie nuotraukų ryškumą, tai man ir nekyla minties sakyti kad ryškumo trūksta
Arba ta nuotraukas kur JB ir susimačiusi mergina - irgi poza, pavadinimas man visai tinka ir aišku kad tas neryškumas yra tyčinis.
O komentarai reikalingi visi, pvz abstrakcijose aš daug kur nesuprantu kokia taisyklė, tą aš parašau. Man kas nors paaiškina, taip ir mokomės