Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 13, 20:46)
Nu nematau aš išdegimų lamellos portretuose  doh.gif  išdegimai man asocijuojasi su tiesiog šviečiančiais baltais plotais...o čia balta normali spalva ir tiek...na bent jau mano monitorius taip rodo man  biggrin.gif

as irgi ziurejau ziurejau -po visu komentaru griztu -ale nematau jokiu isdegimu blush2.gif grazus modelis ir portretukai neblogi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 13, 21:01)
Nu jeigu taip žiūrint iš vyriškos pusės, tai modelio (čia gal tu Lamella) grožis paslepia
visus trūkumus.  wub.gif

Ne dėja ne aš, čia draugė. biggrin.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 21:12)
man labai labai Lamellos portretai  wub.gif tie išdegimai (jei tai tikrai išdegimai) man visiškai nemaišo, tik pirmoj gal kiek erdvės žvilgsniui norisi. viskas labai gražiai suderinta ir gerai žiūrisi  thumbup.gif tikrai pasistengta  thumbup.gif

Dėkui labai. blush2.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 03 13, 21:18)
Lamella,

Dėk paskui į kūdrą ir pirmą foto smile.gif

Gerai, kaip liepsit. biggrin.gif

Tai gal spalvota tada geriau...? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 13 kovo 2009 - 21:01
Lamella - man abi grazios wub.gif Man spalvotoj akiu spalva graziai gorja su fonu bigsmile.gif

pasakykit kas nors, ka nors apie mano vandenu mergaite, nes tuoj uzsidepresuosiu... unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 kovo 2009 - 21:08
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 20:51)

Tai gal spalvota tada geriau...? g.gif

oi, ir sita labai labai thumbup.gif wub.gif

peperoni, o ko tu ant to J/b pasinesei? laikotarpis toks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 13, 21:09)
oi, ir sita labai labai thumbup.gif  wub.gif

peperoni, o ko tu ant to J/b pasinesei? laikotarpis toks? biggrin.gif

nezinau - traukiu dabar tokias foto, katros spalvom nieko gero, o momentai man brangus - tai bandau daryt rodomas zmonems...

spalvoms - laukiu pavasario wub.gif kai galesiu jau pilnu tempu dienos sviesoj fotkint smile.gif
Atsakyti
Peperoni, mano nuomone, Emi nukontrastinta puikiai.kazkaip rodos, jei butu dar daugiau komtrasto, tai nebesimatytu kad vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 22:04)
Lamella - man abi grazios  wub.gif  Man spalvotoj akiu spalva graziai gorja su fonu  bigsmile.gif
pasakykit kas nors, ka nors apie mano vandenu mergaite, nes tuoj uzsidepresuosiu...  unsure.gif  blush2.gif

Peperoni, man kažkodėl nerodo visos nuotraukos Tavo, dešnėj nukerta biški. g.gif Bet tiek kiek matau tai patinka, o ypač nuotaika. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 21:23)
Peperoni, man kažkodėl nerodo visos nuotraukos Tavo, dešnėj nukerta biški. g.gif Bet tiek kiek matau tai patinka, o ypač nuotaika. wub.gif

gal tada taip?

http://farm4.static....a99640044_o.jpg
Atsakyti
Duoma, grazus auto, tik desine veido puse isdegusi 4u.gif
Puke, labai grazios spalvos , tokios sviesios spalvos wub.gif

Pepperoni,patinka 4u.gif

lamella grazus modelis,kokybiskos foto 4u.gif
jus visos saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
nu bet kiek auto prideta blink.gif (nugriuvau blink.gif thumbup.gif ) ir koookiu wub.gif thumbup.gif aikit sau thumbup.gif
Atsakyti
dar turiu du klausimus - ar ne per daug plaukuciu ant veiduko?
ir ar ne per daug sharpo? g.gif

tuoj isivarysiu j/b kompleksa.... lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif

o del auto tai joooo............ blink.gif as jau nebezinau, ka man daryt g.gif - po to albumo apzvalgos - praradau upa isvis save fotkint... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 kovo 2009 - 21:38
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 21:34)
dar turiu du klausimus - ar ne per daug plaukuciu ant veiduko?
ir ar ne per daug sharpo?  g.gif

tuoj isisvarysiu j/b kompleksa....  lotuliukas.gif  blush2.gif  doh.gif

nu bet tu ir prisimastai tongue.gif doh.gif gi vaikas, jura, naturalumas... thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 21:34)
po to albumo apzvalgos - praradau upa isvis save fotkint...  blush2.gif  doh.gif

blush2.gif ne tu viena ax.gif as dar ir momento nenutaikau doh.gif nes vienas zvengia is mano miaano doh.gif , kita fotika atimineja- mat busimoji paparace turbut auga cool.gif biggrin.gif
Atsakyti